Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mavi peri sizin orda iş durumları nasıl kolay bulunabiliyor mu... Ben arkadaşlarla görüşüyorum da biraz daha yaz sonuna doğru iş arayalım sana diyorlar... Herkes tatilde felan ya o yüzden... sizde de öle mi???
ay bugunn cnmmm cokkk sıkılıo ya offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
canım yatağı 200 e bırakıyorsa bence yatak ii değildir daha iisini iste
baya pahalı sölemiş. ama ben kaynağından aldım:) mns mobilya dan aldım inegölden beğendiysen telini vereyim benim ismimi ver sipariş et gelsin
ya bi de diyemeden geçemeyeceğim.gnlerdir burada 1MİSAFİR imiz varhangimizin nişanlısı acaba
hey misafir...sana diyorummmm
k.valdemle konuşamam yanlış anlayıp bana takmasın kafayı, annemi ikna etmeye karar verdim sanırım
kızlar birazdan bi iş görüşmesine gidicem bakalım ne olucak ??
Damlacım bende almadım daha oyüzden bilemiyorum :)
ya en acilinden bakıp almam lazım benim düğüne 25 gün kaldı :S
perii senin ne kadar kaldı bilmiyorum ama ucu ucuna yetişecek damla çoğu yer minimum 25gün falan diyor
ben hafta sonu evgöre gittim ürünlerini kendim gördüm kalitesini beğendim sitesine bi bak derim canım bakmadıysan yerimseniben
perii senin ne kadar kaldı bilmiyorum ama ucu ucuna yetişecek damla çoğu yer minimum 25gün falan diyor
ben hafta sonu evgöre gittim ürünlerini kendim gördüm kalitesini beğendim sitesine bi bak derim canım bakmadıysan yerimseniben
şimdi ona baktım tatlım ama beğenemedim yabaşka yok mu
canım biz zaten daha yeni tuttuk evimizi şimdi yavaş yavaş artık alıcaz 30 ekimde düğün :)) ancak yetişir
buranın tadı yok bugün