2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

işteo da oyüzden izin verdi ama bundan sonra bana sorsunlar ben sölerim onlara gerekeni dedim . napiim isteyen küsebilir. ben ev sahibi olmadan kimsenin evine girio muyum ya. müze sanki gidip bakılıo..

cnm zaten çok küçük yaşlarda başladığımız için uzun bi süresi okul ve askerlikle geçti nişanlılık biraz daha zorlu oldu tabiii

hımm haklısın canım ama hep sabır hep sabır nişanlılık hep kısa sürsün derler ama neyseki siz sorun yaşamamışsınız hem de o kadar yakın olduğunuz halde bravo valla bende çok yakın olmak istemiyorum aileye nedense nişanlılığın da kısa sürmesini istiyorum 2 ay flan ama ütopya tabii bunlar kaydirigubbakcemile3

işteo da oyüzden izin verdi ama bundan sonra bana sorsunlar ben sölerim onlara gerekeni dedim . napiim isteyen küsebilir. ben ev sahibi olmadan kimsenin evine girio muyum ya. müze sanki gidip bakılıo..

ne söyleyeceksin ki canım?

yaşlı başlı kadındır kesin kısacık zaman kaldı evlenmenize kalp kırma canım benim bak hep en kötüsünü düşün hakkında iyi şeyler denilsin azıcık göz yum hoş bişey değil ama ne diyeceksin ki?

hep niyetimiz kısa sürmesiydi ama evdeki hesap çarşıya uymadı cnm ya

ben olduğumda bakarsınız dicem. ya bu arada resim yükleyemiom ben ya

bence böyle demen hoş karşılanmaz cnm ne kadar kıymetli evi var denir şimdi herkezin merak edip görmek istediği bi dönemdeyiz geçici olduğunu düşünüp ses çıkarmamak en mantıklısı kendinide üzme boşa

of ya böle göz yumcağım çok şeyler olcak galiba:dilcikar:

doru diosun ama ben de kaldıramıom böle şeyleri hayırlısı bakalım.. resimleri bekliorumm
evt hayrlısı cnm basit şeyler yani bunlar için huzurunu kaçırma gelip geçicek zaten. akşama gidip süpürüm bi tozunu alıcam evimin o arada resimlerinide çkicem eğer geç gelirsem en geç sabah paylaşıcam sizlerle yorumlarınızı bekliyorumm

hep niyetimiz kısa sürmesiydi ama evdeki hesap çarşıya uymadı cnm ya

canım hep hayırlısı denir ya aynen öyle galiba bende beklerken yüksek lisans yapacağım,ehliyet alacağım flan yurt dışına gitmek istiyorum ama kesin sorun çıkarır alsanaalsanasmile

öle yapiimbari. saloun kızlar biras sakinleştim. resimleri mrkla bekliorum cnm

canım hep hayırlısı denir ya aynen öyle galiba bende beklerken yüksek lisans yapacağım,ehliyet alacağım flan yurt dışına gitmek istiyorum ama kesin sorun çıkarır alsanaalsanasmile
evt cnm gerçekten hayrlısı kısmetten ötesi yalan çatlasanda patlasanda fazlası olmuyor

hızlıresim.com a gir yükleyi tıkla resmi seç tamam de boyutlarını seç yükleye bas orda çıkan 3.linki hiç bişey yapmadan mesaj yazdığın yere kopyala yapıştır canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…