2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

cnm son anda zor biraz böle bişe ama kendi evin gibisi yok keşke bizde alabilsek yani çünkü herşeyi içine sine sine yerleştireceksin ne güzel kira oldumu emanet gibi oluyo sanki perdelerin eşyaların kendi evine göre olacak ne güzel bence eşin ii düşünmüş.

iyi dusunuyo da bakalim nasil olcak cnm,gozu pek bi esim var..ortada bisi yok daha yeni dukkan aldi dusun yani bi de o cikicak bi yandan..
ayyyyyy valla bana su 1 ayda bisi olmazsa olmaz herhalde..

hadi bakalım sen de neler yapacak :D

yaa perim sorma.ya da bnm depresyona girersim vardı yan etkiyi de okuyunca suçu hapa attım

heee zuzum kullansan bi dert kullnmasan bi deert bilim adamları her halta çare bulcana buna bulsunnnnnn dimi amaaaaaaaa

Ayy öyle deme kız ozzy, inşallah hiçbir yan etkisini görmem yaaamafoldumben

cnm son anda zor biraz böle bişe ama kendi evin gibisi yok keşke bizde alabilsek yani çünkü herşeyi içine sine sine yerleştireceksin ne güzel kira oldumu emanet gibi oluyo sanki perdelerin eşyaların kendi evine göre olacak ne güzel bence eşin ii düşünmüş.

Bence de mantıklı.

iyi dusunuyo da bakalim nasil olcak cnm,gozu pek bi esim var..ortada bisi yok daha yeni dukkan aldi dusun yani bi de o cikicak bi yandan..
ayyyyyy valla bana su 1 ayda bisi olmazsa olmaz herhalde..

ya zor tabi birden okadar borcun altına girmek çok zor hayırlısı olsun canım stres yapma sende olacağı varsa olur ama çabuk karar verin artık:))

ilk gün iki tane birden almam gerekiyordu ve ben allah bin türlü belasını versin insanların modundaydım. böyle bir keyif alamaz durumdaydım. çok uzun süredir kendimi bu kadar depresif hissetmiyordum. bir iki gün sonr

ilk kullanmaya başladığında önce kafanın içini bulandırır, boğar seni, hayattan koparsın, canın sıkılır. negzel daha bi negatif olmayı başarmışsındır sonunda.a daha iyiyim belki ama yine de bir memnuniyetsiz ruh hali var üzerimde

herşeye gözüm doluyor. annem anadiliyle konuşamıyor kimseyle yıllardır diye ağladım almanca bir film izledikten sonra. o denli yani..

ilacın yan etkisi yüzünden çevremde olup biten her şeye yaşlı gözlerle bakmama sebep olan doğum kontrol hapı

bunlar ekşi sözlük yorumları kızlar :D ama şey düzenli kullanıldığında geçiyormuş yani ilk başta yapıyoormuş böle.yoksam ömür mü geçer ağlak halle.ztn ben her ay 1 hafta yaşıyodum regl öncesi :D

Yani şimdi isteksizlik yok öyle mi tatlıcım?
ya cnmcm aslinda su anda test etme firsatim olmuyo aslina bakarsan cunkum esim cok yogun calisiyo..kaydirigubbakcemile3 pek gorusemiyoruz..sempatiksalakcinni

ya zor tabi birden okadar borcun altına girmek çok zor hayırlısı olsun canım stres yapma sende olacağı varsa olur ama çabuk karar verin artık:))
sorma guzelim zor hakkaten insallah ustesinden gelebiliriz..

güle güle miss cim.evet ilk başta yapıyormuş onu ben de okudum
hannem inşallah bişi göstermez sen de.
peri cim aynen benim adam da tel i açtığında gene mi sen tarzında konuşuyo bi de buralara gelmez heralde :D

ya cnmcm aslinda su anda test etme firsatim olmuyo aslina bakarsan cunkum esim cok yogun calisiyo..kaydirigubbakcemile3 pek gorusemiyoruz..sempatiksalakcinni

sorma guzelim zor hakkaten insallah ustesinden gelebiliriz..
Ayy Miss'im güldürdün benikaydirigubbakcemile3

güle güle miss cim.evet ilk başta yapıyormuş onu ben de okudum
hannem inşallah bişi göstermez sen de.
peri cim aynen benim adam da tel i açtığında gene mi sen tarzında konuşuyo bi de buralara gelmez heralde :D

İnşallah canım yaaa:Saruboceq:

Back