2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

alalalaaaa otelde kalınca noluyosa.benim annem de bizimkilerin bişileri aileme sormdan bana emrivaki yapmalarına sinir olyor canım.anlıyorum seni.ben de sorun çıkmasın diye 2 tarafı da idare etmeye çaloşmaktan yoruldum mesela.
aama olan olmuşş.ya bişi dicem de alt alta üst üste mi yatcanız zaten.hepsi sizde kalamaz ki.6 10 kişiden bahsediosun.e siz de varsınız 4 kişi fln.eeeeeee bi evde 15 kişi mi olcak.en azından sadece anne baba gelsin onu de nişanlına.nası yatırcaz hepsini niye anlayışlı olmuosun de.

o da e annmler nerde kalacaklar ben otele filan göndermem onları dedi haklı olarak, olmadı bizim evde kalırlar diyor( evlenince kalacağımız evden bahsederek) ki bana hiç uygun değil öylesi ben daha kendi evimize geçmemişken birilerinin kalması bahsedilen kişi sayısı6-10 arası değişiyo bi de 2 kişi olsa neyse. Anneme bu konuşmayı da anlattım valla noolcak bilmiyorum ama. Ben çok yadırgadım yani direkt biz sizde kalırız düşüncesini haksız mıyım kızlar? Nasıl olacak bilmiyorum

canım zor bi durum valla iki tarafıda idare etmek zor oluyoo zaten ben anlamadım ki biizm mutluluğumuzu mu istiyolar yoksa kendi rahatlıklarımı anlamadım biz kimseye kapris yapamıyoruz :((
perim yaaa niye tartıştınızki ....senin annenmi kızdı uzaktan ev tuttun diye canım

evet zuzum gerçekten uzak değil onun istediği yürüyüş meafesinde olucakmışım yardımı falan olurmuş yakın olursa :(( off çok kötüyüm bide bizimkinin kaprislerini çekkk

luxxor valla canım işin zormuş benim annemde olsa hayatta istemez olay çıkarır kesin ve mecburen başka yol aramak kalır banada annen kabul edebilicek biriyse konuş kandırmaya çalış ama kaynanangilinde yaptığı bence saçmalık yani valla öyle şey olurmu sizinde kendinize göre hazırlılarınız var bence sen kaynananla konuş.

alalalaaaa otelde kalınca noluyosa.benim annem de bizimkilerin bişileri aileme sormdan bana emrivaki yapmalarına sinir olyor canım.anlıyorum seni.ben de sorun çıkmasın diye 2 tarafı da idare etmeye çaloşmaktan yoruldum mesela.
aama olan olmuşş.ya bişi dicem de alt alta üst üste mi yatcanız zaten.hepsi sizde kalamaz ki.6 10 kişiden bahsediosun.e siz de varsınız 4 kişi fln.eeeeeee bi evde 15 kişi mi olcak.en azından sadece anne baba gelsin onu de nişanlına.nası yatırcaz hepsini niye anlayışlı olmuosun de.

Evet artık bi şekilde planlanacak işte, bi yandan da ayıp olur zaten başka yerde kaldırsak gibi ama dediğin gibi sadece 2 kişi olursa daha rahat olur.. Offf bi gelsinler bakalım şehir dışından kimler geliyo, ona göre artık umarım sorun çıkmadan ayarlanır. Kimse üzülsün istemiyorum. Sonuçta hepi topu 3-4 gün, annem de çok yıpranmasın diye kendimi yıpratırım olmadı, hizmet etme vs konusunda bilmiyorumkismile Yani normal bi durum değil dimi sonuç olarak daha çok iyi tanışmadan evde kalmayı düşünmeleri o da garip. Teşkürler tatlım yorumların içina.s.

