2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

misscim öle ama her sefrınde arayan genelde ben oluorumm bırazda ondan fedakarlık beklıorum artık bak bugunde aramadı normade bu saatlerde arardı

Canım bence de çok uzatmayın ya, nişanlın seni aramıştı bir adım atıp bence sen de bir adım at.

Hadi bakalım, evinizde de görmeyi nasip etsin Allah tatlıcım.

enimsecim bence fazla uzatmayın ara senin iyiliğin için kızıyor zaten sigaraya. çok alttan alma ama arayan sen olursan o da hatasını anlar konuşursun söylersin.sıkma canını.

Günaydın kızlarrr.

günaydın cicişler

merhaba kizlar..

günaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınız :)))

enimsecim bence fazla uzatmayın ara senin iyiliğin için kızıyor zaten sigaraya. çok alttan alma ama arayan sen olursan o da hatasını anlar konuşursun söylersin.sıkma canını.

Bence de canım ya.

misscim öle ama her sefrınde arayan genelde ben oluorumm bırazda ondan fedakarlık beklıorum artık bak bugunde aramadı normade bu saatlerde arardı
iste inada bindiriyo o da cnm ben konuyu bilmiyodum eger sen sigara iciyosan eniste bey hakli valla..

enimsecim sen sigara mi iciyosun valla oyle ise sana kizarim o hakli...

kızlar bu arada dün itibari evimizi tuttukkk hihoyyyt
hayirli olsun guzelim,darisi basima insallah..alkisalkisalkis

[

enimse hadi mail at dediğim gibi:)
perim naber

iyiyim zuuzm sen nasılsın hafta sonun nasıl geçti sizde bi değişiklik varmı ?

kaçırmakta hakısın çünkü anlatmadım henüz. dün gece çok fena tartıştık. çok kötü aramız..biras moral bulurum belki die buraya geliim dedim. hiç tadım yok

yaa üzüldüm canım konuyu bilmiyorum ama üzme kendini nasılsa barıştığında bunları hatırlamıcaksınn yaa valla üzülmeyin yaa

enimse hadi mail at dediğim gibi:)
perim naber

AT AT AT.

kaçırmakta hakısın çünkü anlatmadım henüz. dün gece çok fena tartıştık. çok kötü aramız..biras moral bulurum belki die buraya geliim dedim. hiç tadım yok
düğün üstü oluyor canım böyle şeyler, çok geçmeden düzelir inşallah aranız.

cnm su donemde her birimiz yasiyoruz bu tarz olaylari..Biz esimle 3 yildir beraberiz hic tartistigimizi bilmezdim takii hazirliklarla ugrasmaya baslayana kadar..

inş barışabiliriz.. bu arada hayırlı olsun cnm çok sevindm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…