2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

varya beni iyi çözmüşsün heee görmedim sorry:)))))))))))))))) harbidende sordum işte bak iyi tahmin:))))))))))))))))))))))))))))))

selam kızlaar:) d.kontrol hapı mıdır konumuzzemuszemus
Günaydın canım, hoş geldin. Eveeet.

günaydın gelincikler hadi evlenin artık ya :lepi:
Günaydın tatlımmm, hoş geldinn.

varya beni iyi çözmüşsün heee görmedim sorry:)))))))))))))))) harbidende sordum işte bak iyi tahmin:))))))))))))))))))))))))))))))

Çözmem mii, bilirim ben seni.kaydirigubbakcemile3

ozzy seni nasıl tınlamam kız bidenem benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bugüne bugün bana bidenem benimmmmmmmmmmm demedin beee, yazık yazık:umursamaz:

evett canımm hapın yan etkileriii

günaydınn jeann
kaydirigubbakcemile3

evett canımm hapın yan etkileriii

[/COLOR]

hımm anladımm, benim ilk kutum bugün bitiyor bakalım nasıl olcek gelişmeler merak ediyorum. Miss curuios hani bende sivilce yaptı demiştim ya sanırım onlar strestenmiş çünkü hepsi geçti çok şükür

Herkesler nasıl bakalım?

kız hannem şeker parem gaymaklu kadayıfım etme sitem bana:)))))))))))))))))))))

aa gene gelmiş misafir...
bu hep var luxxor cum yaa takıldı buraya

zuzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bi gelip bi gidion haaaaaa

kız hannem şeker parem gaymaklu kadayıfım etme sitem bana:)))))))))))))))))))))
:umursamaz:küsüm işte küsüm, bana zorla iltifat ediyorsun :umursamaz:

aa gene gelmiş misafir...
bu hep var luxxor cum yaa takıldı buraya

zuzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bi gelip bi gidion haaaaaa

Adaşım gittin başka bir bilgisayardan bizim topiği açtın değil mi giriş yapmadankaydirigubbakcemile3 Hai itiraf et, sen gidiyorum dedin ardından misafir geldi.kaydirigubbakcemile3

heee cilveli zuzuym ben:))))))))))))))))) tepeme dikiliyolar bende kapatıyorum istemiyorum görsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…