cnmcm belli olmaz belki senden hicbi yan etki gostermez...
İnşallah tatlıcım yaaa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnmcm belli olmaz belki senden hicbi yan etki gostermez...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay adam oldurcek beni ya,calis calis...
evlenince zaten surekli beraberiz,su bi kac ay biraz daha calisiyim diyip duruyo..Neyse ben kacar ogle arasina kalcam bu gidisle kizlar..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Eee o da gerekli canımcım
ayyy cnm olur mu oyle sey..opuyorumnanaktanya hanne bana pas vermiyo hıhhhhh:dilcikar:
misss de:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3
Bu ne yaaa, kullansan dert kullanmasan dert.
Bir kere ben sana özel olarak selam verdim hal hatır sordum ama sen pas vermedinnn:umursamaz:ya hanne bana pas vermiyo hıhhhhh:dilcikar:
misss de:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin tatlıcım.evlenince zaten surekli beraberiz,su bi kac ay biraz daha calisiyim diyip duruyo..Neyse ben kacar ogle arasina kalcam bu gidisle kizlar..
evt canım aynen öyle bide sanki ben kilo almayada başladım sinir oluyorum ya(
ayyy cnm olur mu oyle sey..opuyorumnanaktan
Psikolojik olabilir mi acaba ya?
valla canım oda olabilir diye düşünmüyo dweğilim okadar şey okudumki artık psikolojik olarak aynı etkileri görüyomuşum gibi geliyo benim için tek olumlu yönü göğüslerim büyüdü:))
Okumamak mı lazım acaba yaa?Psikolojik olabilir mi acaba ya?
valla canım oda olabilir diye düşünmüyo dweğilim okadar şey okudumki artık psikolojik olarak aynı etkileri görüyomuşum gibi geliyo benim için tek olumlu yönü göğüslerim büyüdü:))
Bekle bulacağım:umursamaz:nerde vardin beee görsem yazarmıydım hıhhhhh:)))))))))))))
ya aslında kızlar diyorum yaa bazıları da psikiolojik.yani bnm moralim bozuk bi zamandır öle yorumları okudum fln dedim ahanda hap yapıoyoohee tabi vardır etksi ama bünye neye meyilliyse.ben de sıfır bulantı var mesela.nazar değmesin.kilo hiç aldırmıyor şimdilik.ama bünem depresif takılmaya müsatimiş o oldu diye düşünüyorum ben.bi de vücut alışınca geçecek bunlar
nise biraz gidip geliyom annem iş buyurdu onları yapppiimmmm
Amin inşallah.Bence de, ancak öyle değer biliyor bu erkekler. dilsadcım nasılsın şekerim bu arada? (zuzum şimdi bana neden hal hatır sormuyorsun der)Nasılsın zuzucum?
rica ederim canım.
ya aslında kızlar diyorum yaa bazıları da psikiolojik.yani bnm moralim bozuk bi zamandır öle yorumları okudum fln dedim ahanda hap yapıoyoohee tabi vardır etksi ama bünye neye meyilliyse.ben de sıfır bulantı var mesela.nazar değmesin.kilo hiç aldırmıyor şimdilik.ama bünem depresif takılmaya müsatimiş o oldu diye düşünüyorum ben.bi de vücut alışınca geçecek bunlar
nise biraz gidip geliyom annem iş buyurdu onları yapppiimmmm