Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm nevresimi almadım 200 küsürlü bişeydi hemde satendi
kullanışlı olmaz diye almadım
iyikide almamışım :roflol:
evet cnm o fırfırlı yatak örtülerini bende sevmiyorumhannecim seninki günlük kullanımda rahat olur sade ve çok şık çilekcim seninki de öyle bazıları tüller marul marul falan kullanmalık değil yani ama bunlar çok cici çok beğendim valla düğün önü masraf çıkaracaksınız bana. gerçi bizim burda hep o tüllü örtülerden var. masraf yapamıcam yani :))))
kaydirigubbakcemile3Ben bir tane saten aldım valla, dayanamadımkaydirigubbakcemile3
hannecim seninki günlük kullanımda rahat olur sade ve çok şık çilekcim seninki de öyle bazıları tüller marul marul falan kullanmalık değil yani ama bunlar çok cici çok beğendim valla düğün önü masraf çıkaracaksınız bana. gerçi bizim burda hep o tüllü örtülerden var. masraf yapamıcam yani :))))
kaydirigubbakcemile3Ben bir tane saten aldım valla, dayanamadımkaydirigubbakcemile3
satenler çok seksi duruyorr :) bende alıcam bugünlerde
çilek güzelmiş yatak örtün iyi günlerde kullan hannecim bir tane uyku seti şimdilik yeter ilerde lazım olursa yeter dediğiniz gibi borç borç bitmiyor sıkıldım
dilekcim tşk ederim
kızlar illa saten istiyosanız bence sadece saten deilde
pamuk saten alın
ben öyle yaptım 1 tane taç.dan pamuk saten nevresim takımı aldım
bende aldım canım gri rengi sositososito
hannecim o konuda haklısın satenler soğuk oluyo
o yönü güzel.
hepimiz iyi günlerde kullanalım inşallahzemuszemus
Aslında şöyle ateş kırmızısı saten bir nevresim takımı da güzel olurdu haaaklinialirimsmile
En güzel yönü o zaten canım, görüntüsü de çok şık ama kulanımı zordur.
O da güzel olur vallaaklinialirimsmilesiyah kırmızı karışımı bişey olucak aklinialirimsmile
![]()
Kızı masrafa sokacağızkaydirigubbakcemile3bugün hemen çarşıya gidip alıyorum vallahi
bugün hemen çarşıya gidip alıyorum vallahi