2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

yanına 2 gıdıp peynirde ye bari, çocuk şimdiden simit peynir öğrensin..
dünyanın en iyi ikililerinden biri delikafadulden

benim bebişim açlık nedir şimdiden bilsin peynir yerine su içiyorum kız peynirde geçmiyor ama şu kısıra bu gurbette hasret kaldım ya alacağın olsun felekkötükedihüso:eek:klava:

ayy oku oku bitiremedim kızlar yaaa kaç gündür yoktum 185. sayfada bıraktım ne kaynatmışsınız..
müdürüm aradı ayy dedim kesin terslik var Allahtan bebeişimn şansınamı nedir
sakın iyileşmeden gelme gelirsen geri gönderiririm sen 2 canlısın diyorrr valla şok oldum
gerçi ararm iyidir kendisiyle erkek oluşu daha iyi sanırım bizim şirkette müdürü bayan olanlar
daha çok çekiyor ben o yüzden şanslıyım galiba:))

kısır demişsiniz ayy canım nasıl istedi yapsam mı acaba yaa evde de malzeme yok :KK43:

:roflol:
mafoldumbenben mutfağıma girebilsem ne harikalar tasarlıycam ama giremiyorumsenağlama
bende öyleyim canım normal yemek yapamıyorum annem gelip yapıyor şimdi canım çok çekti deniycem bakalım genelde buzdolabını açınca wc koşuyorum bakalım artık..
ben kaçtım kızlar görüşürüz..

kızlar midem kalkıyor yine ben çıkıyorum herkese byyy:sinifsinif:

benide tatlı bir heycan sardı yarın doktora gidecem
inşallah kalp atışlarını duyarda geliriz
doktora soracaklarımı liste yaptım
bide 4 test yaptırmıştım onların sonuçlarına bakacağız

başta bende çok kilo aldım diye üzülüyordum ama geçen hafta tartıldım yarım kilo almışım
çok sevindim
her hafta tartılıp not ediyorum yarın sabah yine tartılacam
bide yüzmeye başlamak istiyorum ama yakın olması lazım, malum önümüz kış üşütmemek için kısa mesafe olması lazım
yakında sadece otel var oda 5 yıldızlı cumartesi konuşmaya gideceğiz telefonda söylemiyorlar fiyatları
inşallah çok tuzlu değildir.

kıslar pıt pıtları gördüm bugün çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kıslar pıt pıtları gördüm bugün çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gözün aydın canım
bende yarın gitcem darısı başıma
benim doktor niye bu kadar geç çağırdı beni
herkes 6. haftasında görüyor
ben 8. haftada görcem

Son düzenleme:
gözün aydın canım
bende yarın gitcem darısı başıma
benim doktor niye bu kadar geç çağırdı beni
herkes 6. haftasında görüyor
ben 8. haftada görcem

canım 6 ila 8 hafta arası görünüyo ondan benimki erken döllenme mesela o yüzden bukadar erken göründü kısmetse hayırlısıyla senin miniğinin pıtpıtları görünür canım içini ferah tut sen Şeniz

çıkıyorum ben kızlaaar azcık uzanıym yer yapıym kendime yaprak dökümünü bekliyorum heyecanla:)))))))))))))))))

kıslar bnde bugünn doktora idrar iltihabım için gittim ilac verdi..bakalım gecmesse tedaviye baslıcaz..eger devam ederse erken doguma neden olabilirmiş iişallah düzelcek sizlerden haberler nasıl ay bir an önce dogmasını istiyorumm keske şimcik dogsa:)

kizlar cig kofte yazmissiniz aseriyoruz diye,hic sevmiyorum nedense cig kofteyi.2 kere yemegi denedim olmadi malesef :)
ama kisiri hic yemedim.simdi siz burda soyluyorsunuz merak ettim.internette arastiricam simdi.

hee bi sitede salata diye geciyor adi.ama ilgincmis gercekten.goruntusu cig kofteyi andiriyor.
sevenlere ve yiyenlere afiyet olsun.ben de insallah denerim.

biri cig köftemi dediiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1no2:yapmayın ama zaten herseyi cnm cekiyo

X