bence böyle demen hoş karşılanmaz cnm ne kadar kıymetli evi var denir şimdi herkezin merak edip görmek istediği bi dönemdeyiz geçici olduğunu düşünüp ses çıkarmamak en mantıklısı kendinide üzme boşa
hızlıresim.com a gir yükleyi tıkla resmi seç tamam de boyutlarını seç yükleye bas orda çıkan 3.linki hiç bişey yapmadan mesaj yazdığın yere kopyala yapıştır canım opuyorumnanaktan
evt cnm gerçekten hayrlısı kısmetten ötesi yalan çatlasanda patlasanda fazlası olmuyor
profil resmi için msj yazarken çıkmıo nickin yanında onu nası yapcam cnm
herkez tüm arkadaşlar ilk biz evleniriz die bakıyorlardı inana herkes evlendi sevgilisi olmayanlar biel birini bulup evlendi bak biz anca evlenicez kısmet olursa olmayınca olmuyor her şeyin bi zamanı var demekkihaklısın canım eskiden daha da çok kafaya takıyordum illa olacak 24 ümde evlenelim flan diyordum hep askerlik bitsin çat diye evlenelim bekliyordum ki imkansızz
akşama evimin resimlerini çekip paylaşıcam kızlr sizinle zemuszemus
:1hug:
anasayfa yazan yerin yanında kullanıcı profili var oraya gir sol üst koşede profil resmini değiştir var oradan yapabilirsin canım
herkez tüm arkadaşlar ilk biz evleniriz die bakıyorlardı inana herkes evlendi sevgilisi olmayanlar biel birini bulup evlendi bak biz anca evlenicez kısmet olursa olmayınca olmuyor her şeyin bi zamanı var demekki
ben öyle diyordumda hiç bişi olmuyor valla sapasağlamaım bak :kedi:ayy en korktuğum şey yahu deliririm galiba sempatiksalakcinni ay sen ne yaptın canım hiç sorun etmedin mi :ecrin_bebek: ben mi çift canlıyım kaydirigubbakcemile3
hımm haklısın canım ama hep sabır hep sabır nişanlılık hep kısa sürsün derler ama neyseki siz sorun yaşamamışsınız hem de o kadar yakın olduğunuz halde bravo vallabende çok yakın olmak istemiyorum aileye nedense nişanlılığın da kısa sürmesini istiyorum 2 ay flan ama ütopya tabii bunlar kaydirigubbakcemile3
ben öyle diyordumda hiç bişi olmuyor valla sapasağlamaım bak :kedi:
evt tatlım normal ama bazen yapıcak bişi olmuyor çok şükür atlattım ozamanları aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 ağlama krizine girerim herhal çocuğun kafasını da yerim ayrıcaay amma fenaymışım ben ama normal dimi bu söylediklerim? sempatiksalakcinni
canım biz de 7 yıldır birlikteyiz ve nişanlılığımız tam 2 ay on gün sürmüş olacak ütopya mütopya diil :)
boyutu büyüktür canım pc den resmin üstüne tıkla özelliklerden boyutunu küçült ondan olabilir belkim kaydirigubbakcemile2
sen içini ferah tut herşey olup biticek anlamıcaksın biledarısı başıma inşallah canım bizimki de 7. yılda olur büyük ihtimal ben şey düşünüyorum yarı yıl tatilinde nişan yıl sonu tatilinde düğün kaydirigubbakcemile3 kayınvalideme de uygun o da ingilizceci :hulya: inşallah olur ya 1000.sayfada o kadar dilek diledik kabul olur herhalde olumunekankayizsmile
evt tatlım normal ama bazen yapıcak bişi olmuyor çok şükür atlattım ozamanları aklinialirimsmile
sen içini ferah tut herşey olup biticek anlamıcaksın bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?