• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

cnm su donemde her birimiz yasiyoruz bu tarz olaylari..Biz esimle 3 yildir beraberiz hic tartistigimizi bilmezdim takii hazirliklarla ugrasmaya baslayana kadar..

ya biz de bu kadar tartışmamıştık hiç ama kafama takılan şeyler büyüdü bu dönemde. bi de şimdi ondan uzağım çok zor oluor.. bu arada sen evli miydin

tuya ne oldu be canım:(
perim yok canım hafta sonu msj laştık sürekli ama hala orta yolu bulamıyoruz özrü diledi artık kötü günleri bir kenara bırakalım diyo ama ben çok fena kırgınım diyo askere gidicem normalde ocak şubat gibi gidicekti ben ayrılınca amacım kalmadı askere gidicem diyo bende git biran önce yapmış olursun dedim diyo peki nişan yapmıcazmı ben dedim askerlğini yap gel öle yapalı ben şu an sağlıklı görmüyorum nişan yapmayı dedim diyo ben nişan yapmadan gözüm arkada kalır diyo deli ediyo beni ya

mavi peri hayırlı olsun canım

saol canım :))

cnm su donemde her birimiz yasiyoruz bu tarz olaylari..Biz esimle 3 yildir beraberiz hic tartistigimizi bilmezdim takii hazirliklarla ugrasmaya baslayana kadar..

ya valla öyle nedense bi stres bi sıkıntıı zor geçen bi dönem ama hepimiz sağlıkla atlatıcaz bu dönemlerii

inş barışabiliriz.. bu arada hayırlı olsun cnm çok sevindm

saol canım :)) tabiki barışırısınız canım evlenmeye karar verildiğine göre öyle laf olsun diye bi ilişki değildir sen sıkma canını bi kaç gün sonra hatırlamasıın bile canım :)

perim yok canım hafta sonu msj laştık sürekli ama hala orta yolu bulamıyoruz özrü diledi artık kötü günleri bir kenara bırakalım diyo ama ben çok fena kırgınım diyo askere gidicem normalde ocak şubat gibi gidicekti ben ayrılınca amacım kalmadı askere gidicem diyo bende git biran önce yapmış olursun dedim diyo peki nişan yapmıcazmı ben dedim askerlğini yap gel öle yapalı ben şu an sağlıklı görmüyorum nişan yapmayı dedim diyo ben nişan yapmadan gözüm arkada kalır diyo deli ediyo beni ya

sorma cnm ya baya bi kötüye gitti durumlar. ayrılma lafları konuşuldu ciddi ciddi ilk defa..
sen de seviyorsan askere gitmeden nişanlan bence.. askerlikte yalnız her an terkedilecek gibi hissetmesin.gelince daha sertleşiorlar.benim arkadaşın sevgilisi öle olmuştu en azından. başkasıyla oldu şüphesi vardı hep psikopata bağladı. tabi sen daha ii bilirsin cnm

ya biz de bu kadar tartışmamıştık hiç ama kafama takılan şeyler büyüdü bu dönemde. bi de şimdi ondan uzağım çok zor oluor.. bu arada sen evli miydin

olaylara farkli acilarda bakmaya calis ve mumkun oldugunca pozitif olmaya calis..Biz nikahimizi tayin nedeniyle kiydik cnm ama dugun onumuzdeki ay insallah..

saol canım :))

ya valla öyle nedense bi stres bi sıkıntıı zor geçen bi dönem ama hepimiz sağlıkla atlatıcaz bu dönemlerii

saol canım :)) tabiki barışırısınız canım evlenmeye karar verildiğine göre öyle laf olsun diye bi ilişki değildir sen sıkma canını bi kaç gün sonra hatırlamasıın bile canım :)

1 aydan az kaldı şu halime bakmafoldumben

canım aslında çok iyi düşünmüşünn eğer tam inanamıyosan askerlik dönüşü yaparsın kaçmıyosun yaa bi yere hem orda da senin kıymetini bilirr :))) bizde öyle olduu :)) illaki askerdeyken nişanlımı olman gerekşiyoo canım sana güvenmiyomu ki saçma sen nasıl istersen öyle karar ver canım çok kırılmıışın belli

olaylara farkli acilarda bakmaya calis ve mumkun oldugunca pozitif olmaya calis..Biz nikahimizi tayin nedeniyle kiydik cnm ama dugun onumuzdeki ay insallah..

