• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

oy masallah allam cok seviyorum boyle becerikli hatunlari..Yaw ben de gusel gusel yemekler yapabilcek miyim bi gun..boshayallersmile
ya cnm takma diycem nisanlinla olan sorunlari ama iste insanin ici buruk oluyo cok iyi anliyorum seni..Ben duramiyorum guzelim ya,aramiycam diyorum sonra arayan genelde ben oluyorum niyeyse icim icimi yiyo..Sen de uzatma bence..

katılıorum...herkese günaydınn

misscim öle ama her sefrınde arayan genelde ben oluorumm bırazda ondan fedakarlık beklıorum artık bak bugunde aramadı normade bu saatlerde arardı

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
haftasonunu özetliyimm hep evdeydım cumartesi aksamı arkadaslarımın bana süpriz yapp kalmaya geleceklerını ögrendım eve gıdınce madem iftara gelin dedımm onlara hazırlık yaptım sabaha kadar oturduk yemek yıyıp yattık güzeldii abımlerde geldı ankaradan haftasonu için evımız baya kalabalıktı yanı:D pazar gunude evde temızlık yaptım cokk yoruldumm aksamada yemegı ben hazırlıcam dedım butun herseyı ınce detayına kadar hazırladım bırlıkte yedık falan en son banyodan cıktıgımı hatırlıyorum yorgunluktan uyuyakamısım
sevgülümeee gelınceee benı 3 gundur aramıo normalde bız böle degıldık bu sefer ıkımızde ınada bındırdık ne o arıyo nede ben arıyorum bakalım kac gun daha devam edıek bu yuzden cnmm bıraz sıkkın
ozzyycımm evin cok sık bayıldım valla süpersin
kızlar ne cok kaynatmıssınız haftasonu oku oku bıtmedı :D
Canım bence de çok uzatmayın ya, nişanlın seni aramıştı bir adım atıp bence sen de bir adım at.

oy masallah allam cok seviyorum boyle becerikli hatunlari..Yaw ben de gusel gusel yemekler yapabilcek miyim bi gun..boshayallersmile
ya cnm takma diycem nisanlinla olan sorunlari ama iste insanin ici buruk oluyo cok iyi anliyorum seni..Ben duramiyorum guzelim ya,aramiycam diyorum sonra arayan genelde ben oluyorum niyeyse icim icimi yiyo..Sen de uzatma bence..

cnmcm bu yatak odasini esim bi sartla almayi kabul etti,ben ev almak istemiyodum biraz bekleyelim diyodum o da uygun bi ev bulursam alicaz o zaman dedi kredi cekerek..boshayallersmile
kose takiminin rengini kendimiz belirliycez,canli renkler kullanabiliriz diye dusunduk tatlicim bi de 2 kisilik yatak oluyodu gosterdikleri o yuzden biraz da dusunmeye basladim..
Hadi bakalım, evinizde de görmeyi nasip etsin Allah tatlıcım.

katılıorum...herkese günaydınn
günaydın canım

enimsecim bence fazla uzatmayın ara senin iyiliğin için kızıyor zaten sigaraya. çok alttan alma ama arayan sen olursan o da hatasını anlar konuşursun söylersin.sıkma canını.

Günaydın kızlarrr.

günaydın cicişler

merhaba kizlar..:3:

günaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınız :)))

haftasonunu özetliyimm hep evdeydım cumartesi aksamı arkadaslarımın bana süpriz yapp kalmaya geleceklerını ögrendım eve gıdınce madem iftara gelin dedımm onlara hazırlık yaptım sabaha kadar oturduk yemek yıyıp yattık güzeldii abımlerde geldı ankaradan haftasonu için evımız baya kalabalıktı yanı:D pazar gunude evde temızlık yaptım cokk yoruldumm aksamada yemegı ben hazırlıcam dedım butun herseyı ınce detayına kadar hazırladım bırlıkte yedık falan en son banyodan cıktıgımı hatırlıyorum yorgunluktan uyuyakamısım
sevgülümeee gelınceee benı 3 gundur aramıo normalde bız böle degıldık bu sefer ıkımızde ınada bındırdık ne o arıyo nede ben arıyorum bakalım kac gun daha devam edıek bu yuzden cnmm bıraz sıkkın

canım iyi bi hafta sonu geçirmişin en azından :)) nişanlın neden aramadı ki acaba ? seni aramamakla acaba sigara konusunda ciddi olduğunumu anlatmaya çalışıyoo

enimsecim bence fazla uzatmayın ara senin iyiliğin için kızıyor zaten sigaraya. çok alttan alma ama arayan sen olursan o da hatasını anlar konuşursun söylersin.sıkma canını.

Bence de canım ya.

günaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınız :)))

canım iyi bi hafta sonu geçirmişin en azından :)) nişanlın neden aramadı ki acaba ? seni aramamakla acaba sigara konusunda ciddi olduğunumu anlatmaya çalışıyoo

Günaydın canım.

misscim öle ama her sefrınde arayan genelde ben oluorumm bırazda ondan fedakarlık beklıorum artık bak bugunde aramadı normade bu saatlerde arardı
iste inada bindiriyo o da cnm ben konuyu bilmiyodum eger sen sigara iciyosan eniste bey hakli valla..

enimsecim sen sigara mi iciyosun valla oyle ise sana kizarim o hakli...

kızlar bu arada dün itibari evimizi tuttukkk hihoyyyt
hayirli olsun guzelim,darisi basima insallah..alkisalkisalkis

[

enimse hadi mail at dediğim gibi:)
perim naber

iyiyim zuuzm sen nasılsın hafta sonun nasıl geçti sizde bi değişiklik varmı ?

kaçırmakta hakısın çünkü anlatmadım henüz. dün gece çok fena tartıştık. çok kötü aramız..biras moral bulurum belki die buraya geliim dedim. hiç tadım yok

yaa üzüldüm canım konuyu bilmiyorum ama üzme kendini nasılsa barıştığında bunları hatırlamıcaksınn yaa valla üzülmeyin yaa

enimse hadi mail at dediğim gibi:)
perim naber

AT AT AT.

kaçırmakta hakısın çünkü anlatmadım henüz. dün gece çok fena tartıştık. çok kötü aramız..biras moral bulurum belki die buraya geliim dedim. hiç tadım yok
düğün üstü oluyor canım böyle şeyler, çok geçmeden düzelir inşallah aranız.

cnm su donemde her birimiz yasiyoruz bu tarz olaylari..Biz esimle 3 yildir beraberiz hic tartistigimizi bilmezdim takii hazirliklarla ugrasmaya baslayana kadar..

[

iyiyim zuuzm sen nasılsın hafta sonun nasıl geçti sizde bi değişiklik varmı ?

yaa üzüldüm canım konuyu bilmiyorum ama üzme kendini nasılsa barıştığında bunları hatırlamıcaksınn yaa valla üzülmeyin yaa

inş barışabiliriz.. bu arada hayırlı olsun cnm çok sevindm

Back