adaşımmmmmmmm gözün aydınEvetttt tatlım kavuştum, sabahtan akşama kadar beraberdik. Sağ ol Miss'im benim.olumunekankayizsmile
al işte çocuk gibi değil de ne.düzeltiim bişi yapim dicene öle video paylaşşsın o.hayır canım barışmadık bir kaç gündür hiç görüşmüyoruz artık faceden bir sürü yok beni terkettin yok haberin varmı gibi anlamlı videolar paylaşıp duruyo
hepsi hayırlı olsun enimse cim.günaydınn kızlarrrr nasılsınız bakalımm
bugun cok sevınclıyım çünkü işte son günümmmmmmmmhihoyyythihoyyyt
dün gelınlıkçim aradı söyledımmı hatırlamıyorummm sonunda benımde bi gelinliğimin oldugunu hatırlamıslarki provaya cagırdılarr:teytey: bugun 4 te cıkıcam burda direk gelinlikçiyeama malesefki astar provası olacagı için cok heveslenmıorumm benımde gelınlıgım var die
günaydın herkeseeeeeeeegünaydınlarr
adaşımmmmmmmm gözün aydın
günaydın herkeseeeeeeee
sorma yaaa ozzyyyy hoşgeldinnnn
ay kıyamam sana ozzy yaaaa duygusallık yapıyomu bu hap ya ilginç hee
ya zuzucum sorma depresyon yapıyormuş yan etkiye bakhahahaaaa.bi de regl dönemim ohhhhhhhh hepsi bi arada.patlamaya hazır bomba
hoşbulduk cnm.yaa bakma böle söylendime.zaten bu doğ. kontrol hapının bndeki tek yan etkisi aşırı duygusallık ve depresyon oldumafoldumben ayyyyyyyyy durup durup ağlıyorum
yok cnm sen stres olma olmasi gereken biri varsa o da benim..kaydirigubbakcemile3
esim israrla ev almak istiyo dugune 1 ay var dusun yani..Daha ortada bisi yok..:bbo:
Ya buradaki samimi ortama hayran kalmıştır gidemiyordur misafirimizzemuszemus
miss cim bn fikrimi beyan etmiştim
adaşım benim tahmiinim bizim nişanlılardan birikolaçan ediyor ortalığı :lepi:
hadi bakalım sen de neler yapacakBen de 4-5 gün sonra kullanmaya başalıyorum d.kontrol hapı.
yaa perim sorma.ya da bnm depresyona girersim vardı yan etkiyi de okuyunca suçu hapa attımahh kıyamammm vanım yaa
heee zuzum kullansan bi dert kullnmasan bi deert bilim adamları her halta çare bulcana buna bulsunnnnnn dimi amaaaaaaaaala ala kız ne ilginç bişiy ya ben hap olayına karşıyı bira zya insanın dengesini bozuyo
yok cnm sen stres olma olmasi gereken biri varsa o da benim..kaydirigubbakcemile3
esim israrla ev almak istiyo dugune 1 ay var dusun yani..Daha ortada bisi yok..:bbo:
ya zuzucum sorma depresyon yapıyormuş yan etkiye bakhahahaaaa.bi de regl dönemim ohhhhhhhh hepsi bi arada.patlamaya hazır bomba
evet guzelim depresyon yapiyomus ben de okumustum..boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?