2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Orası öyle meltemcim ama sonuçta benim alilem de kıymetli hadi bakalım ne haliniz varsa görün demek de nişanlamla benim aramı açmaktan başka bişiye yaramicakeyvahedigeldismile Onların tavrını da onaylamıyorum ama yapacak pek bişi yok gibi görünüyor

tatlım bende yatak odamı pazar günü evkurdan aldım ve gerçekten çok beğenerek aldım beyaz hemide sende bi bak istersen taksit 3,200 peşin 2,650 dediler yatak ve baza hariç, ben nakit aldım ve içinde yatakla bazada var 3,000 aldım toplam nakit olarak :)

yok yok zaten dediğin gibi banane dersen işler hepten çıkmaza girer öyle demek istememiştim
yani bence nişanlına, "düğün zamanı çok telaşımız misafirimiz olacak, aileni iyi şekilde ağırlayamazsak yeterince ilgilenemesek diye korkuyorum ben" gibi hoşuna gidecek bi tavırda diyebilirsin. aa ama sen böyle dediğinde illa yeni gelin evinde kalmayı planlıyorlarsa da bunu annene belirtmelisin hani neden onları ikna yerine anneni iknaya karar verdiğini ona söylemelisin, ben olsam öyle yapardım demek istedm ohaoldumsmile buyrunnnnnnnnn

ay böyle konuştuğuma bakma ben de anlıyor değilim zaten de
annemi iknaya karar verdim diyince aklıma geldi yazdım :1hug:

aaa evkurda yatak odası da mı satılıyor ben hep küçük şubelerine bakmışım demek ki hiç görmedim internette varsa bakayım yoksa büyük şube arayayım bari aklımda olsun çok sağol tatlım
benim salon ve yemek takımımın devamı olan yatak odasına adam yatak ve baza hariç 4500dedi o da beyaz bazayı çelik kasa beyaz deriden yaparsa 350 olur dedi bide üstüne yatak 530tl aldım yataştan 5buçuğa gelecek yatak odası kafamçokkarıştı
evgörde nisan modelini beğendim ben yatak odası olarak orası 3500dedi burda tuya aynı takımı 2900e almış kendinden bazalı o da aklımda
ay bi de gelinliğe yarın karar verip başlıcaz
nefret ediyorum karar vermekten :mymeka:

canım bence git bak evkura, ama benim adığımdan kalmışmıdır bilmiyorum bide kampamya fiyatından aldım normalde 5,000 miş

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr öldünüüüüüüüzzzzzzzz mmmmmmmüüüüüüüü

canım bence git bak evkura, ama benim adığımdan kalmışmıdır bilmiyorum bide kampamya fiyatından aldım normalde 5,000 miş

ay çok merak ettim yaa
resmi yok mu hiç bide bide çok oldu mu tatlıcım sen alalı :uhm:

ben geldimm. meltem beni hala sevion muu:lepi:

nayır nolamaz giderken bir elveda bile demedin
nama seni hala seviyorum kuzum :roflol:
hoşgeldin canımm

yaa bu arada benim bilgisayara bişey oldu sanıyorum 2 gündür o kadar yavaş ki aslında burdayım ama yazamıyorum açana kadar akşam oluyr yaaa -tatlicadiarzu-

tatlım bu pazar günü aldım bende daha yeni yani ama resim mi malesef yok ya :S

haa tımam o zaman ben de seni sefiom opuyorumnanaktan
sen karar verdin mi yatak odana benimkinden alsana süper durdu evde benim

tatlım bu pazar günü aldım bende daha yeni yani ama resim mi malesef yok ya :S

çok iyi o zaman daha kampanya devam da ediyordur
internete bakmaya çalıştım da model göremedim hiç sitesinde hiç bişey yok sen hangi şubesinde baktın canımm ay inş avrupa yakasındasındır :Saruboceq:sırnaşık şey

haa tımam o zaman ben de seni sefiom opuyorumnanaktan
sen karar verdin mi yatak odana benimkinden alsana süper durdu evde benim

resimlerini bekliyorum yavrucum
ben beğendim ama genel fikir takımın devam yatak odasını almamdan yana en geç bu pazar netleşecek artık
bi de benim komik bi sorunum var, yatak örtümü bayaa bi önceden almıştım ben salak gibi :mymeka: ve rengi bordo senin takımı alsam elimde patlayacak ona yanıyorum :1ninca:

ii ben çıkıom mucks

ay ben de çıkıyorum delirtti beni bu laptop fırlatıp atıcam şimdi :mymeka:
gece görüşürüz kızlarr opuyorumnanaktan

tuya cım ne bilem öle gelip okuyorum. anneme kıyafet bakmaya gittik geldim yorulmuşum çok.ondan sanırım uyuşukluk var.muckkkkkk

selam hatunlar ben geldim. Çok yorulmuşum. Nasılsınız neler yaptınız? ofise hala telefon internet bağlantısı yapılmadı. Patlıyorum

hoşgeldin fenomen:))) Nasılsın? hazırlıklarınız nasıl gidiyor? Benden bir gün sonra evleniyorsun =)

Hoşbuldukkk :) İyiyim teşekkürler sen nasılsın?Hazırlıkları Ramazan gelmeden bitirdik ama bende bittim, hasta yatıyorum şu an kaydirigubbakcemile3 Sadece davetiyeler ve nikah şekerleri kaldı..Onları da bikaç günde halletmiş oluruz umarım..Sizler ne alemdesiniz?

Tüh 1 günle şampiyon sensin desene kaydirigubbakcemile3

Bizim evimizde tadilat vardı; bu hafta bitiyor. Haftaya da mobilyalarımz geliyor. Halı perde davetiye var şu anda acil olarak halletmemiz gerekn. Bir taraftan da benim işyerimde taşınma oldu; orası da yoğun devam ediyor. Bir yandan da sıcaklar mahvolduk =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…