2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

slm mavi pericm,
aman valla aslında takmamak gerekiyoda insan doluyo ve patlıyo bi yerden sonra ne var yani 2 arabayla gelsin ne kıymetli anneleri var ayy sinir oluyorum onlarınki anne bizimki değil sanki ya herşeyi olay yapıyolar onlar yüzünden bi ton kavga çıkıyo zaten

yok canım problem o değil zaten nişanlım dediki en başında ne seninkilere nede benimkilere yakın olalım biz bi aile oluyoruz diye yinede benim istediğim taraftan tuttuk kendi annem daha yakın onun annesi uzak ama yinede ne nişanlımdan neden onların tarafından bana bişe dediler zaten herşey bizimkilerden kaynaklanıyoo aldığım yaptığım hiçbirşeyden annem memnun değil ki :(((

canım ya ben d e seni çok ii anlıyorum.kimle uğraşacağımı şaşaırdım.anamla babamla mı bu cins nişanluımla mı bilemedim.Allah yardımcımız olsun.ben de küs kalamam ama bu yüzden hep alttan alıyorum.öle olunca bu saf da beni ezik sanıo (zuzu bu lafa dün çok güldü :D ama öle )

aynen ozzy yaa evdekiler bi yandan zaten herşeyi zorlaştıryolarr bide bizimkinin kaprisleri valla yoruldumm gelin daha nazlı olur derler birde asıl damatlar daha nazlı yaa alttan ala ala zaten kendilerini bişe sanıyolar

ya kızlar başta alttan alın sizde
sonra saknleşince
canım cicimken
biyerden bağlayın olayı
geçen beni çok kırdın ama heketmemiştim diyin
üzüldüğünüzü belirtin
kızdığınızı değil
azcuk duygu sömürüsü edin yav
hep sert çıkmak bişeye yaramıo
lepik tavsiyesi

lepicim zaten her tartışmada biz alttan alıyoruz daha sonra söylesek ne değişiyo ki hiçbirşeyy çünkü üsttünden zaman geçmiş oluyorr.

Kızlar merhaba geçmişi okumadan önce size bir şey danışacağım ufak çapta bi kriz yaşandıda

ya kızlar başta alttan alın sizde
sonra saknleşince
canım cicimken
biyerden bağlayın olayı
geçen beni çok kırdın ama heketmemiştim diyin
üzüldüğünüzü belirtin
kızdığınızı değil
azcuk duygu sömürüsü edin yav
hep sert çıkmak bişeye yaramıo
lepik tavsiyesi
onu yapıom lepi cim yaaaaaa o anda gözler doluyorrrrrr hımff hımffff diye burun çekilmek suretiyle damardan giriliyor.ama biizm öküz o anlık anlasa da :D bunu ileriki aşamalara geçiriyor mu bilinmez :-)

Şimdi k.valdem bana telefonda bi ara, nikah zamanı eviniz müsait mi sizde kalırız biz demişti, işte abisi gili de evlendirirken öyle yapmışlar onu sölemişti gelinin ailesinde kalmışlar filan, ben de salak kafa bilmediim için a tabi müsait olur bi şeklide anne demiştim. Ama sonra kendi annem kafayı yedi böle şey mi olur kırk yıllık dünür olursun da yatıya kalınır, biz gitsek otelde kalırız bu na raatlık otel ayarlayalım filan diye konuşmaya başladılar babamla. Çünkü o sıra zaten telaşımız olacak bi de çok yakından tanımadığımız bi aile ile aynı çatı altında hazırlıklara koşturmak, hem onlara hizmet edip yemek ıvır zıvır hem kendi telaşımız, banyo yapıp çıkıcaksın vs. hiç rahat olmaz diye düşünüyor haliyle. Bence de haklı. Ama dün akşam nişanlımın ağzını aradım bizim ev dolu olabilir belki ben annemlere müsait dedim ama diye,,

lepicim zaten her tartışmada biz alttan alıyoruz daha sonra söylesek ne değişiyo ki hiçbirşeyy çünkü üsttünden zaman geçmiş oluyorr.
aslında öle olmaması gerek
yani kişisine göre heraldefisfisfis
benim taktik ben de işe yarıo bidaha yapamıoguclubacismile
bide alttan alınacak kişinin senden daha sinirli bi tip olması gerek
demekki bu ilişkide sen daha sakinsin
bizde öle değil ben daha sinirliyimdir
yapar hatayı benimki
ben bi iki çemkiririm sonra ben de susarım
sonra içimde kalır
sakin olduğumuz zaman lafını ederim
o da etmediği özrü eder bana sempatiksalakcinni
onu yapıom lepi cim yaaaaaa o anda gözler doluyorrrrrr hımff hımffff diye burun çekilmek suretiyle damardan giriliyor.ama biizm öküz o anlık anlasa da :D bunu ileriki aşamalara geçiriyor mu bilinmez :-)

geçirir heralde
erkekler işte yaa:delphin:

o da e annmler nerde kalacaklar ben otele filan göndermem onları dedi haklı olarak, olmadı bizim evde kalırlar diyor( evlenince kalacağımız evden bahsederek) ki bana hiç uygun değil öylesi ben daha kendi evimize geçmemişken birilerinin kalması bahsedilen kişi sayısı6-10 arası değişiyo bi de 2 kişi olsa neyse. Anneme bu konuşmayı da anlattım valla noolcak bilmiyorum ama. Ben çok yadırgadım yani direkt biz sizde kalırız düşüncesini haksız mıyım kızlar? Nasıl olacak bilmiyorum

