2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ben gelinliği giydim tam istediğim gibi oldu onu alacaktım ama güpürünü değiştirmek isteyince 15 gün beklemem gerekti gittiğimde tamamen bitmiş olacak astar provası falan yok bende. ne gerek var ki ona.

iyiyim canım teşekkürler benmde bugün perdelerim geliyor sen nasılsın?

ben gelinliği giydim tam istediğim gibi oldu onu alacaktım ama güpürünü değiştirmek isteyince 15 gün beklemem gerekti gittiğimde tamamen bitmiş olacak astar provası falan yok bende. ne gerek var ki ona.

saol tatlımm bende iyiyim genelde gelınlıkçiler ılk astar provası yaparlar kalıbı vucut hatlarına daha rahat oturtmak ıcın sonradan işlemeye baslanır

hayır canım barışmadık bir kaç gündür hiç görüşmüyoruz artık faceden bir sürü yok beni terkettin yok haberin varmı gibi anlamlı videolar paylaşıp duruyo

günaydınlar kıslar nasılsınız çok yogunum

2 haftam kaldı işten çıkacam işleri halletmm lazım

neler var nelr yok evini gösteren varmı başka kıslarr

günaydın kızlar:))
aa hannecim bende seni bekliyodum çeyizlerini gördüm güle güle kullan çok güzel askıların hoşuma gitti nerden ve nekadara aldın öğrenebilirmiyim?

günaydınn kızlarrrr nasılsınız bakalımm
bugun cok sevınclıyım çünkü işte son günümmmmmmmmhihoyyythihoyyyt
dün gelınlıkçim aradı söyledımmı hatırlamıyorummm sonunda benımde bi gelinliğimin oldugunu hatırlamıslarki provaya cagırdılarr:teytey: bugun 4 te cıkıcam burda direk gelinlikçiye kaydirigubbakcemile4 ama malesefki astar provası olacagı için cok heveslenmıorumm benımde gelınlıgım var die:(

günaydın tatlım gidyosun demek inşallah herşey istedğin gibi olur tatlım ya benimde daha astar provasında drapelerini yapacaklardı gelin kumaşı beraber seçelim dediler yanidaha ortada pek bişe yok bende acele ediyom ya şurda 24 günümüz kadlı ama gelinlik yok ortada:((

günaydın kızlar:))
aa hannecim bende seni bekliyodum çeyizlerini gördüm güle güle kullan çok güzel askıların hoşuma gitti nerden ve nekadara aldın öğrenebilirmiyim?

Vay vay vay özel olarak bekleniyormuşum da haberim yokmuşkaydirigubbakcemile3
Günaydın bolcum. Teşekkür ederim canım hepimiz güle güle kullanalım inşallah. Canım tchibodan aldım, bir sonraki temada yine bu ürünler var, hatta alacağım biraz daha etek askısı pantolon askısı falan.
Tchibonun sitesine gir tatlım, "akıllı evim" teması var gelecejk temada, oraya tıkla kataloğu indir bak. Çok hoşlar. Şal askısı,kravat askısı, etek, pantolon, gömlek askısı hepsi var. fiyatları da var orda. biraz pahalı,12 küsür, 14 küsür falan yanlış hatırlamıyorsam.

günaydın tatlım gidyosun demek inşallah herşey istedğin gibi olur tatlım ya benimde daha astar provasında drapelerini yapacaklardı gelin kumaşı beraber seçelim dediler yanidaha ortada pek bişe yok bende acele ediyom ya şurda 24 günümüz kadlı ama gelinlik yok ortada:((

Çok çabuk çıkıyor orataya kızlar gelinlik, sıkmayın canınzı yetişmez diye.

Back