- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım kurtuluyosun iş strresinden canım :)))günaydınn kızlarrrr nasılsınız bakalımm
bugun cok sevınclıyım çünkü işte son günümmmmmmmmhihoyyythihoyyyt
dün gelınlıkçim aradı söyledımmı hatırlamıyorummm sonunda benımde bi gelinliğimin oldugunu hatırlamıslarki provaya cagırdılarr:teytey: bugun 4 te cıkıcam burda direk gelinlikçiyeama malesefki astar provası olacagı için cok heveslenmıorumm benımde gelınlıgım var die
![]()
iyiyim canım teşekkürler benmde bugün perdelerim geliyor sen nasılsın?
günaydınnnn zuzummgünaydın cicişler
günaydıngünaydın kızlar
merhaba cnm.merhaba kizlar..![]()
hoşgeldinben geldim kızlarr zemuszemus
cnm bugun ya da yarin halledicez gibi ama ben hala hangi takim karar veremedim salonuma..
http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/384458-fikirlerinize-ihtiyacim-var.html
hatta topik actim,goruslerinizi belirtirseniz sevinirim kizlar...
Ben de senin gibi düşündum tatlım.misscim hatta yemek odasındaki şekliller salon takımında yastıklarında var güzel bi ayrıntı olur ama seçim senin :)))
hannemmm gözün aydın canım secdiceğine kavuşmuşunn :))
Hanne gözun aydın canıım
canım ben 1. yemek odasını beğendim saloon takımıda aslında 2.daha çok uyacak sanki yemek odana ama ilk takımıda seçsen bence mor kalsın gri mor güzel olur bence biyerde gördüm çok hoş durmuştu :)
misscim hatta yemek odasındaki şekliller salon takımında yastıklarında var güzel bi ayrıntı olur ama seçim senin :)))
Ben de senin gibi düşündum tatlım.
Missçim ben 2.salon takımını beğendiiimmm bayanssulusmile
ayy valla kizlar ogleden sonra almaya gidicez buyuk ihtimal ama ben hala kararsizim,nolamaz..Oraya gidince ruh halime gore mi karar vercem bilemedim ki..:sm_confused:
2. takim digerinden daha ucuz aslinda ama bilemedim kizlar valla..:uhm:
amin cnmcm..eyvahedigeldismileAllah yardımcın olsun tatlıcım.
arada 1000 tl fark var..Gri takim,2. takimdan daha pahali..Fiyatları nasıl canımcım, çok fark var mı?
miss_curious, canım zor seçim ama orada hangisi gönlüne yatarsa onu allll
cnm telas yapma hemen halledilir gelinlik,daha kisa surede diktirenler bile oluyor..
miss_curious, canım zor seçim ama orada hangisi gönlüne yatarsa onu allll
ay işte insan ister istemez stres oluyo işte:))bide biran önce bitmiş görmek istiyorum..
cnm bencede mobilya çok önemli ben biraz hızlı davrandım sonradan biraz pişmanlık oldu ama napalım artık kullanacaz çok güzeller ama beyaz olduğu için kullanımı zor biraz(