cnm su donemde her birimiz yasiyoruz bu tarz olaylari..Biz esimle 3 yildir beraberiz hic tartistigimizi bilmezdim takii hazirliklarla ugrasmaya baslayana kadar..
mavi peri hayırlı olsun canım
cnm su donemde her birimiz yasiyoruz bu tarz olaylari..Biz esimle 3 yildir beraberiz hic tartistigimizi bilmezdim takii hazirliklarla ugrasmaya baslayana kadar..
inş barışabiliriz.. bu arada hayırlı olsun cnm çok sevindm
tuya ne oldu be canım
perim yok canım hafta sonu msj laştık sürekli ama hala orta yolu bulamıyoruz özrü diledi artık kötü günleri bir kenara bırakalım diyo ama ben çok fena kırgınım diyo askere gidicem normalde ocak şubat gibi gidicekti ben ayrılınca amacım kalmadı askere gidicem diyo bende git biran önce yapmış olursun dedim diyo peki nişan yapmıcazmı ben dedim askerlğini yap gel öle yapalı ben şu an sağlıklı görmüyorum nişan yapmayı dedim diyo ben nişan yapmadan gözüm arkada kalır diyo deli ediyo beni ya
ya biz de bu kadar tartışmamıştık hiç ama kafama takılan şeyler büyüdü bu dönemde. bi de şimdi ondan uzağım çok zor oluor.. bu arada sen evli miydin
saol canım :))
ya valla öyle nedense bi stres bi sıkıntıı zor geçen bi dönem ama hepimiz sağlıkla atlatıcaz bu dönemlerii
saol canım :)) tabiki barışırısınız canım evlenmeye karar verildiğine göre öyle laf olsun diye bi ilişki değildir sen sıkma canını bi kaç gün sonra hatırlamasıın bile canım :)
tuya ne oldu be canım
perim yok canım hafta sonu msj laştık sürekli ama hala orta yolu bulamıyoruz özrü diledi artık kötü günleri bir kenara bırakalım diyo ama ben çok fena kırgınım diyo askere gidicem normalde ocak şubat gibi gidicekti ben ayrılınca amacım kalmadı askere gidicem diyo bende git biran önce yapmış olursun dedim diyo peki nişan yapmıcazmı ben dedim askerlğini yap gel öle yapalı ben şu an sağlıklı görmüyorum nişan yapmayı dedim diyo ben nişan yapmadan gözüm arkada kalır diyo deli ediyo beni ya
olaylara farkli acilarda bakmaya calis ve mumkun oldugunca pozitif olmaya calis..Biz nikahimizi tayin nedeniyle kiydik cnm ama dugun onumuzdeki ay insallah..
nasil dusunursen o sekilde davranirsin cnm ve ruh halin ona gore degisir..o yuzden boyle depresif moda sokma kendini guzelim ara konus bence..1 aydan az kaldı şu halime bakmafoldumben
olaylara farkli acilarda bakmaya calis ve mumkun oldugunca pozitif olmaya calis..Biz nikahimizi tayin nedeniyle kiydik cnm ama dugun onumuzdeki ay insallah..
1 aydan az kaldı şu halime bakmafoldumben
valla peri tuya bilmiyorum ben şu an ayrıldım ondan ama sürekli yine msj laşıyoruz bilmiyorum ben böle bi durumda bir ay sonra nasıl nişan yapayım sevmediğim huyları var vazgeçmesi lazım çok fevri hemen sinirleniyo anlamıyo dinlemiyo uyuz oluyorum boğuyo beni sürekli msj çekeyim istiyo bende bunalıyorum yaaa
canim antalya'ya cikti cok sukur..:lepi:canım snein tayinin nereye çıktı ?
ayy canım yaa kıyamam sana ağlama yaa olur böyle şeyler inan burdakilerin yüzde doksanı senin yaşadıklarını yaşadıı bizimde her günümüz çok iyi geçmiyokii bu hazırlıklara başladığımızdan berii sen sıkma canını inan bikaç gün sonra nasıl barıştığını anlatırsın bize :))
valla peri tuya bilmiyorum ben şu an ayrıldım ondan ama sürekli yine msj laşıyoruz bilmiyorum ben böle bi durumda bir ay sonra nasıl nişan yapayım sevmediğim huyları var vazgeçmesi lazım çok fevri hemen sinirleniyo anlamıyo dinlemiyo uyuz oluyorum boğuyo beni sürekli msj çekeyim istiyo bende bunalıyorum yaaa
kızlar içinizde durumları bılmeyenler var sanırım o yuzden yorum yapmıcam ama ac sıgar aiçip içmemek degıl baska bişi normalde hiç inatçı degılımdır ama bu sefer benım söledıklerımı dınlemedıgı ıcın ınada bındrdım benım söledıklerımı dınlemeyıp ezbere konsutugu için cok kırıldımm
canım snein tayinin nereye çıktı ?
ayy canım yaa kıyamam sana ağlama yaa olur böyle şeyler inan burdakilerin yüzde doksanı senin yaşadıklarını yaşadıı bizimde her günümüz çok iyi geçmiyokii bu hazırlıklara başladığımızdan berii sen sıkma canını inan bikaç gün sonra nasıl barıştığını anlatırsın bize :))
hmmm anladim cnm o zaman dusunup dogru karari sen vericeksin..
canim antalya'ya cikti cok sukur..:lepi:
bu arada yorumun super cnm aynen katiliyorum bizim de her gunumuz guzel gecmiyo ki..
canim antalya'ya cikti cok sukur..:lepi:
bu arada yorumun super cnm aynen katiliyorum bizim de her gunumuz guzel gecmiyo ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?