2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Evetttt tatlım kavuştum, sabahtan akşama kadar beraberdik. Sağ ol Miss'im benim.olumunekankayizsmile
adaşımmmmmmmm gözün aydın
hayır canım barışmadık bir kaç gündür hiç görüşmüyoruz artık faceden bir sürü yok beni terkettin yok haberin varmı gibi anlamlı videolar paylaşıp duruyo
al işte çocuk gibi değil de ne.düzeltiim bişi yapim dicene öle video paylaşşsın o.

günaydınn kızlarrrr nasılsınız bakalımm
bugun cok sevınclıyım çünkü işte son günümmmmmmmmhihoyyythihoyyyt
dün gelınlıkçim aradı söyledımmı hatırlamıyorummm sonunda benımde bi gelinliğimin oldugunu hatırlamıslarki provaya cagırdılarr:teytey: bugun 4 te cıkıcam burda direk gelinlikçiye kaydirigubbakcemile4 ama malesefki astar provası olacagı için cok heveslenmıorumm benımde gelınlıgım var die:(
hepsi hayırlı olsun enimse cim.

günaydın herkeseeeeeeee

hoşbulduk cnm.yaa bakma böle söylendime.zaten bu doğ. kontrol hapının bndeki tek yan etkisi aşırı duygusallık ve depresyon oldumafoldumben ayyyyyyyyy durup durup ağlıyorum

ahh kıyamammm vanım yaa

yok cnm sen stres olma olmasi gereken biri varsa o da benim..kaydirigubbakcemile3
esim israrla ev almak istiyo dugune 1 ay var dusun yani..Daha ortada bisi yok..:bbo:

sizde alın canım yaa :)))

ala ala kız ne ilginç bişiy ya ben hap olayına karşıyı bira zya insanın dengesini bozuyo

Ben de 4-5 gün sonra kullanmaya başalıyorum d.kontrol hapı.
hadi bakalım sen de neler yapacak :D

ahh kıyamammm vanım yaa
yaa perim sorma.ya da bnm depresyona girersim vardı yan etkiyi de okuyunca suçu hapa attım

ala ala kız ne ilginç bişiy ya ben hap olayına karşıyı bira zya insanın dengesini bozuyo
heee zuzum kullansan bi dert kullnmasan bi deert bilim adamları her halta çare bulcana buna bulsunnnnnn dimi amaaaaaaaa

yok cnm sen stres olma olmasi gereken biri varsa o da benim..kaydirigubbakcemile3
esim israrla ev almak istiyo dugune 1 ay var dusun yani..Daha ortada bisi yok..:bbo:

cnm son anda zor biraz böle bişe ama kendi evin gibisi yok keşke bizde alabilsek yani çünkü herşeyi içine sine sine yerleştireceksin ne güzel kira oldumu emanet gibi oluyo sanki perdelerin eşyaların kendi evine göre olacak ne güzel bence eşin ii düşünmüş.

Back