2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

amin canım inşallah teşekkür ederim iyi dileklerin için kalbinin güzelliği arkadaşım sağol opuyorumnanaktan
rica ederim cnm benim sen kimseye bakma içini ferah tut biliyorum zorlu olduğunu ama etrafındaki insanlarla daha zorlu hale getirme bana destek veren pek olmadı hep düğün ne zaman yoksa nişan atılmı sorularıya boğuştum asla kimseye prim verme

ayy canım benim kıyamam ya :gitme: hep öyle soruyorlar bana da diyorlar hep bende dedim 1 aylıkta olsa aşkım aynı 5,5 yıl da aynı erken evlenmek istemiyorum flan dedim yapıştırdım lafı görsen kıpkırmızı oldular artık demezler galiba tavsiyelerine daima açığım gülsecim :1hug: en korktuğum şey hata yapmak inş iki aile birbirleriyle iyi anlaşır beni severler flan istediğim bu valla :kedi:

noldu ya hayırdır kime ne laf düşermiş. bu arada sizin aileler tanışmadı galiba henüz.ben fransız kaldım da :smiley-cool:

herşey mükemmel olur die bakma kendine yanılma payları bırakkı olurda bi sorun yaşarsan hayal kırıklığın olmasın dahada iyisi olursa buda senn lüksün olmuş olur cnm ama daha en başta mükemmeli hayal edersen üzüzlürsün çok bilmiş gibi konuştum ama yaşadıklarım bunları öğretti bana tatlım

yok canım hiç böyle düşünme tabii ki çok ciddi bu söylediklerin ve çok çok önemli çok haklısın uzun yıllardır hep plan flan koruyor insan ama hiç olumsuzunu düşünmüyor hatay yer vermiyor sanırım en iyisi bu konu hakkında çok düşünmemek akışına bırakmak flan kendime uğraş arıyorum resmen artık :hulya: çok teşşekkür ederim tatlışım

kızlar ben çıkıyorum anca hazrlanırım yemekten sonra nişanlım almaya gelicek hepinizi öpüyorum çok görüşmek üzere opuyorumnanaktan

rica ederim bitanem opuyorumnanaktan

noldu ya hayırdır kime ne laf düşermiş. bu arada sizin aileler tanışmadı galiba henüz.ben fransız kaldım da :smiley-cool:

arkadaşlarıma dedim onu canım kaydirigubbakcemile3 yok henüz tanışmadılar hatta bende tanışmadım sadece dedesi,kardeşi abisiyle tanıştım askerden gelince aileyle tanışayım diyorum :hulya:

kızlar bende kaçıyorum ailem ve nişanlımla ablama yemeğe gidiyoruz öpüldünüz Allah kabul etsin afiyet olsun

kızlar benim çok büyük bi problemim var.Düğün günüm 18 eylül ve benim özel günüm.ya ve çok ağrılı geçiyo.şimdi ilaç falan araştırdım ama kullanmadım hiç geciktirmek için.bide yan etkisi falan olursa diye korkuyorum hormon dengem bozulmasın bide.ne önerirsiniz ne yapayım??

arkadaşlarıma dedim onu canım kaydirigubbakcemile3 yok henüz tanışmadılar hatta bende tanışmadım sadece dedesi,kardeşi abisiyle tanıştım askerden gelince aileyle tanışayım diyorum :hulya:

anladım cnm zorzamanlar seni beklio artıksositososito

bence ilaç alma hormonlar mahvoluo. zaten ilk günler büyük ihtimal olamıo stresten boşuna hap kullanmş olma derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…