- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
cnm son anda zor biraz böle bişe ama kendi evin gibisi yok keşke bizde alabilsek yani çünkü herşeyi içine sine sine yerleştireceksin ne güzel kira oldumu emanet gibi oluyo sanki perdelerin eşyaların kendi evine göre olacak ne güzel bence eşin ii düşünmüş.
benimki değil adam benimle bile ozr ilgileniyoo buranın yolunu bulamazzYa buradaki samimi ortama hayran kalmıştır gidemiyordur misafirimizzemuszemus
evet guzelim depresyon yapiyomus ben de okumustum..boshayallersmile
ahahahahaaaa gitti misafir.
hadi bakalım sen de neler yapacak
yaa perim sorma.ya da bnm depresyona girersim vardı yan etkiyi de okuyunca suçu hapa attım
heee zuzum kullansan bi dert kullnmasan bi deert bilim adamları her halta çare bulcana buna bulsunnnnnn dimi amaaaaaaaa
cnm son anda zor biraz böle bişe ama kendi evin gibisi yok keşke bizde alabilsek yani çünkü herşeyi içine sine sine yerleştireceksin ne güzel kira oldumu emanet gibi oluyo sanki perdelerin eşyaların kendi evine göre olacak ne güzel bence eşin ii düşünmüş.
cnm bende de duygusallik yapmisti bi de sanirim biras isteksizlik yapmisti ilk gunlerde..sende yan e tkisi ne oldu cnm
insallah cnmcm..olumunekankayizsmileAyy öyle deme kız ozzy, inşallah hiçbir yan etkisini görmem yaaamafoldumben
cnm bende de duygusallik yapmisti bi de sanirim biras isteksizlik yapmisti ilk gunlerde..
iyi dusunuyo da bakalim nasil olcak cnm,gozu pek bi esim var..ortada bisi yok daha yeni dukkan aldi dusun yani bi de o cikicak bi yandan..
ayyyyyy valla bana su 1 ayda bisi olmazsa olmaz herhalde..
Yani şimdi isteksizlik yok öyle mi tatlıcım?
kizlar ben ogle arasina kalmadan bi fatura yatirip geliyim hemen bi kosu..Gelirim yine..
ya cnmcm aslinda su anda test etme firsatim olmuyo aslina bakarsan cunkum esim cok yogun calisiyo..kaydirigubbakcemile3 pek gorusemiyoruz..sempatiksalakcinniYani şimdi isteksizlik yok öyle mi tatlıcım?
sorma guzelim zor hakkaten insallah ustesinden gelebiliriz..ya zor tabi birden okadar borcun altına girmek çok zor hayırlısı olsun canım stres yapma sende olacağı varsa olur ama çabuk karar verin artık:))
valla sanki bendede yaptı(
Ayy Miss'im güldürdün benikaydirigubbakcemile3ya cnmcm aslinda su anda test etme firsatim olmuyo aslina bakarsan cunkum esim cok yogun calisiyo..kaydirigubbakcemile3 pek gorusemiyoruz..sempatiksalakcinni
sorma guzelim zor hakkaten insallah ustesinden gelebiliriz..
güle güle miss cim.evet ilk başta yapıyormuş onu ben de okudum
hannem inşallah bişi göstermez sen de.
peri cim aynen benim adam da tel i açtığında gene mi sen tarzında konuşuyo bi de buralara gelmez heralde
cnmcm belli olmaz belki senden hicbi yan etki gostermez...Offf ya.
oyle bi etkisini okumustum cnm,orgazm sorunu vs. yaziyodu bi yerlerde..
Ayy Miss'im güldürdün benikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?