evet çok haklısın o da arıza çıkarmiim die hep alttan alıo ben de destek olmaya çalışıom ama bazen tepem atabilio tabii:) böle herşeye tamam dien uyumlu sessiz sakin kızlara özeniorum valla. ben saman alevi gibiyim işte..
öyle kızlar var mı yahu sengözlerimebaksanab
kızlar bende kaçıyorum ailem ve nişanlımla ablama yemeğe gidiyoruz öpüldünüz Allah kabul etsin afiyet olsun
öyle kızlar var mı yahu sengözlerimebaksanab
var mesela evcili oyununda tuğçe mert in sevgilisi
var mesela evcili oyununda tuğçe mert in sevgilisi
ama maalesef evlenemediler kaydirigubbakcemile3 mert şimdi yeni bi kızla evlendi :sm_cool:
ama maalesef evlenemediler kaydirigubbakcemile3 mert şimdi yeni bi kızla evlendi :sm_cool:
cnm şimdi evlendiği kızı diom ben de
cnm şimdi evlendiği kızı diom ben de
hee o da mı tuğçe boshayallersmile ya da ben karıştırıyor olabilirim bir az taktik için bakayım o kıza ben annem izlerken görüyordum :1closedeyes:
bende öyle umut etmiştim ama şmdiye kadar düzen bozulmadı.yine aynı devam ederse ağrı kesicilerlemi idare etsem acaba?
hee o da mı tuğçe boshayallersmile ya da ben karıştırıyor olabilirim bir az taktik için bakayım o kıza ben annem izlerken görüyordum :1closedeyes:
izle bak idolüm yaananiknanik
canım ben çıkıyorum yarın görüşürüz artık öptüm diğer gelinciklerim sizleri de çok öptüm zemuszemus
burası oturma odası
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
burası mutfak
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
bu da mutfağımın avizesibu da dolaplara çok uyuyor diye aldım
[/url][/IMG]
bu da mutfağın zebra storu çok parlamış fotografta ama baya şık durdu.
[/url][/IMG]
yatak odası.bu perdenin sol tarafında bordo inen bir tül var pek belli olmamış.odanın boyasına uyum sağlıyor.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
burası da hol
[/url][/IMG]bu da holun yani aslında antrenin abajuru
[/url][/IMG]
kimsecikler yok burda yawwww olanlarda yazmıyo hıhhh bende gidiyom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?