• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Selam kızlaaar....Ozzzyymmm sen evini tamamlamışsın bile..Valla tüylerim diken diken oldu..Müthiş zevklisin gerçekten şahane olmuş...Özellikle oturma odana bayıldm pek bi ferah döşemişsin.Kocacığın ve çocuklarınla güzel günlerde oturmayı nasip etsn Rabbim:Saruboceq:....
Valla Ozzyde olmasa varlığımız yokluğumuz bir yani...Bu aralar pek giremyorm..Malum iş yerinde yasak artık.İşten gelincede perişan oluyor yazamıyorum..Umarım hepiniz iyisinizdir...İyi bakın kendinize..Bugünlerde bol bol dua edin olur mu??Dualarınızda benide eksik etmeyin...

gittin miii benim evivmi görmedin mi sennnnnnnn???????????
yorum yapmamışssınnnnnnnnnnbenneyaptımki:dilcikar: naniknanik

geçmişe bakmadımki ulen...bu arada evin hoşuma gitti lambalar çok orjinal...mutfağın büyük beğendim canım ALLAH huzurlu oturmak nasip etsin bitanem

yoklama alıyorum
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
zuzu44, enimse+
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hannecim ben nevresimi saten siyah aldım geçen gün konuşuyorduk ya kırmızılı falan diye sırf siyah daha hoşuma gitti.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
haftasonunu özetliyimm hep evdeydım cumartesi aksamı arkadaslarımın bana süpriz yapp kalmaya geleceklerını ögrendım eve gıdınce madem iftara gelin dedımm onlara hazırlık yaptım sabaha kadar oturduk yemek yıyıp yattık güzeldii abımlerde geldı ankaradan haftasonu için evımız baya kalabalıktı yanı:D pazar gunude evde temızlık yaptım cokk yoruldumm aksamada yemegı ben hazırlıcam dedım butun herseyı ınce detayına kadar hazırladım bırlıkte yedık falan en son banyodan cıktıgımı hatırlıyorum yorgunluktan uyuyakamısım
sevgülümeee gelınceee benı 3 gundur aramıo normalde bız böle degıldık bu sefer ıkımızde ınada bındırdık ne o arıyo nede ben arıyorum bakalım kac gun daha devam edıek bu yuzden cnmm bıraz sıkkın
ozzyycımm evin cok sık bayıldım valla süpersin
kızlar ne cok kaynatmıssınız haftasonu oku oku bıtmedı :D

gordum cnmcm..olumunekankayizsmileBegendin insallah..alkisalkisalkis
Canımcım yatak odasını Doğtaşta gösterdiğinden çok çok beğendim. Koltuk takımına gelince berjerler de çoook hoş. Köşe takımı da isabetli bir karar olmuş.olumunekankayizsmile

ya bu aralar biraz keyifsizim bide site çok ağır bu aralar deli oluyorum
Haklısın site yavaştı bir ara, ben de deli oldum girmiyordum.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
haftasonunu özetliyimm hep evdeydım cumartesi aksamı arkadaslarımın bana süpriz yapp kalmaya geleceklerını ögrendım eve gıdınce madem iftara gelin dedımm onlara hazırlık yaptım sabaha kadar oturduk yemek yıyıp yattık güzeldii abımlerde geldı ankaradan haftasonu için evımız baya kalabalıktı yanı:D pazar gunude evde temızlık yaptım cokk yoruldumm aksamada yemegı ben hazırlıcam dedım butun herseyı ınce detayına kadar hazırladım bırlıkte yedık falan en son banyodan cıktıgımı hatırlıyorum yorgunluktan uyuyakamısım
sevgülümeee gelınceee benı 3 gundur aramıo normalde bız böle degıldık bu sefer ıkımızde ınada bındırdık ne o arıyo nede ben arıyorum bakalım kac gun daha devam edıek bu yuzden cnmm bıraz sıkkın
ozzyycımm evin cok sık bayıldım valla süpersin
kızlar ne cok kaynatmıssınız haftasonu oku oku bıtmedı :D
oy masallah allam cok seviyorum boyle becerikli hatunlari..Yaw ben de gusel gusel yemekler yapabilcek miyim bi gun..boshayallersmile
ya cnm takma diycem nisanlinla olan sorunlari ama iste insanin ici buruk oluyo cok iyi anliyorum seni..Ben duramiyorum guzelim ya,aramiycam diyorum sonra arayan genelde ben oluyorum niyeyse icim icimi yiyo..Sen de uzatma bence..

Canımcım yatak odasını Doğtaşta gösterdiğinden çok çok beğendim. Koltuk takımına gelince berjerler de çoook hoş. Köşe takımı da isabetli bir karar olmuş.olumunekankayizsmile
cnmcm bu yatak odasini esim bi sartla almayi kabul etti,ben ev almak istemiyodum biraz bekleyelim diyodum o da uygun bi ev bulursam alicaz o zaman dedi kredi cekerek..boshayallersmile
kose takiminin rengini kendimiz belirliycez,canli renkler kullanabiliriz diye dusunduk tatlicim bi de 2 kisilik yatak oluyodu gosterdikleri o yuzden biraz da dusunmeye basladim..

Back