- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım teşekkürler benmde bugün perdelerim geliyor sen nasılsın?
ben gelinliği giydim tam istediğim gibi oldu onu alacaktım ama güpürünü değiştirmek isteyince 15 gün beklemem gerekti gittiğimde tamamen bitmiş olacak astar provası falan yok bende. ne gerek var ki ona.
benm giydiğim tam olduğu için sırf dış güpür değişeceği için çağırmadı demek ki :)
günaydın cicişler
günaydınn kızlarrrr nasılsınız bakalımm
bugun cok sevınclıyım çünkü işte son günümmmmmmmmhihoyyythihoyyyt
dün gelınlıkçim aradı söyledımmı hatırlamıyorummm sonunda benımde bi gelinliğimin oldugunu hatırlamıslarki provaya cagırdılarr:teytey: bugun 4 te cıkıcam burda direk gelinlikçiyeama malesefki astar provası olacagı için cok heveslenmıorumm benımde gelınlıgım var die
![]()
günaydın kızlar:))
aa hannecim bende seni bekliyodum çeyizlerini gördüm güle güle kullan çok güzel askıların hoşuma gitti nerden ve nekadara aldın öğrenebilirmiyim?
günaydın tatlım gidyosun demek inşallah herşey istedğin gibi olur tatlım ya benimde daha astar provasında drapelerini yapacaklardı gelin kumaşı beraber seçelim dediler yanidaha ortada pek bişe yok bende acele ediyom ya şurda 24 günümüz kadlı ama gelinlik yok ortada(