çikolatalı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn:)))))))))))))))))))))
ben sana neyli yapem kız jean zillisi:)))))))))))))))))))))))))
abowwwwwwwww 1000. msj ım da zuzuya nasip oldu ii miiii bknz:bi üst mesaj
çilekli beyaz pasta olsun eğer maaşını yeni aldıysan krokanlı olsun opuyorumnanaktan
Eros ve Kelebek Modern Dekoratif Ayna Saat GittiGidiyor.com'da kızlar bende bunu aldım nasıl?
ayıp ediyosun yaparım para senin itin olsunkaydirigubbakcemile3
böle güvenilir sitelerde kredi kartı kullanmaya çekinmeyin kızlar.bişicik olmaz.ama güvenli ibaresine dikkat edin.
reklam gibi oldu yawdavetiye bakmaya gidiom şekerler öpüldünüzzzzzzzzz
cnm çok şık bende niyetlenmiştm vazgeçtm sonra kapıda ödeme kabul etmioyrlar dimi k.k da kullanmak istemedim nette
harika bi tercih canım bayıldım :sm_cool:
kolay gelsin sanaaaaböle güvenilir sitelerde kredi kartı kullanmaya çekinmeyin kızlar.bişicik olmaz.ama güvenli ibaresine dikkat edin.
reklam gibi oldu yawdavetiye bakmaya gidiom şekerler öpüldünüzzzzzzzzz
nerde kilo yapıcı bişey var onu seviyorum zaten kaydirigubbakcemile3 karamelli de olsun zuzu opuyorumnanaktan
ohh ne güzel işte benmde bu ara kilo almaya ihtiyacım var kaydirigubbakcemile3nerde kilo yapıcı bişey var onu seviyorum zaten kaydirigubbakcemile3 karamelli de olsun zuzu opuyorumnanaktan
evet vardı:) ama istemezsen mahlep koymazsın veremmi tarifini çok basit....müdüründe para bol sağa sola dağıtıp duruyorum sanada veremmi:))))))))))))))))))))))))))))
bir çay bardağı yoğurt ,bir çay bardağı sıvıyağ
bir çay kaşığı tuz,bir tatlı kaşığı şeker alabildiğinde un istersen göz kararı mahlepte koyabilirsin....ama çok yapmak istersen miktarı fazlalaştırırsın..sonra yoğur işte bu kadar üzerine yumurta sarısı çörek otu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?