tebrikler cnm. şimdi bn de teyze oluyorum sizlerin sayesinde dimi :))))
Evt cnm teyze oluyorsunuz bebişimin bir sürüüü teyzesi var ne güzell :))) Teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için... Bugün tekrar doktora gidicem ne diycek çok merak ediyorum... Enimsecim üzülme bir dahakine inşallah :)
Merhaba kızlar, sonunda devamlı bir internet bağlantısına kavuştum. Şöyle bi son sayfalara göz attım da hamile olan arkadşları tebrik ediyor, allah kurtarsın diyor, darısı tüm isteyenlerin başına temennisinde bulunuyorum. Gülse Allah sabır versin canım, yardımcın olsun rabbim. Hepinizi öpüyorum şimdilik. umarım bir sonraki gelişimde burda bulurum birkaç kişiyi.
slm kizlar.bizde esimle 16,09,2010 da girmis bulunmaktayiz dünya evine...
Merhaba kızlar, sonunda devamlı bir internet bağlantısına kavuştum. Şöyle bi son sayfalara göz attım da hamile olan arkadşları tebrik ediyor, allah kurtarsın diyor, darısı tüm isteyenlerin başına temennisinde bulunuyorum. Gülse Allah sabır versin canım, yardımcın olsun rabbim. Hepinizi öpüyorum şimdilik. umarım bir sonraki gelişimde burda bulurum birkaç kişiyi.
kızlar undomiel yuvaya geri döndü
Nasılsınız kızlar? Artık pe buraya bakan yok sanırım, facebooktaki grubta öyle kaldı. Kimse ilgilenemiyor sanırım artık böyle şeylerle. :)
kızlar undomiel yuvaya geri döndü
selam canım nasılsın?
neler oluyor hayatında?
Selam canım, iyiyim sen nasılsın? :)
Pek bi değişiklik yok canım benim hayatımda. Seninki nasıl gidiyor?
Hamile arkadaşlar, göbekleriniz belli olmaya başladı mı bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?