2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kırılma kız kırılma o senin alın yazın barışın bügün hatta izmire uçak bileti bak kendine ya da o istanbula :asigim:

kırıldığım şey çok ağır çünkü kalbim doğrulmuyo biraz zaman geçmesi gerek sanırım onu şu an pek görmek istemiyorum

kızlarr benim de çıkmam lazım kütüphaneye gidicem çok eğlencelilülülülülülü

[

kızlar bugün alış verişe gittim bikaç parça bişe aldım yine dayanamadım görünce

semaverim (korkmaz)

3lü blender setim (arnica)

mikrodalga 23 lt (vestel)

saç kurutma makinam (remington)

mini fritözüm fondülü (profilo)

şarjlı süpürgem (fakir)

mikserim (arnica)

canım güle güle kullan eşyalarını :))

dilşadcım güle güle kullan canım.ben artık almıyorum.borç içindeyim çünkü :D bi kısmı hediye gelir zaten.olursa eksik sora alırız
bende artık çok uzanamıyorumm bikaç eksiğim var onları alıcam daha da almıcam :))

ıyyyyyyyyyyyyyyy benimki deli etti beni.davetiyeye bakacaktıtk ya.bindim arabaya surat beş karış.olay şu.babası buna demişki gidip seçelim davetiyeyi bastıralım.bunlar birlikte çalışıyor.gün içinde zor oluyor çıkıp beni alması fln nese.sora ben de dedim ki ya ben görmeden olur mu dedim.şöle yapın dedim.gidin siz 2 3 tane seçin zevkinize göre ben de içlerinden birini seçim.düşünün yani iyi niyetimi.nese sora bugün gene demiş babası o da ben özlemi alim de o görsün demiş.çünküüüüüüüüüü davetiyecilerde öle örenk alıp çıkaramıyomssun meğersem.aldı beni bindim arabay bi surat.ne vardı buna da sen karar vermesen.alt tarafı davetiye.insanlar bakıp atacak.3 kuruşluk davetiye için haldır haldır buraya geldim.bi de trafik sıkışıkmış heralde.nese diyorum içimden oruçlu zaten susayım.nese indik daveticiyede içeride iyiydi fln.nese seçtik bişi.adet konuşuluyor.o kız tarafına 50 dedi.ben de deidm ki 50 az .75 hesapladık diyorum.bu 50 50 diyo daha adama.
kızlar bunların aile çok kalabalık düğün yerinde de çok kişi olursa fiyat baya kabarıyo ortayı bulalım dedik.onlar da fedakarlık yapıyo biz de.ama onların istediği davetiye kaç diim ben size 200 :S:S:S:S
düşünün yaaaa ben 75istedim diye şaşırdı.neymiş efendim onların 200 i de gelmezmiş zaten.falanmış flanmış.ay bi sinirlendim.nese işte tartışarak ayrıldık en son.gıcık oldum gıcıkkkkkkkkkkkkkkkk

canım yaa seni çok iyi anlayabiliyorumm :)) zaten sadece biz birbirimizi anlıyoruz :))

ferah evinde güle güle otur canıım olumunekankayizsmile
teşekür ederim rüzgar :))

Mavi_peri tatlım güle güle oturun evinizde, çok hoş.
enimsem davetiye sade ama çok şık. Beğendim.
gulse canım mutfağına bayıldım,evin de çok hoş döşenmiş. Allah sağlıkla mutlulukla oturmmayı nasip etsin.
dilsadcım canım aldıklarını güle güle kullan.
zuzum şimdi profiline bakıyorum pastaya:).
Ayy unuttuğum bir şey yoktur inşallah.
hannecim sağol canım :))

ramazan geldi geleli pek uğramıyor olduk siteye...

benim sinirim tepemde... nişanlıma gıcık oluyorum yaaa... biran evvel şu hazırlıklar bitse iyi olacak yada biz bitecez...

aynen meltemm :))

hatasını anladı özür diledi baya üstüme düşüo şimdilik ama ben naz yapıom.. çünkü kırıldım. düzelir gider heralde bu kadar yola geldi ya:delphin:
sen nasılsın canım
tuya çok sevindimm barışmanıza :))

perim günaydınnnnnnnnnnn
günaydın zuzumm :))

sarıl hatice sarıl şevkate ihtiyacım var bu aralar:)))))))))
benimdeeeeeeeeeeeeee

ne bileyim kötüyüm işte

bende zuzu çok kötüyüm akşam herşey çok güzeldi hatta 63,ayımızı kutladık falan çiçek almış herşey iyi derken biyerden kızdı tartıştık anlamıyorum ki ya nasıl oluyoo böyle bişey sonra ben küs kalmayı fazla sevmem yinede ben alttan aldım ki ben haklıydım barıştık sonrası yine benim sevdiğim şeyleri falan aldı ama ben şimdi düşünüyorum dün söylediği şeyleri unutmam gerekiyomu yada hepmi alttan alıcam yaa :(( ehh tabi bunları yaşarken eve geç kaldım onbir buçuk falandı eve geldiğimde annem den de yedim fırçayı bu saate kadar ne yapıyonuz falan diyemidim ki kavga ettik :(( işimiz vardı dedim ama annemlede girdik birbirimize anlamıyorum ki zaten herşeyi kendim yapıyorumm bizim kendi evimize yakın tutmadığım için kirayı kızdı bana neymiş ben uzakta olmak istiyomuşum illaki neden buralardan tutmaşım ki yinede benim anneme yakın tuttuk kayınvalidemin gelmesi daha zor 2 vasıtayla gelicek annem ise 1 vasıtayla rahatlıkla gelebilcek ama anlatamıyorumm off çok doldumm artık kafam karıştı :(((((((((

