2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ben de aynı dertten muzdariibim canım. hiçbir fikrim yook bilmiyorumkismile
kızlar hiç dert etmeyin hemen çıkabilen bişi bu badana yaparkende mecburen çıkarıcaz zaten taşınmayı falan dert etmeyin yapıştırıcısı çok kuvvetli bişi deyil rahatlıkla kullanabilirsiniz

gulse evin çok hoş canım mutfaktaki halına bayıldım ve inox mobilyalara kırmızı çok yakışıyormuş onu da gördüm
kelebeklerin de çok hoş,çeyizlerini de ne güzel koymuşsun öyle nasıl bağladın onları altında karton mu var canım?

çok teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktan karton deil cnm köpük beyenmenede çok sevindim zemuszemus

saolasın cnm aminnnnnn

ooooo 1 liramı nerden buldun okadar ucuz ben 34 liraya aldım ama kağıt deil benm kelebekler kumaş sticker

nasıl yaptınız canım ?onlar satılıyor mu?benimde çok çemberim-tülbentim var
tabii tatlım satılıyor genelde kına mazemeleri satan yerler oluyor ya poşet konfeti falan gibi öyle yerlerde bulabilirsin onlar tek tek satıyor yada boya mazemeleri satan bi yerden alabilrsin ama baya fazla oluyor ozaman üzerine yerleştirip iğneliosun hiç kaymıyorlar bide üzerine jelatin tamamdır :dance: pratik en azından tavsiye ederim

teşekkürler canım opuyorumnanaktan bende öyle düşünüyordum ama nasıl yapıldığını bilemediğimden sormak istedim daha mantıklı böylesi diğer türlü kırışıyor flan sağol canımcım

rica ederim cnm benim opuyorumnanaktan

jean kızım şimdi yemek albümüme yaptığın yorumu okudum benimde doğum günüm 21 ağustos yakınız senle:))))))))

çikolatalı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn:)))))))))))))))))))))
ben sana neyli yapem kız jean zillisi:)))))))))))))))))))))))))

valla ozzy ark dedi biz kesmesek izlesek bu pastayı dedi :)))))))))) ama kestik bir güzelde yedik bol bonibonlu ve çikolata damlacıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…