2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Vay vay vay özel olarak bekleniyormuşum da haberim yokmuşkaydirigubbakcemile3
Günaydın bolcum. Teşekkür ederim canım hepimiz güle güle kullanalım inşallah. Canım tchibodan aldım, bir sonraki temada yine bu ürünler var, hatta alacağım biraz daha etek askısı pantolon askısı falan.
Tchibonun sitesine gir tatlım, "akıllı evim" teması var gelecejk temada, oraya tıkla kataloğu indir bak. Çok hoşlar. Şal askısı,kravat askısı, etek, pantolon, gömlek askısı hepsi var. fiyatları da var orda. biraz pahalı,12 küsür, 14 küsür falan yanlış hatırlamıyorsam.

evt ya tchibo pahalı biraz bakim ben yinede saol canım:)

zuzum zamanla düzelirsiniz inşallah hayırlısı olsun burnu sürtsün boswer :)

Amin inşallah.Bence de, ancak öyle değer biliyor bu erkekler. dilsadcım nasılsın şekerim bu arada? (zuzum şimdi bana neden hal hatır sormuyorsun der)Nasılsın zuzucum?
evt ya tchibo pahalı biraz bakim ben yinede saol canım:)
rica ederim canım.

günaydın tatlım gidyosun demek inşallah herşey istedğin gibi olur tatlım ya benimde daha astar provasında drapelerini yapacaklardı gelin kumaşı beraber seçelim dediler yanidaha ortada pek bişe yok bende acele ediyom ya şurda 24 günümüz kadlı ama gelinlik yok ortada:((

evet tatlım 24 gun kaldı bugun iştede son günümm

Günaydınnnn herkese.valla baktımda herkesin ne çok problemi varmış:( Allahım herkesin işlerini rast getirsin inşallhhh.Bu ara bu duaya ihtiyacımız var çünkü o kadar çok işimiz varki..

Şu an itibariyle benim bindallı ve davetiyem kaldı sadece.düğün 17 eylül:)İstediğim gibi bindallı bulamıyorum yaa.ve davetiye hakkında hiçbi fikrim yok nasıl bişey olsa acaba bilmiyorum.Allahım hepimize kolaylık versin.
elbiseli şalvarlı olmayan bindallı bulursanız gönderirmisiniz??helpppp

günaydın tatlım gidyosun demek inşallah herşey istedğin gibi olur tatlım ya benimde daha astar provasında drapelerini yapacaklardı gelin kumaşı beraber seçelim dediler yanidaha ortada pek bişe yok bende acele ediyom ya şurda 24 günümüz kadlı ama gelinlik yok ortada:((
cnm telas yapma hemen halledilir gelinlik,daha kisa surede diktirenler bile oluyor..

Günaydınnnn herkese.valla baktımda herkesin ne çok problemi varmış:( Allahım herkesin işlerini rast getirsin inşallhhh.Bu ara bu duaya ihtiyacımız var çünkü o kadar çok işimiz varki..

Şu an itibariyle benim bindallı ve davetiyem kaldı sadece.düğün 17 eylül:)İstediğim gibi bindallı bulamıyorum yaa.ve davetiye hakkında hiçbi fikrim yok nasıl bişey olsa acaba bilmiyorum.Allahım hepimize kolaylık versin.
elbiseli şalvarlı olmayan bindallı bulursanız gönderirmisiniz??helpppp

Aminnn canım inşallah.

Canım benimopuyorumnanaktan. Gelemedim valla saat 23te evdeydim, bir ara geldim kimse yoktu çıktım tekrar.Siz ne yaptınız tatlıcım alıyor musunuz mobilyaları?

cnm bugun ya da yarin halledicez gibi ama ben hala hangi takim karar veremedim salonuma..
http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/384458-fikirlerinize-ihtiyacim-var.html
hatta topik actim,goruslerinizi belirtirseniz sevinirim kizlar...

Back