2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

valla canım biz de çok bekledik umudumuz tükendi babam vermekten yana değildi ummadığımız anda gelişti 2 gün içinde nişan 2 ay sonraya da düğün belirlendi nasip olunca herkes razı olup şartlar oturuyor arabamızı bile aldık düğün önü hiç aklımıza gelmezdi.sabır sabır sabır

aynen cnm bak bi kere şükretmeti öğrendim ve şuan evimin değerini öyle iyi biliyorumki her köşesi kıymetli. ozaman evlenseydik kirada oturucaktık ev yapmamız dahada zor olucaktı şu an kendi evimiz var. hani kimseyi küçük görmek deil ama beni kırmamak adına çevremdeki bi çok insandan daha iyi eşyalarım oldu bu lafımı asla büyüklenmek gibi görmeyin ve ben şimdi bunlara şükrediyorum canlarım

aynen cnm sabır ve iyi niyet hı evt bazen yapamıosun ama yapılması gereken bunlar gerçekten sonra karşılığı fazlasıyla geliyor

çok şanslısınız Dilşad'cım ne diyeyim hayırlısı valla hakkınızda çok iyi gelişmeler yaşamışsınız

çok şanslısınız Dilşad'cım ne diyeyim hayırlısı valla hakkınızda çok iyi gelişmeler yaşamışsınız
tekbi kötü etkisi oldu bende uzun nişanlılığın önceden imrenerek bakıyordum nişanlananlara şimdi ohooo daha nişan faslındalar kimbilir ne zorluklar yaşıcaklar diorum böle bi kötü etkisi oldu

yok canım asla yanlış anlamam zaten böyle bi fark varmı diye sordum :1hug: ev almanızda çok iyi olmuş valla bizde geçen konuştuk alamayız ev ancak dedesinin evinde oturcaz kira vermeden para biriktircez 4-5 yıl sonra kredi çekip alcaz iki aileninde durumu orta halli zengin denilmez siz nasıl ev aldınız?

tekbi kötü etkisi oldu bende uzun nişanlılığın önceden imrenerek bakıyordum nişanlananlara şimdi ohooo daha nişan faslındalar kimbilir ne zorluklar yaşıcaklar diorum böle bi kötü etkisi oldu

kaydirigubbakcemile3 aynen canım bende bu forumdan önce nişanlanmak güzel daha rahat flan flan diyordum ki emin oldum kesinlikle değilmiş aileye ne kadar uzak olursak o kadar iyi diye düşünmeye başladım önceden de söylemiştim :hulya: bilmiyorum bu ne kadar doğru ama askerden sonra tanışmak istiyorum aileyle ama dedesi,kardeşi ve abisiyle tanıştım sositososito

kira vermicek olmanızda güzel bişi cnm 3 yıl içinde belli bi birikm yaptı cnm ayrı bi ev almadık kendi evlerrinin üzerine bi kat daha yapıldı daha uygun bi şekilde halledildi tabii bu şekilde oldu şükürki oldu :)

tabii cnm ascık sorunlu oluyor nişanlılık dönemi iki tarafıda idare ediosun en kısa zamnda istediğin gibi gelişir umarım herşey

evet canım bizimde öyle eğer kardeşleri izin verirse oturacağız hatta sevgilim diyor o ev yepyeni eşyaları bile hiç kullanılmadı değiştirmeyiz diyor kaydirigubbakcemile3 ay olur mu öyle kızlar?ben değiştiririm diyorum yani kullanacağım varsa değiştirmem ama öyle de ayıp mı olur bilemedim :hulya:

beğenirsen değiştirme beğenmezsende kesinlikle değiştir hiç kimseyey bakma

beğenirsen değiştirme beğenmezsende kesinlikle değiştir hiç kimseyey bakma

tamam canımcım siz evlenin gelin benimde öyle büyük gelişmelerim olursa bir bir hep sorarım size çok sevdim sizi ben gelinciklerim benim mantıklı hatunlarım kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…