luxxor her gelin ailesi aynı olacak değil
seninkilerde haklı
şimdiden yüzgöz olmak istemiyrlar
bunu bi şekilde anlatsın nişanlın luxxor müsait demiş danışmadan ama o vakit başka gelenlerde olacakmış
daha evvel anneleri söz vermiş kendi akrabalarına falan desin

sizin orada hiç m akrabaları yok
illa kalınacak diye bişey olamaz
şuan senin nişanlınannesi öle istio diye diretio anladığım kadarıyla

perim yaaa niye tartıştınızki ....senin annenmi kızdı uzaktan ev tuttun diye canım

luxxor her gelin ailesi aynı olacak değil
seninkilerde haklı
şimdiden yüzgöz olmak istemiyrlar
bunu bi şekilde anlatsın nişanlın luxxor müsait demiş danışmadan ama o vakit başka gelenlerde olacakmış
daha evvel anneleri söz vermiş kendi akrabalarına falan desin

sizin orada hiç m akrabaları yok
illa kalınacak diye bişey olamaz
şuan senin nişanlınannesi öle istio diye diretio anladığım kadarıyla

işte nişanlım kesinlikle aksini düşünmüyor lepicim en kötü ihtimal kendi gelinlik evime dolduracak ailesini ya hiç münasip mi allah aşkına gıcık oldum. Artık annemleri mi ikna etmeye çalışsam bilmiyorum sinir stres konusu artıyor zaman daraldıkça

o da e annmler nerde kalacaklar ben otele filan göndermem onları dedi haklı olarak, olmadı bizim evde kalırlar diyor( evlenince kalacağımız evden bahsederek) ki bana hiç uygun değil öylesi ben daha kendi evimize geçmemişken birilerinin kalması bahsedilen kişi sayısı6-10 arası değişiyo bi de 2 kişi olsa neyse. Anneme bu konuşmayı da anlattım valla noolcak bilmiyorum ama. Ben çok yadırgadım yani direkt biz sizde kalırız düşüncesini haksız mıyım kızlar? Nasıl olacak bilmiyorum

güzelim işte aile farkı buna deniyor.birine normal gelen kimine gelmiyor.annen de haklı.benim annem de mesela öleeee çok samimiyetten hoşlanmaz.ama sen de haklısın bi an danışmadan olur deyivermişssin.ama iş nişanlıda bitiyor.keşke o da alttan alsa dese ki luxxor ların eve akrabaları gelecekmiş sığamayacaksınız sizi bir otele yerleştirelim dese keşke.alt tarafı 1-2 gün.hem ben de başkasının evinde rahat edemem yahu.
nişanlına tatlı dille anlatmayı denesen.ya da kayınvailidenle samimiysen açıp desen ki ya anne ben o zamn öle dedim ama bizimkilere sölememiştim nasısa sorun olmaz diye onlar da bizi yakın bi iki akrabaya söz vermişler.sizleri bize yakın ugun i yere yerleştirsek desen.

luxxor cum o zaman nazın annene geçiyorsa ona söle güzelim.ay bilemedim ki.benim annem de bize danışmadan iş yapma diyor çok kızıyorlar bu konularda ama onlar olsa farklı bişi söliceklerdi sanki.kayınvaliden annene sorsaydı annen yok kalamazsınız mı dicekti sanki.heee kalın dicekti ama senin başının etini de yicekti.annnene de ki o zaman gelin evimde kalmaları daha mı ii anne.1 gün kalıversinler burda.hallaolur bi şekilde fln diip duygu sömürüsü yapsan annene

güzelim işte aile farkı buna deniyor.birine normal gelen kimine gelmiyor.annen de haklı.benim annem de mesela öleeee çok samimiyetten hoşlanmaz.ama sen de haklısın bi an danışmadan olur deyivermişssin.ama iş nişanlıda bitiyor.keşke o da alttan alsa dese ki luxxor ların eve akrabaları gelecekmiş sığamayacaksınız sizi bir otele yerleştirelim dese keşke.alt tarafı 1-2 gün.hem ben de başkasının evinde rahat edemem yahu.
nişanlına tatlı dille anlatmayı denesen.ya da kayınvailidenle samimiysen açıp desen ki ya anne ben o zamn öle dedim ama bizimkilere sölememiştim nasısa sorun olmaz diye onlar da bizi yakın bi iki akrabaya söz vermişler.sizleri bize yakın ugun i yere yerleştirsek desen.

Evet nişanlımın bana hak vereceğini düşünüyordum ama birden celallendi annemleri otele göndermek söz konusu bile olamaz diye, bi de annemler bu telefonda sana söylenecek söz mü bizimle konuşmaları gerekirdi diye ona da sinir oldular. Bilmiyorum nası çözülcek. Şu anda bana en iyi çözüm annemleri, k.valdemlerin bizde kalması konusunda ikna etmeye çalışmak gibi gelio hani hepsi diil belki ama ne bilim en azından 2ya da 4 kişi. Ben de rahat edemem dediğin gibi başka evde ele karışmak diye buna deniyo demekki, ayrılıklar başlıo işte yavaş yavaş görüşlerde. Benim derdim sorun çıkmasın. Ben idare ederim birlikte de kalınsa ama gerginlik olacak diye korktum

ya bi de diyemeden geçemeyeceğim.gnlerdir burada 1MİSAFİR imiz var :D hangimizin nişanlısı acaba :D:D:D hey misafir...sana diyorummmm

Back