2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ya hanne bana pas vermiyo hıhhhhh:dilcikar:
misss de:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3

ya hanne bana pas vermiyo hıhhhhh:dilcikar:
misss de:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3
Bir kere ben sana özel olarak selam verdim hal hatır sordum ama sen pas vermedinnn:umursamaz:

evlenince zaten surekli beraberiz,su bi kac ay biraz daha calisiyim diyip duruyo..Neyse ben kacar ogle arasina kalcam bu gidisle kizlar..
kolay gelsin tatlıcım.

ya aslında kızlar diyorum yaa bazıları da psikiolojik.yani bnm moralim bozuk bi zamandır öle yorumları okudum fln dedim ahanda hap yapıoyoo :D hee tabi vardır etksi ama bünye neye meyilliyse.ben de sıfır bulantı var mesela.nazar değmesin.kilo hiç aldırmıyor şimdilik.ama bünem depresif takılmaya müsatimiş o oldu diye düşünüyorum ben.bi de vücut alışınca geçecek bunlar

ya aslında kızlar diyorum yaa bazıları da psikiolojik.yani bnm moralim bozuk bi zamandır öle yorumları okudum fln dedim ahanda hap yapıoyoo :D hee tabi vardır etksi ama bünye neye meyilliyse.ben de sıfır bulantı var mesela.nazar değmesin.kilo hiç aldırmıyor şimdilik.ama bünem depresif takılmaya müsatimiş o oldu diye düşünüyorum ben.bi de vücut alışınca geçecek bunlar

İnşallah canım yaa.

şimdide tüm suçlu happpppppppppppppppp

nise biraz gidip geliyom annem iş buyurdu onları yapppiimmmm

kolay gelsin canım

Back