- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
olsun hadi gucunu topla ve ara...arasam ağzımın payını alıcam şimdi. hiç gücüm yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun hadi gucunu topla ve ara...arasam ağzımın payını alıcam şimdi. hiç gücüm yok
benimkide ayrılmak istememe sinirlendi ondan böyle yapıyolar akılları sıra bizi suçlu hissetmemizi istiyolar
olsun hadi gucunu topla ve ara...
arasam ağzımın payını alıcam şimdi. hiç gücüm yok
ne dicem ki. bomboş hissediorum
ya çok üzügün olduğunu tartıştığınız konu ne ise unutalım falan de yaz bişiler bakalım ne dicek tuya
ya da soyle diyebilirsin eger su an konusamayacksan su an ne hissettigini yaz ve aksam bu konuyu gorusmek istedigini soyleyebilirsin cnm..
tuyacim eylul 11 dugun mu ssenin...
canım siz nerdesiniz aranızda ne kadar zman var
allah allah o zaman ne hissettigini yaz, yani duygusal gir..Ben oyle yapiyorum genelde ise yariyo,kendini cok kotu hissettigini falan soyle...ben gelince konuşurus diorum bugün gel sölicem ailelere olmıcak die dio. ne diim ki ben artık:dilcikar:
allah allah o zaman ne hissettigini yaz, yani duygusal gir..Ben oyle yapiyorum genelde ise yariyo,kendini cok kotu hissettigini falan soyle...
o kadar buz msjlar atıo ki hiç öle bişi denilcek durumda değilis şu an. 1 gecede herşey mahvolabilior. hayat insanlar böle işte..
o zaman bunu ona dile getir..Bi de en son care arayip agliyorum o da ise yariyo..Surekli olmaz tabiki..Ne fenayim di mi...sempatiksalakcinnikötü kötü çok kötü.. hayırlısı artık ne diim.. kavga etmeyin sakın kızlar.. ben çıkıorum daha ii hissettiğimde gelirim:a015:
evet şu an bizim mahvolduğu gibi bizde kötüyüz babasına söylemiş ayrıldığımızı babasıda sinirlenmiş bana hak vermiş şu an onunla msj laşmak bile beni boğuyo acayip kırgınım
kötü kötü çok kötü.. hayırlısı artık ne diim.. kavga etmeyin sakın kızlar.. ben çıkıorum daha ii hissettiğimde gelirim:a015:
evet şu an bizim mahvolduğu gibi bizde kötüyüz babasına söylemiş ayrıldığımızı babasıda sinirlenmiş bana hak vermiş şu an onunla msj laşmak bile beni boğuyo acayip kırgınım