2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

enimse cim çok haklısın canım.ben ailemi bazı konularda ikna etmek için çok yoruldum.çoğu şeyi onlar kırılmasın diye yaptığım halde omnlar öle anlamadılar.bunun yanında eşya ev gelinlik vs. konusunda karşı taraftan şükür bi olumsuzluk yaşamadım ama az çok biliosun genelde ailem fikirlerinin pek alınmadığını düşünüyor.o sorun yaratıyor.ama ne yapalım buna da şükür.evimiz huzurlu olsun da bunlar unutulur nasısa.inşallah yani

bi yandan evden ayrılmaz bizim için de zor.bi yandan onlar böle yaptıkça bitse de gitsek diyoruz.ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy deliricimmmmmmmmmmm

BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ya valla aaslında kızla bu dugunlerde önemlı olan ıkı kısının ıstedgıdır ama bız gelınler herkesın gönlunu yapıcaz die kendımızı sıkıyoruz ve nısanlımızla aramızı acıyoruz bişey dendıgınde kıymetlı oluo aılelerı yada onlar bişi dedıgınde haksızda olsa aılemızı hemen savunmaya gecıyoruz umarım su gergın gunler bıran önce gecer cunku cok komık durumlar oluo umarım hepimiz kısa surede sorunsuz herseyı asabılırız Allaha sükür simdiye kadar ıkı tarafın arasında kalmadım çünkü saolsunlar herseyı bana bırakıolar nasıl istiyosam öle yapıolar kayın valıde bişey için fıkrını bıle sölemıyo kafam karısmasın die sen ne ıstıyosan o olcak dıo annemde aynı sekıl ıns böle devam eder

allahtan kayınvalidem hiçbirşeye karışmıyoo zaten ama ben kendi annemi idare edemiyorum kii hiçbirşekilde memnun değil hiçbirşeyden yaa

valla öyle bol cum yaa bişe alıcam rahatla lamıyorum bişe yapıcam yapamıyorumm :((

amin inşallahhh
canım ya uzak değil ama annem yürüyüş mesafesinde istiyo yakın olucakmışımm

evet ya biz kime kızıcaz herkesde bi naz bi nazz yaa

Anladım tatlım çok şükür ki başka şehirde değilsin. şte ailemiz de daha bi duygusallaşıo sanırım ya, bilinçaltlarında kızlarını vermek istemiyolar, hep dizlerinin dibinde olalım istiolar bencekaydirigubbakcemile3 Bu tavırlar da onların yansıması

ya valla aaslında kızla bu dugunlerde önemlı olan ıkı kısının ıstedgıdır ama bız gelınler herkesın gönlunu yapıcaz die kendımızı sıkıyoruz ve nısanlımızla aramızı acıyoruz bişey dendıgınde kıymetlı oluo aılelerı yada onlar bişi dedıgınde haksızda olsa aılemızı hemen savunmaya gecıyoruz umarım su gergın gunler bıran önce gecer cunku cok komık durumlar oluo umarım hepimiz kısa surede sorunsuz herseyı asabılırız Allaha sükür simdiye kadar ıkı tarafın arasında kalmadım çünkü saolsunlar herseyı bana bırakıolar nasıl istiyosam öle yapıolar kayın valıde bişey için fıkrını bıle sölemıyo kafam karısmasın die sen ne ıstıyosan o olcak dıo annemde aynı sekıl ıns böle devam eder

Ne kadar güzel enimsecim, nazar değmesin, işine karışılması dediğin gibi nişanlınla aranı da açabiliyor. Çok dikkat etmek lazım ya.
ay evt canım aynen en çok istedğim şey sorunsuz bir şekilde şu düğünü atlatabilmek başka bişe istemiyorum gerçekten.

İnşallah canım amiinn, sizler de iyi ki buradasınız da birbirimize destek oluyoruz. Gerçekten iyi ki bu siteye üye olup bu foruma katılmışım. En büyük desteği sizlerden aldımkaydirigubbakcemile5

Mavi peri inşallah güzel geçer görüşmen... istediğin yerdir umarım...

meltem canım valla kariyerden doldurdum formu aradılar az önce bakalım hayırlısıysa olsun :)
Canım inşallah iyi geçer görüşmen bol şans diliyorumyerimseniben

Kızlar ben biraz kafa dağıtmaya çıkıyorum oruçlu iken odada oturdukça daral geliyor. öpüyorum saolun tekrardanhihoyyyt

saol canım luxxorr :1hug:git kafanı dağıtt biraz

evet kızlar ya en azından birbirimizin halinden anlıyoruz ben de rahatlıyorum hem paylaştıkça hem de benzer şeyler yaşandığını gördükce. Ama ailelerin böyle cephe alır gibi değil de daha yapıcı olması bizim gerginliğimizi de azaltırdı. Bolcum dediğin tarz şeyler bizde de yaşanıyor. İnsan üzülüyo valla ay gözümü kapasam açsam da evlenmiş olsak her şey yaşanmış bitmiş olsaa

katılıyorummm

Back