2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

böle güvenilir sitelerde kredi kartı kullanmaya çekinmeyin kızlar.bişicik olmaz.ama güvenli ibaresine dikkat edin.

reklam gibi oldu yaw davetiye bakmaya gidiom şekerler öpüldünüzzzzzzzzz

evet vardı:) ama istemezsen mahlep koymazsın veremmi tarifini çok basit....müdüründe para bol sağa sola dağıtıp duruyorum sanada veremmi:))))))))))))))))))))))))))))

nerde kilo yapıcı bişey var onu seviyorum zaten kaydirigubbakcemile3 karamelli de olsun zuzu opuyorumnanaktan

ben sana her birinden birer tane yaparım sıkıldıkça değişik değişik tadarsın:))))))))))))))))))))))))))))))))

evet vardı:) ama istemezsen mahlep koymazsın veremmi tarifini çok basit....müdüründe para bol sağa sola dağıtıp duruyorum sanada veremmi:))))))))))))))))))))))))))))

versene canım ben daha az önce aldım bi tarif burda nehir isimli arkadaşın adı da susamlı halka

bir çay bardağı yoğurt ,bir çay bardağı sıvıyağ
bir çay kaşığı tuz,bir tatlı kaşığı şeker alabildiğinde un istersen göz kararı mahlepte koyabilirsin....ama çok yapmak istersen miktarı fazlalaştırırsın..sonra yoğur işte bu kadar üzerine yumurta sarısı çörek otu

canım biraz farklı dur bulayım o tarifiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…