slm mavi pericm,
aman valla aslında takmamak gerekiyoda insan doluyo ve patlıyo bi yerden sonra ne var yani 2 arabayla gelsin ne kıymetli anneleri var ayy sinir oluyorum onlarınki anne bizimki değil sanki ya herşeyi olay yapıyolar onlar yüzünden bi ton kavga çıkıyo zaten

günaydınn günaydınnnnnnn günaydınnn kızlarr
dün aksam aradım sevgülümü köşeye sıkıstı tabı :D:D oda benı özledıgını söledi şimdide nete geldı bana bıraz musadee öptm hepızı
ohh barışmanıza o kdr sevindim ki canım.muckkkkkkkkkkk

ramazan geldi geleli pek uğramıyor olduk siteye...

benim sinirim tepemde... nişanlıma gıcık oluyorum yaaa... biran evvel şu hazırlıklar bitse iyi olacak yada biz bitecez...
sen de bizdensin meltemcimmmmmm hepimiz böleyiz bu aralar
hatasını anladı özür diledi baya üstüme düşüo şimdilik ama ben naz yapıom.. çünkü kırıldım. düzelir gider heralde bu kadar yola geldi ya:delphin:
sen nasılsın canım
bak tuya cım ben napcam diye üzülüyordun herşey yavaştan yoluna giriyor.çok sevindim

ozzym ne zaman gitcek bu lanet merkür kaydirigubbakcemile3
ahhhhhhhhhh jean cim.bi merkürle bitse.komple tüm gezegenler ters açı yapmş ay boşluktaymış vs.ağustos ayı komple kavga ayı maalesef :(

günaydın cicişlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
tuya kız barıştığınıza sevindim
jean o keki dene çok güzel oluyo hee
günaydın bebişimmmmmmmmmmmmmmmm.bişi dicem o kekin tarifini yazmıssın ya malzemede kakao demişin tarifte tarçın demişin.aşık mısn yavrcum :D hangsi doruuuu

kaydirigubbakcemile3 ay zuzu bu çaylı kek varya neyse akşam test edip onaylayayım ben şimdi çıkıyorum kızlar hazırlanayım sevgilimle sinemaya gitcez zemuszemus ramazanda tavsiye ederim hem serin hemde uzun sürüyor vakit geçiyor opuyorumnanaktan
ii eğlencelerrrrrrrrrrr
[

bende zuzu çok kötüyüm akşam herşey çok güzeldi hatta 63,ayımızı kutladık falan çiçek almış herşey iyi derken biyerden kızdı tartıştık anlamıyorum ki ya nasıl oluyoo böyle bişey sonra ben küs kalmayı fazla sevmem yinede ben alttan aldım ki ben haklıydım barıştık sonrası yine benim sevdiğim şeyleri falan aldı ama ben şimdi düşünüyorum dün söylediği şeyleri unutmam gerekiyomu yada hepmi alttan alıcam yaa :(( ehh tabi bunları yaşarken eve geç kaldım onbir buçuk falandı eve geldiğimde annem den de yedim fırçayı bu saate kadar ne yapıyonuz falan diyemidim ki kavga ettik :(( işimiz vardı dedim ama annemlede girdik birbirimize anlamıyorum ki zaten herşeyi kendim yapıyorumm bizim kendi evimize yakın tutmadığım için kirayı kızdı bana neymiş ben uzakta olmak istiyomuşum illaki neden buralardan tutmaşım ki yinede benim anneme yakın tuttuk kayınvalidemin gelmesi daha zor 2 vasıtayla gelicek annem ise 1 vasıtayla rahatlıkla gelebilcek ama anlatamıyorumm off çok doldumm artık kafam karıştı :(((((((((

canım ya ben d e seni çok ii anlıyorum.kimle uğraşacağımı şaşaırdım.anamla babamla mı bu cins nişanluımla mı bilemedim.Allah yardımcımız olsun.ben de küs kalamam ama bu yüzden hep alttan alıyorum.öle olunca bu saf da beni ezik sanıo (zuzu bu lafa dün çok güldü :D ama öle )

ya kızlar başta alttan alın sizde
sonra saknleşince
canım cicimken
biyerden bağlayın olayı
geçen beni çok kırdın ama heketmemiştim diyin
üzüldüğünüzü belirtin
kızdığınızı değil
azcuk duygu sömürüsü edin yav
hep sert çıkmak bişeye yaramıo
lepik tavsiyesi

Back