Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun çok zor bi durum canım
ama bişey demeden geçemicem, nacizane fikrimi belirticem sen şimdi anneni ikna etmeye karar vermişsin ya şöyle bi sonuç çıkıyo:
o annesine toz kondurmuyo, mümkün değil diyo otelde kalmaları sanki acayip bişeymiş gibi, yeni gelin evine daha sen oturmadan ailesinin oturmasını normal görüyo sense annenin istemediğini bile bile onu ikna etmeye çalışıp onunla aranın açılmasını bile göze alıyorsun
ben anne olsaydım buna çok bozulurdum, onun ailesi kıymetliyse senin de ailen kıymetli
annen onca sıkıntıyı çekmek zorunda mı
şunu iyi biliyorum ki ne kadar alttan alırsan sorun çıkmasın diye o kadar rahat davranırlar onlar emin ol ne olursa olsun el diye boşuna demiyorlar, annense senin canın kesinlikle onların keyfinden daha değerli!
hakkında hayırlısı olsun inşallah canımm :Saruboceq: :Saruboceq:
mobilyadekorasyon diye bi site var karışık markanın ürünleri var aynı zamanda masko ve modokonun da siteleri var onları da bi karıştır canım istersen yerimseniben
benim aldığım yer maskoda ama sayfası yok malesef olsa onu da verirdim
ay kolay gelsin ben de aynı sıkıntıyı yatak odasında yaşıyorum zamanım az ve karar vermem için manevi bi baskı hissediyorum sanki daha da zorlaşıyor karar vermemkafamçokkarıştı
oo daha varmış canım ya burdaki gelinlerin çoğu eylül sonu belki sende öylesindir diye dedim rahat rahat yetişir seninki kaydirigubbakcemile2
Orası öyle meltemcim ama sonuçta benim alilem de kıymetli hadi bakalım ne haliniz varsa görün demek de nişanlamla benim aramı açmaktan başka bişiye yaramicakeyvahedigeldismile Onların tavrını da onaylamıyorum ama yapacak pek bişi yok gibi görünüyor
tatlım bende yatak odamı pazar günü evkurdan aldım ve gerçekten çok beğenerek aldım beyaz hemidesende bi bak istersen taksit 3,200 peşin 2,650 dediler yatak ve baza hariç, ben nakit aldım ve içinde yatakla bazada var 3,000 aldım toplam nakit olarak :)
canım bence git bak evkura, ama benim adığımdan kalmışmıdır bilmiyorum bide kampamya fiyatından aldım normalde 5,000 miş![]()
ben geldimm. meltem beni hala sevion muu:lepi:
ay çok merak ettim yaa
resmi yok mu hiç bide bide çok oldu mu tatlıcım sen alalı :uhm:
nayır nolamaz giderken bir elveda bile demedin
nama seni hala seviyorum kuzum :roflol:
hoşgeldin canımm
yaa bu arada benim bilgisayara bişey oldu sanıyorum 2 gündür o kadar yavaş ki aslında burdayım ama yazamıyorum açana kadar akşam oluyr yaaa -tatlicadiarzu-
ay çok merak ettim yaa
resmi yok mu hiç bide bide çok oldu mu tatlıcım sen alalı :uhm:
nayır nolamaz giderken bir elveda bile demedin
nama seni hala seviyorum kuzum :roflol:
hoşgeldin canımm
yaa bu arada benim bilgisayara bişey oldu sanıyorum 2 gündür o kadar yavaş ki aslında burdayım ama yazamıyorum açana kadar akşam oluyr yaaa -tatlicadiarzu-
tatlım bu pazar günü aldım bende daha yeni yaniama resim mi malesef yok ya :S
haa tımam o zaman ben de seni sefiom opuyorumnanaktan
sen karar verdin mi yatak odana benimkinden alsana süper durdu evde benim
ii ben çıkıom mucks
Merhaba arkadaşlar,
Bende 26 Eylül'd evleniyorum kısmetse..Beni de alır mısınız aranıza :)
hoşgeldin fenomen:))) Nasılsın? hazırlıklarınız nasıl gidiyor? Benden bir gün sonra evleniyorsun =)
Hoşbuldukkk :) İyiyim teşekkürler sen nasılsın?Hazırlıkları Ramazan gelmeden bitirdik ama bende bittim, hasta yatıyorum şu an kaydirigubbakcemile3 Sadece davetiyeler ve nikah şekerleri kaldı..Onları da bikaç günde halletmiş oluruz umarım..Sizler ne alemdesiniz?
Tüh 1 günle şampiyon sensin desene kaydirigubbakcemile3