2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ya çok üzügün olduğunu tartıştığınız konu ne ise unutalım falan de yaz bişiler bakalım ne dicek tuya

ya çok üzügün olduğunu tartıştığınız konu ne ise unutalım falan de yaz bişiler bakalım ne dicek tuya

o kadar buz msjlar atıo ki hiç öle bişi denilcek durumda değilis şu an. 1 gecede herşey mahvolabilior. hayat insanlar böle işte..

ya da soyle diyebilirsin eger su an konusamayacksan su an ne hissettigini yaz ve aksam bu konuyu gorusmek istedigini soyleyebilirsin cnm..

allah allah o zaman ne hissettigini yaz, yani duygusal gir..Ben oyle yapiyorum genelde ise yariyo,kendini cok kotu hissettigini falan soyle...

kötü kötü çok kötü.. hayırlısı artık ne diim.. kavga etmeyin sakın kızlar.. ben çıkıorum daha ii hissettiğimde gelirim:a015:

o kadar buz msjlar atıo ki hiç öle bişi denilcek durumda değilis şu an. 1 gecede herşey mahvolabilior. hayat insanlar böle işte..

evet şu an bizim mahvolduğu gibi bizde kötüyüz babasına söylemiş ayrıldığımızı babasıda sinirlenmiş bana hak vermiş şu an onunla msj laşmak bile beni boğuyo acayip kırgınım

kötü kötü çok kötü.. hayırlısı artık ne diim.. kavga etmeyin sakın kızlar.. ben çıkıorum daha ii hissettiğimde gelirim:a015:
o zaman bunu ona dile getir..Bi de en son care arayip agliyorum o da ise yariyo..Surekli olmaz tabiki..Ne fenayim di mi...sempatiksalakcinni

tamam canım kendine iyi bak bence hatasını anlıcak...

evet şu an bizim mahvolduğu gibi bizde kötüyüz babasına söylemiş ayrıldığımızı babasıda sinirlenmiş bana hak vermiş şu an onunla msj laşmak bile beni boğuyo acayip kırgınım

hımmm sizinki de nereye vuracağını bilemedi ama haksız olduğu belli babsıda sana hak verdiğine göre canım zor bi durum senin durumunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…