• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canım kayınvalidemin getirdiği dört mevsim set bunun sarı çiçekli olanı çarşafı da sarı
%100 Pamuk Çift Kişilik Kapitoneli Örtü : 220 x 230 cm
Çarşaf : 240 x 260 cm
Yastık Kılıfı : 50 x 70 cm (2 Adet) (Volanlı)

Hımm, güzelmiş tatlım ya, hem de içine yorgan girebilmesi de çok hoş.
Güle güle kullanın inşallah.

Linens'te Taç'ta böyle şeyler yok mu canım? Oralarda hiç görmedim 4 mevsim set. Gerçi ben bir sene önce aldım oralardan nevresim. Belki o zaman yoktu.

inşallah canım
bu da diğer 4 yastıklı yatak örtüsü gibi dediğim annem ankaradan alıp hediye getirmişti rengi koyu çıkmış daha pastel benmkinin renkleri

ne güzel undocum az kalmış işlerin darısı başımıza inşallah
İnşallah canım inşallah ya.

inşallah canım
bu da diğer 4 yastıklı yatak örtüsü gibi dediğim annem ankaradan alıp hediye getirmişti rengi koyu çıkmış daha pastel benmkinin renkleri

Aaa bu da çok hoş gözüküyor, pastel tonlarına da bayılırım. Eminim gerçeği çok daha güzeldir.

Linens'te Taç'ta böyle şeyler yok mu canım? Oralarda hiç görmedim 4 mevsim set. Gerçi ben bir sene önce aldım oralardan nevresim. Belki o zaman yoktu.

var canım
ilk sarev çıkarmış :) foto bakarken gördüm yazıyı gereksiz ama kopyalayım buraya

SAREV, 2007 – 2008 kış koleksiyonundaki “Dört Mevsim Yatak Seti”yle, dört mevsim kullanılabilen nevresim takımlarını farklı desen ve renk alternatifleriyle beğenilere sunuyor.

SAREV tarafından çok amaçlı kullanım için üretilen “Dört Mevsim Yatak Seti”nin nevresimi, yazın yatak örtüsü kışın ise yorgan kılıfı olarak kullanılabiliyor. 230x240 Ç/K ve 170x240 T/K olarak üretilen nevresim, yatak örtüsü ebatlarında olması sayesinde, yorgansız kullanıldığı takdirde hem yatak örtüsü hem de pike olarak kullanılabiliyor.

“Dört Mevsim Yatak Seti”nde ilk olarak “Super Stripe” adlı deseni üreten SAREV, önümüzdeki günlerde farklı desen seçenekleriyle aynı ürünü tüketicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. İki farklı renk seçeneğiyle mağaza raflarında yerini alan “Super Stripe”; nevresim, lastikli çarşaf ve dört yastık kılıfından oluşuyor.

var canım
ilk sarev çıkarmış :) foto bakarken gördüm yazıyı gereksiz ama kopyalayım buraya

SAREV, 2007 – 2008 kış koleksiyonundaki “Dört Mevsim Yatak Seti”yle, dört mevsim kullanılabilen nevresim takımlarını farklı desen ve renk alternatifleriyle beğenilere sunuyor.

SAREV tarafından çok amaçlı kullanım için üretilen “Dört Mevsim Yatak Seti”nin nevresimi, yazın yatak örtüsü kışın ise yorgan kılıfı olarak kullanılabiliyor. 230x240 Ç/K ve 170x240 T/K olarak üretilen nevresim, yatak örtüsü ebatlarında olması sayesinde, yorgansız kullanıldığı takdirde hem yatak örtüsü hem de pike olarak kullanılabiliyor.

“Dört Mevsim Yatak Seti”nde ilk olarak “Super Stripe” adlı deseni üreten SAREV, önümüzdeki günlerde farklı desen seçenekleriyle aynı ürünü tüketicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. İki farklı renk seçeneğiyle mağaza raflarında yerini alan “Super Stripe”; nevresim, lastikli çarşaf ve dört yastık kılıfından oluşuyor.

Hımm, Allah Allah ben neden hiç görmedim oralarda acaba? Direkt nevresimlere odaklandığım için mi acaba?Güzelmiş aslında ama koyacak yer sorunu çekeceğim çeyizleri, o yüzden almamalıyım.:gitme:

ben yatak örtüsü almadım canım annem bile kullanıyor ama ben istemedim kullanışlı gelmiyor bana siz aldınız mı?

günaydın kızlar iyi h.sonları
bişey sorucam merak ettim
bütün 1 evin perdeleri kaç haftada dikiliyo??

ben yatak örtüsü almadım canım annem bile kullanıyor ama ben istemedim kullanışlı gelmiyor bana siz aldınız mı?

Ben sade bir şey aldım canım,Yataştan. Aslında hoşuma gidiyor bazı süslü püslü yatak örtüleri ama her zaman kullanılmayacak işte. Bir ton para benim beğendiklerim. 1200-1450. Çok para.
günaydın kızlar iyi h.sonları
bişey sorucam merak ettim
bütün 1 evin perdeleri kaç haftada dikiliyo??

Günaydın canım, iyi hafta sonları.
Bilgim yok be canım

ben aldım canım ama öyle cafcaflı falan olanlardan değil kadife benim çok hoşuma gitmişti kullanırım herhalde yaa ben uyku seti almadım bugün almayı düşünüyorum herkes çok kullanışlı olduğunu söylüyor

valla ya gerçekten 2 hafta çokmuş
bu arada yatak örtüleri ekleniyo bende aldığımı ekliyim isterseniz

kullanışlı gelmiyor bana o yüzden nedense sevemedim. görünüş güzel. güle güle kullan hannecim.

ben aldım canım ama öyle cafcaflı falan olanlardan değil kadife benim çok hoşuma gitmişti kullanırım herhalde yaa ben uyku seti almadım bugün almayı düşünüyorum herkes çok kullanışlı olduğunu söylüyor
Benim yatak örtüm de saten ama sade bir şey. eyiz topiğimden bakabilirsiniz merak ederseniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...gimi-yeniliyorum-kizlar-buyuk-resimlerle.html
Ben d hiç uyku seti almadım ama kullanışlı olduğunu duymuştum ben de. Annem (kayınvalidem) bir tane almış bize. Yeter değil mi bir tane. Umarım deseni güzeldir.kaydirigubbakcemile3

valla ya gerçekten 2 hafta çokmuş
bu arada yatak örtüleri ekleniyo bende aldığımı ekliyim isterseniz
Ekle canım ekle bakalım.

1428.jpg

bende bunu aldım kızlar
borcu falan bitti gerçi 3 taksitle almıştım kışın.
bu arada bende de 2 adet uyku seti, 3 adet battaniye, 6 adet de nevresim var yeter herhalde daha alamam
borç borç bıktım iice. :(

1428.jpg

bende bunu aldım kızlar
borcu falan bitti gerçi 3 taksitle almıştım kışın.
bu arada bende de 2 adet uyku seti, 3 adet battaniye, 6 adet de nevresim var yeter herhalde daha alamam
borç borç bıktım iice. :(

Ayy canım çiçekli yastıklara bayıldım valla. Sanırım içindeki nevresimin yastıkları onlar. Nevresimi de aldın mı? güle güle kullanın çok güzelmiş. Borç bitmiyor valla ya haklısın.

EDİT: Yatak örtüsününmüş.:)

Back