2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Ayy canımm daha iş varmış sende..Sana tavsiyem ustaları çok sıkı takip edin, işleri çok sallıyorlar..Allah yardımcınız olsun..Aslına bakarsan halıcıyı mobilyacıyı hepsini çok sıkı takip edin..Biz biraz sıkıntı çektikte o yüzden uyarıyorum..

Bi bakcaksın herşey tamamlanmış düğün günü gelip çatmış amanda aman :)) Heyecan var mı sende?Evlenmeme 40 gün kaldı ama hala çok sakinim ben ki normalde çok heyecanlı panik bir yapım vardır :)))

Heyecan olmaz olur mu zaten panik bir insanım. Deli gibi heyecanlanıyorum =)) Biz tadilatta bir inşaat mühendisiyle anlaştık her şeyi o takip ediyor bütün ustaları o buldu getirdi dolapçıdan boyacıya kadar ama son zamanlarda onda da bir bezginlik belirdi.

benim de uykum geldi malesef kızlar bugün her hazırlığım bitmiş gibi gittim kek kalıbı aldım kaydirigubbakcemile3 ilahi ben ayol:lepi:

günaydınn kızlarrrr nasılsınız bakalımm
bugun cok sevınclıyım çünkü işte son günümmmmmmmmhihoyyythihoyyyt
dün gelınlıkçim aradı söyledımmı hatırlamıyorummm sonunda benımde bi gelinliğimin oldugunu hatırlamıslarki provaya cagırdılarr:teytey: bugun 4 te cıkıcam burda direk gelinlikçiye ama malesefki astar provası olacagı için cok heveslenmıorumm benımde gelınlıgım var die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…