hayırlı olsun cnm yarısını halletmişsiniz:)
ben de ondan uzaktayken biras daha özenli olmasını istiyorum ama olmuyor. benim de ümidim kırıldı dün gemileri yaktım. oyüzden kötü oldu..

valla peri tuya bilmiyorum ben şu an ayrıldım ondan ama sürekli yine msj laşıyoruz bilmiyorum ben böle bi durumda bir ay sonra nasıl nişan yapayım sevmediğim huyları var vazgeçmesi lazım çok fevri hemen sinirleniyo anlamıyo dinlemiyo uyuz oluyorum boğuyo beni sürekli msj çekeyim istiyo bende bunalıyorum yaaa

kızlar içinizde durumları bılmeyenler var sanırım o yuzden yorum yapmıcam ama ac sıgar aiçip içmemek degıl baska bişi normalde hiç inatçı degılımdır ama bu sefer benım söledıklerımı dınlemedıgı ıcın ınada bındrdım benım söledıklerımı dınlemeyıp ezbere konsutugu için cok kırıldımm

canım snein tayinin nereye çıktı ?

1 aydan az kaldı şu halime bakmafoldumben

ayy canım yaa kıyamam sana ağlama yaa olur böyle şeyler inan burdakilerin yüzde doksanı senin yaşadıklarını yaşadıı bizimde her günümüz çok iyi geçmiyokii bu hazırlıklara başladığımızdan berii sen sıkma canını inan bikaç gün sonra nasıl barıştığını anlatırsın bize :))

valla peri tuya bilmiyorum ben şu an ayrıldım ondan ama sürekli yine msj laşıyoruz bilmiyorum ben böle bi durumda bir ay sonra nasıl nişan yapayım sevmediğim huyları var vazgeçmesi lazım çok fevri hemen sinirleniyo anlamıyo dinlemiyo uyuz oluyorum boğuyo beni sürekli msj çekeyim istiyo bende bunalıyorum yaaa

hmmm anladim cnm o zaman dusunup dogru karari sen vericeksin..

ayy canım yaa kıyamam sana ağlama yaa olur böyle şeyler inan burdakilerin yüzde doksanı senin yaşadıklarını yaşadıı bizimde her günümüz çok iyi geçmiyokii bu hazırlıklara başladığımızdan berii sen sıkma canını inan bikaç gün sonra nasıl barıştığını anlatırsın bize :))
canim antalya'ya cikti cok sukur..:lepi:
bu arada yorumun super cnm aynen katiliyorum bizim de her gunumuz guzel gecmiyo ki..

anladım canım.. bence biras daha düşün öle aceley getirme şu halde. ha bu arada şu huyu değişsin bu huyu değişsin diosan değişmez söliim. bi süre değişmiş gibi görünür ama yine eski hale döner. siniri dinlememesi senin için çok önemliyse kabullenemiyorsan kalbine dur demek zorundasın. yok ben onun kanına girerim kabulleniri bi şekilde diosan alttan almaya başlıcan artık.. sölemesi kolay biliorum

valla evlenmek tam 4dk. sürüyoo ama bir ömür geçirmek zor asıll oyüzden en doğru kararı vericeksindir ki arada bişe olmadan karar vermek inan daha kolayy canım

kızlar içinizde durumları bılmeyenler var sanırım o yuzden yorum yapmıcam ama ac sıgar aiçip içmemek degıl baska bişi normalde hiç inatçı degılımdır ama bu sefer benım söledıklerımı dınlemedıgı ıcın ınada bındrdım benım söledıklerımı dınlemeyıp ezbere konsutugu için cok kırıldımm

hımm canım hayırlısı olsun ikiniz içindee doğru karar vericek yaştasınız ikinizde sıkma canını sen yinede a.s.

ya aslında kavgayı çıkaran ben oldum ama dayanamadım artık.. umarım bu son tartışmalarımız olur kızlar. düğün öncesi daha yıkıcı oluor

canim antalya'ya cikti cok sukur..:lepi:
bu arada yorumun super cnm aynen katiliyorum bizim de her gunumuz guzel gecmiyo ki..

doru sölüosunuz kızlar. ancak şunu anladım ki evliliğin güsel gitmesinde büyük pay kadının. sabretmek anlayış göstermek ad soyadınız olması lazım.. bunu anladım.. bu arada sen öğretmen misin ant süpermiş hayırlı olsunn cnmma.s.

Back