kızlar hiç dert etmeyin hemen çıkabilen bişi bu badana yaparkende mecburen çıkarıcaz zaten taşınmayı falan dert etmeyin yapıştırıcısı çok kuvvetli bişi deyil rahatlıkla kullanabilirsinizben de aynı dertten muzdariibim canım. hiçbir fikrim yook bilmiyorumkismile
her yerde var cnm ben leroy merlinden aldıminşallah canım yaa bittiğinde resimlerini koyarım siz zaten 1 aylık evli olucaksınız :))
inşallah lepiicimm
bursada çok varrr kuzumm galiba onlar ıkea da var
çok teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktan karton deil cnm köpük beyenmenede çok sevindim zemuszemusgulse evin çok hoş canım mutfaktaki halına bayıldım ve inox mobilyalara kırmızı çok yakışıyormuş onu da gördüm
kelebeklerin de çok hoş,çeyizlerini de ne güzel koymuşsun öyle nasıl bağladın onları altında karton mu var canım?
saolasın cnm aminnnnnnçok sade ve çok şık bence şekerim davetiyen.hayırlı olsunnn
1315. ve 1316.syfda cnm.boyanda hayırlı olsunn
güle güle otur canım evinde.mutfağa ben de bayıldımmm
ohhhhhhhhh darısı tek tek yerleştirmeye.hayırlı olsunnnn
çok teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktan karton deil cnm köpük beyenmenede çok sevindim zemuszemus
ooooo 1 liramı nerden buldun okadar ucuz ben 34 liraya aldım ama kağıt deil benm kelebekler kumaş stickerzuzum inşallah bi aya tamalanacak çeyizlerle
ama koşmaca kısmı biti ben de rahatladım:)
gülse evet stickerlar havayı çok değiştiriyor
benim çöp kutularım sade beyazdı
sitcker yapıştırdım çok cici oldular
duvalrlarıma da aldım iki tane
en son yapıştırcam artık
1 liraya şahane duvarlar oluyor:)
slm kızlarrrr
tabii tatlım satılıyor genelde kına mazemeleri satan yerler oluyor ya poşet konfeti falan gibi öyle yerlerde bulabilirsin onlar tek tek satıyor yada boya mazemeleri satan bi yerden alabilrsin ama baya fazla oluyor ozaman üzerine yerleştirip iğneliosun hiç kaymıyorlar bide üzerine jelatin tamamdır :dance: pratik en azından tavsiye ederimnasıl yaptınız canım ?onlar satılıyor mu?benimde çok çemberim-tülbentim var
tabii tatlım satılıyor genelde kına mazemeleri satan yerler oluyor ya poşet konfeti falan gibi öyle yerlerde bulabilirsin onlar tek tek satıyor yada boya mazemeleri satan bi yerden alabilrsin ama baya fazla oluyor ozaman üzerine yerleştirip iğneliosun hiç kaymıyorlar bide üzerine jelatin tamamdır :dance: pratik en azından tavsiye ederim
rica ederim cnm benim opuyorumnanaktanteşekkürler canım opuyorumnanaktan bende öyle düşünüyordum ama nasıl yapıldığını bilemediğimden sormak istedim daha mantıklı böylesi diğer türlü kırışıyor flan sağol canımcım
jean kızım şimdi yemek albümüme yaptığın yorumu okudum benimde doğum günüm 21 ağustos yakınız senle:))))))))
cnm çok şık bende niyetlenmiştm vazgeçtm sonra kapıda ödeme kabul etmioyrlar dimi k.k da kullanmak istemedim netteEros ve Kelebek Modern Dekoratif Ayna Saat GittiGidiyor.com'da kızlar bende bunu aldım nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?