kötü olma mavicim gerçekten ya.onları da anlamaya çalışıyorumç.ama babamın suratıı bş görsen 15 karış resmen.öle ne zmaandır sohbet edemioz valla.kız verdiklerinden mi.yoksa bize bşşişiler konusunda kızdıklarından mı bilemedim.yaranılmıyr arkadaşım kimseye ailene bileeee...

luxxor k.validen de tam bi patavatsızmış canım biz sizde kalırız da ne demek düğün işlerinde düğün evi zaten kalabalık olur... mesela en yakınlar hem evin derlenip toplanmasına yardımcı olur hem gelinle vakit geçirir...

hem ne varki otelde kalsalar başka akraba felan yok mu ankarada...

canım zor bi durum valla iki tarafıda idare etmek zor oluyoo zaten ben anlamadım ki biizm mutluluğumuzu mu istiyolar yoksa kendi rahatlıklarımı anlamadım biz kimseye kapris yapamıyoruz :((

evet zuzum gerçekten uzak değil onun istediği yürüyüş meafesinde olucakmışım yardımı falan olurmuş yakın olursa :(( off çok kötüyüm bide bizimkinin kaprislerini çekkk

valla canım benim annemde herşeyde bi laf sokuyo kaprisleri bitmiyo iki tarafıda idare etmek çok zor oluyo tabi arada kalıyoz bişe alacam mesela sen niye alıyosun onların alması gerek bilmem ne deli ediyo beni napalım artık yapacak bişe yok başa gelen çekilir:((

rica ederim luxxor cum keşke bi çözüm bulsak.ama dediğin gibi sen anneni ufak ufak ayarla.tam kimlerin geleceği belli olduğunda da nişanlına gerekiyorsa sert çık.herkesi yatıracak ev yok ki de.gelin evimde de kalmayı istemezler heralde de.bi kaçı kalsın ama diğerlrine bi yer ayaralayalım de.

ya herkesin böle sorunlarını okuyunca garip ama rahatlıyorum kızlar ya.en azından benim durumumun anormal olmadığını anlıyorum.inşallah bi an önce huzura ereriz

Kızlar tam okuyamadım luxxor canım ne oldu evde kim kalacak mevzularında mı tartıştınız...
evet canım konu o biraz kriz oldu da:3:
luxxor valla canım işin zormuş benim annemde olsa hayatta istemez olay çıkarır kesin ve mecburen başka yol aramak kalır banada annen kabul edebilicek biriyse konuş kandırmaya çalış ama kaynanangilinde yaptığı bence saçmalık yani valla öyle şey olurmu sizinde kendinize göre hazırlılarınız var bence sen kaynananla konuş.

k.valdemle konuşamam yanlış anlayıp bana takmasın kafayı, annemi ikna etmeye karar verdim sanırım

mavi peri senin ne sorun oldu canım? uzak ev mi ttuun annenlere?

kötü olma mavicim gerçekten ya.onları da anlamaya çalışıyorumç.ama babamın suratıı bş görsen 15 karış resmen.öle ne zmaandır sohbet edemioz valla.kız verdiklerinden mi.yoksa bize bşşişiler konusunda kızdıklarından mı bilemedim.yaranılmıyr arkadaşım kimseye ailene bileeee...

valla ozzycim bilemiyorum onlar yıpranmasın diye biz maffolduk herşeye kızıyolar ya hep bi sorun buluyolar yaptığımız hiçbişeyi beğenmiyolar yok neden uzak tutmuşum neden okadar pahalı gelinlik seçmişim sanki kendi veriyo parasını off valla yedircekler kafayı düğüne kadar :((

anammm herkesin aileleri tripe geçmiş yaa...biz kime trip yapcaksak...

bizimkide işlerin hala ilerlememesine sinir oluyor daha bişey beceremediler deyip duruyo ona gıcık oluyorum...

