2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Mavi_peri tatlım güle güle oturun evinizde, çok hoş.
enimsem davetiye sade ama çok şık. Beğendim.
gulse canım mutfağına bayıldım,evin de çok hoş döşenmiş. Allah sağlıkla mutlulukla oturmmayı nasip etsin.
dilsadcım canım aldıklarını güle güle kullan.
zuzum şimdi profiline bakıyorum pastaya:).
Ayy unuttuğum bir şey yoktur inşallah.

ben de beni sevenleri seviom işte napcannalkisalkisalkis
güsel di mii yatak odamm al sen dee

Soul canım ya böyle hissetmene gerçekten çok üzüldüm. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin, stresten kaynaklanıyordur bu düşüncelerin. Aslında güzel zamanamlar gibi görünüyor bu zamanlar ama çok stresli, bol tartışmalı ve kusura bakmayın amiyane bir tabir olacak ama iki ucu boklu değnek durumlarının olduğu zamanlar. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

gülse evin çok şirin kırmızı kırmızı takımların da ölee

bu arada evlenmişiz biz ya baya tarif filan veriosskaydirigubbakcemile3

damla ,bol,meltemre,miss ,rüzgar iii akşamlar
ozzy öptüm seni muck muck ohhhhh

ii geceleer diyeyim ben de
internet gitti çıkmış bulundum yazamadım opuyorumnanaktan

ben de beni sevenleri seviom işte napcannalkisalkisalkis
güsel di mii yatak odamm al sen dee

olumunekankayizsmile
çok güzelmiş kesinlikle nettekinden daha güzel daha havalı alkisalkisalkis

hee sevdin mi oley:) ya ama komidinin birini ayırdım dolabı daha rahat kullanmak için.eve gidince çekcem resimleriyerimseniben

çok uygunmuş evgörde 3500yatak hariç ben peşin alırım dedim 3300e bıraktı yatakla 3500 dediohaoldumsmile

kızlar pc yi beklemeye alıp uyuyup kalmışım :S Bir ara hayal meyal nişanlımla konuştuğumu hatırlıyorum. Keyifler nasıl??

27 gün sonra evleniyorum bende.. bugün gelinlik provasında bayıldım mafoldumben gören de zorla evleniyorum sanır. Herşeyi hazır olan var mı? benim daha hiç bişeyim hazır değil kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…