Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım.. bence biras daha düşün öle aceley getirme şu halde. ha bu arada şu huyu değişsin bu huyu değişsin diosan değişmez söliim. bi süre değişmiş gibi görünür ama yine eski hale döner. siniri dinlememesi senin için çok önemliyse kabullenemiyorsan kalbine dur demek zorundasın. yok ben onun kanına girerim kabulleniri bi şekilde diosan alttan almaya başlıcan artık.. sölemesi kolay biliorum
katiliyorum cnm eger cok seviyosan onu bu seklyle kabullenmen gerekebilir cunku aliskanliklardan vazgecmek zor..<bi de karakteri bu sekilde ise cok fazla degismiyolar..Gecmiste 4 senemi verdigim bi iliskim olmustu hep emin olmak istedim iste degisir dedim ama yok olmadi..Nisana bi kac ay kala ayrildim dusun yani..onu zaten biliyorum canım:) ama ne yapacağımı bilmiyorum kafam karışık
sagol cnm..:1hug:ohh istediğin gibi olduysa iyi canım :))
Günaydın gelinciklerim çook kalabalığız bugünne olmuş ne bitmiş azıcık okuyayım gelcem
doru sölüosunuz kızlar. ancak şunu anladım ki evliliğin güsel gitmesinde büyük pay kadının. sabretmek anlayış göstermek ad soyadınız olması lazım.. bunu anladım.. bu arada sen öğretmen misin ant süpermiş hayırlı olsunn cnmma.s.
evet cnm İngilizce ogretmenim,allaha sukur memleketim de burasi cikti tayinim..Bi de dogru soyluyosun guzelim ben cok inatciyim aslinda bunu bi sekilde ortadan kaldirmam lzm yavas yavas kirmaya calisiyorum zira bayanlar daha fazla fedakarlik yapiyor evliliklerinde..
Günaydın gelinciklerim çook kalabalığız bugünne olmuş ne bitmiş azıcık okuyayım gelcem
çok güsel mesleğin var cnm hayırlı uğurlu olsun.. anneler hep diodu ya kadınlar fedakarlık yaparsa susarsa bu işler yürüo die doruymuşş
sagol guzelim..Gercekten oyle anlayis onemli evlilikte..çok güsel mesleğin var cnm hayırlı uğurlu olsun.. anneler hep diodu ya kadınlar fedakarlık yaparsa susarsa bu işler yürüo die doruymuşş
allah allah arasana cnm bi, ne diyo...msj attı şimdi.. gittikçe kötüye gidio sölicekmiş ailelere ayrılıoz die
blöf yapıyordur canım inanma
cnm alttan al bence,sinirlenmis seninki belli...ay bilmiorum artık çok yıprandım. doru düşünemiorum
msj attı şimdi.. gittikçe kötüye gidio sölicekmiş ailelere ayrılıoz die
cnm alttan al bence,sinirlenmis seninki belli...
evet ayrılmak istememe sinirlendi
canım eğer sen çıkardıysan kavgayı ara hem msjla bişeyi çözemessiniz arayıp konuşun yaa
tatlımm sıze noldu