vallahi biri demedi,cogu dedi :))) kendimi suclu hissettim...:))biri cig köftemi dediiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1no2:yapmayın ama zaten herseyi cnm cekiyo
Kizlar dikkatimi cekti de cogunuz kabizliktan sikayetcisiniz,
bende tam aksine ozellikle sabahlari ishale daha yakinim, anlamadim gitti. kafamçokkarıştı
ben yidim etsiz çiğ köftemi yidiimm..
kocişim aldı banaaa.. löp löp götürdüm vallaa..
leylacım sen de iyi yapılan yerde yememişsindir kesin, çok güsel yapan yerler var.. türkiyede olsan denetirdim sana :)
gözün aydın canım
bende yarın gitcem darısı başıma
benim doktor niye bu kadar geç çağırdı beni
herkes 6. haftasında görüyor
ben 8. haftada görcem
muz ishale iyi geliyor yiyebilirsin
Canim ben sadece sabahlari tuvalete cikiyorum ozaman da
tamamen ishal degilim de ona cok yakinim sorun olarak yasamiyorum da
herkes kabizliktan sikayet edince tuhaf geldi benim halim de o bakimdan dedim. CADIARZU
Herkese merhaba ,
Bende bir aksilik olmaz ise inşallah 21 haziran annesiyim sat 14 eylül ,yaş 34, İlk Kilo 47, kalp atışını 6+4 de gördük :)))
mide bulantılarım 5 haftada başladı( çok belirgin olarak yani) bugün öğleden sonra daha iyiyim 7+2 günlük şu anda yemek yemeyi özlemişim :) akşam yatarken yastığımı yükselttim ve sabah kalktığımda daha önceki günlere oranla çok çok iyiydim deneyin derim. umarım yarında bulantısız bir gün geçiririm
Canim ben sadece sabahlari tuvalete cikiyorum ozaman da
tamamen ishal degilim de ona cok yakinim sorun olarak yasamiyorum da
herkes kabizliktan sikayet edince tuhaf geldi benim halim de o bakimdan dedim. CADIARZU
Herkese merhaba ,
Bende bir aksilik olmaz ise inşallah 21 haziran annesiyim sat 14 eylül ,yaş 34, İlk Kilo 47, kalp atışını 6+4 de gördük :)))
mide bulantılarım 5 haftada başladı( çok belirgin olarak yani) bugün öğleden sonra daha iyiyim 7+2 günlük şu anda yemek yemeyi özlemişim :) akşam yatarken yastığımı yükselttim ve sabah kalktığımda daha önceki günlere oranla çok çok iyiydim deneyin derim. umarım yarında bulantısız bir gün geçiririm