2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

darısı bana artık enimse bende düğün sonrası ayrılacağım nasıl olsa yıllık izin hakkım var yenice dolacak bir yılım boştan yere 14 günümü vermek istemedim hem evlilik izni felan da var... O yüzden düğün sonrası ayrılacağım sanırım ekim sonunu bulur ayrılmam...

mavi peri sizin orda iş durumları nasıl kolay bulunabiliyor mu... Ben arkadaşlarla görüşüyorum da biraz daha yaz sonuna doğru iş arayalım sana diyorlar... Herkes tatilde felan ya o yüzden... sizde de öle mi???

mavi peri sizin orda iş durumları nasıl kolay bulunabiliyor mu... Ben arkadaşlarla görüşüyorum da biraz daha yaz sonuna doğru iş arayalım sana diyorlar... Herkes tatilde felan ya o yüzden... sizde de öle mi???

valla canım iş çok ama nedense geri dönüş sıfır bende anlamadım eyvahedigeldismile

ay bugunn cnmmm cokkk sıkılıo ya offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

nedennnnnnnnnnnnnnn

ayy anca okudum geçmişi yaa
dünden beri netimde çok yavaş zaten sinir oldumkafamçokkarıştı

canım yatağı 200 e bırakıyorsa bence yatak ii değildir daha iisini iste

yok zaten yatağı yataştan aldım indirim vardı hazır
ama hani arada koyduğu fiyatı ve tuya'ya göre ne kadar pahalı olduğunu söyledim canımcım boshayallersmile

baya pahalı sölemiş. ama ben kaynağından aldım:) mns mobilya dan aldım inegölden beğendiysen telini vereyim benim ismimi ver sipariş et gelsin

benim işler biraz karışık canım ya
büyük ihtimal diğer mobilyalarımın takımını alıcam-tatlicadiarzu-
mağazada görmedikleri için bu nisan modelini boşver diğeri olsun diyor herkes aklım karmakarışık bi de adamlar sıkıştırıp duruyor karar ver ki yetişmesi problem olmasın o yüzden imdaaat diyorumdelikafadulden
ama bu takım hala aklımda, almaya karar verirsem alıcam senden numaralarını anlaştık canım kaydirigubbakcemile5

ya bi de diyemeden geçemeyeceğim.gnlerdir burada 1MİSAFİR imiz var hangimizin nişanlısı acaba hey misafir...sana diyorummmm

haha benimki de değildir işte pc başına oturacak vakti olmuyor zaten kaydirigubbakcemile2

k.valdemle konuşamam yanlış anlayıp bana takmasın kafayı, annemi ikna etmeye karar verdim sanırım

Allah yardımcın olsun çok zor bi durum canım
ama bişey demeden geçemicem, nacizane fikrimi belirticem sen şimdi anneni ikna etmeye karar vermişsin ya şöyle bi sonuç çıkıyo:
o annesine toz kondurmuyo, mümkün değil diyo otelde kalmaları sanki acayip bişeymiş gibi, yeni gelin evine daha sen oturmadan ailesinin oturmasını normal görüyo sense annenin istemediğini bile bile onu ikna etmeye çalışıp onunla aranın açılmasını bile göze alıyorsun
ben anne olsaydım buna çok bozulurdum, onun ailesi kıymetliyse senin de ailen kıymetli
annen onca sıkıntıyı çekmek zorunda mı
şunu iyi biliyorum ki ne kadar alttan alırsan sorun çıkmasın diye o kadar rahat davranırlar onlar emin ol ne olursa olsun el diye boşuna demiyorlar, annense senin canın kesinlikle onların keyfinden daha değerli!

kızlar birazdan bi iş görüşmesine gidicem bakalım ne olucak ??

hakkında hayırlısı olsun inşallah canımm :Saruboceq: :Saruboceq:

Damlacım bende almadım daha oyüzden bilemiyorum :)

ya en acilinden bakıp almam lazım benim düğüne 25 gün kaldı :S

perii senin ne kadar kaldı bilmiyorum ama ucu ucuna yetişecek damla çoğu yer minimum 25gün falan diyor
ben hafta sonu evgöre gittim ürünlerini kendim gördüm kalitesini beğendim sitesine bi bak derim canım bakmadıysan yerimseniben

şimdi ona baktım tatlım ama beğenemedim ya başka yok mu

canım biz zaten daha yeni tuttuk evimizi şimdi yavaş yavaş artık alıcaz 30 ekimde düğün :)) ancak yetişir

şimdi ona baktım tatlım ama beğenemedim ya başka yok mu

mobilyadekorasyon diye bi site var karışık markanın ürünleri var aynı zamanda masko ve modokonun da siteleri var onları da bi karıştır canım istersen yerimseniben
benim aldığım yer maskoda ama sayfası yok malesef olsa onu da verirdim
ay kolay gelsin ben de aynı sıkıntıyı yatak odasında yaşıyorum zamanım az ve karar vermem için manevi bi baskı hissediyorum sanki daha da zorlaşıyor karar vermemkafamçokkarıştı

canım biz zaten daha yeni tuttuk evimizi şimdi yavaş yavaş artık alıcaz 30 ekimde düğün :)) ancak yetişir

oo daha varmış canım ya burdaki gelinlerin çoğu eylül sonu belki sende öylesindir diye dedim rahat rahat yetişir seninki kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…