valla ozzycim bilemiyorum onlar yıpranmasın diye biz maffolduk herşeye kızıyolar ya hep bi sorun buluyolar yaptığımız hiçbişeyi beğenmiyolar yok neden uzak tutmuşum neden okadar pahalı gelinlik seçmişim sanki kendi veriyo parasını off valla yedircekler kafayı düğüne kadar :((

az kaldı canım.ben zaten dedim ki Allah ım bi sorun çıkmadan şu düğünü atlatalım 10 fakir doyuracam dedim ya.

evet kızlar ya en azından birbirimizin halinden anlıyoruz ben de rahatlıyorum hem paylaştıkça hem de benzer şeyler yaşandığını gördükce. Ama ailelerin böyle cephe alır gibi değil de daha yapıcı olması bizim gerginliğimizi de azaltırdı. Bolcum dediğin tarz şeyler bizde de yaşanıyor. İnsan üzülüyo valla ay gözümü kapasam açsam da evlenmiş olsak her şey yaşanmış bitmiş olsaa

valla canım benim annemde herşeyde bi laf sokuyo kaprisleri bitmiyo iki tarafıda idare etmek çok zor oluyo tabi arada kalıyoz bişe alacam mesela sen niye alıyosun onların alması gerek bilmem ne deli ediyo beni napalım artık yapacak bişe yok başa gelen çekilir:((

valla öyle bol cum yaa bişe alıcam rahatla lamıyorum bişe yapıcam yapamıyorumm :((
ya herkesin böle sorunlarını okuyunca garip ama rahatlıyorum kızlar ya.en azından benim durumumun anormal olmadığını anlıyorum.inşallah bi an önce huzura ereriz
amin inşallahhh

evet canım konu o biraz kriz oldu da:3:

k.valdemle konuşamam yanlış anlayıp bana takmasın kafayı, annemi ikna etmeye karar verdim sanırım

mavi peri senin ne sorun oldu canım? uzak ev mi ttuun annenlere?

canım ya uzak değil ama annem yürüyüş mesafesinde istiyo yakın olucakmışımm

anammm herkesin aileleri tripe geçmiş yaa...biz kime trip yapcaksak...

bizimkide işlerin hala ilerlememesine sinir oluyor daha bişey beceremediler deyip duruyo ona gıcık oluyorum...

evet ya biz kime kızıcaz herkesde bi naz bi nazz yaa

bi yandan evden ayrılmaz bizim için de zor.bi yandan onlar böle yaptıkça bitse de gitsek diyoruz.ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy deliricimmmmmmmmmmm

ya valla aaslında kızla bu dugunlerde önemlı olan ıkı kısının ıstedgıdır ama bız gelınler herkesın gönlunu yapıcaz die kendımızı sıkıyoruz ve nısanlımızla aramızı acıyoruz bişey dendıgınde kıymetlı oluo aılelerı yada onlar bişi dedıgınde haksızda olsa aılemızı hemen savunmaya gecıyoruz umarım su gergın gunler bıran önce gecer cunku cok komık durumlar oluo umarım hepimiz kısa surede sorunsuz herseyı asabılırız Allaha sükür simdiye kadar ıkı tarafın arasında kalmadım çünkü saolsunlar herseyı bana bırakıolar nasıl istiyosam öle yapıolar kayın valıde bişey için fıkrını bıle sölemıyo kafam karısmasın die sen ne ıstıyosan o olcak dıo annemde aynı sekıl ıns böle devam eder

evet kızlar ya en azından birbirimizin halinden anlıyoruz ben de rahatlıyorum hem paylaştıkça hem de benzer şeyler yaşandığını gördükce. Ama ailelerin böyle cephe alır gibi değil de daha yapıcı olması bizim gerginliğimizi de azaltırdı. Bolcum dediğin tarz şeyler bizde de yaşanıyor. İnsan üzülüyo valla ay gözümü kapasam açsam da evlenmiş olsak her şey yaşanmış bitmiş olsaa

ay evt canım aynen en çok istedğim şey sorunsuz bir şekilde şu düğünü atlatabilmek başka bişe istemiyorum gerçekten.

Back