Hımm, güzelmiş tatlım ya, hem de içine yorgan girebilmesi de çok hoş.
Güle güle kullanın inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım inşallah ya.ne güzel undocum az kalmış işlerin darısı başımıza inşallah
Linens'te Taç'ta böyle şeyler yok mu canım? Oralarda hiç görmedim 4 mevsim set. Gerçi ben bir sene önce aldım oralardan nevresim. Belki o zaman yoktu.
var canım
ilk sarev çıkarmış :) foto bakarken gördüm yazıyı gereksiz ama kopyalayım buraya
SAREV, 2007 – 2008 kış koleksiyonundaki “Dört Mevsim Yatak Seti”yle, dört mevsim kullanılabilen nevresim takımlarını farklı desen ve renk alternatifleriyle beğenilere sunuyor.
SAREV tarafından çok amaçlı kullanım için üretilen “Dört Mevsim Yatak Seti”nin nevresimi, yazın yatak örtüsü kışın ise yorgan kılıfı olarak kullanılabiliyor. 230x240 Ç/K ve 170x240 T/K olarak üretilen nevresim, yatak örtüsü ebatlarında olması sayesinde, yorgansız kullanıldığı takdirde hem yatak örtüsü hem de pike olarak kullanılabiliyor.
“Dört Mevsim Yatak Seti”nde ilk olarak “Super Stripe” adlı deseni üreten SAREV, önümüzdeki günlerde farklı desen seçenekleriyle aynı ürünü tüketicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. İki farklı renk seçeneğiyle mağaza raflarında yerini alan “Super Stripe”; nevresim, lastikli çarşaf ve dört yastık kılıfından oluşuyor.
ben yatak örtüsü almadım canım annem bile kullanıyor ama ben istemedim kullanışlı gelmiyor bana siz aldınız mı?
günaydın kızlar iyi h.sonları
bişey sorucam merak ettim
bütün 1 evin perdeleri kaç haftada dikiliyo??
2 hafta canım
ben yatak örtüsü almadım canım annem bile kullanıyor ama ben istemedim kullanışlı gelmiyor bana siz aldınız mı?
valla ya gerçekten 2 hafta çokmuş
bu arada yatak örtüleri ekleniyo bende aldığımı ekliyim isterseniz
Benim yatak örtüm de saten ama sade bir şey. eyiz topiğimden bakabilirsiniz merak ederseniz.ben aldım canım ama öyle cafcaflı falan olanlardan değil kadife benim çok hoşuma gitmişti kullanırım herhalde yaa ben uyku seti almadım bugün almayı düşünüyorum herkes çok kullanışlı olduğunu söylüyor
Ekle canım ekle bakalım.valla ya gerçekten 2 hafta çokmuş
bu arada yatak örtüleri ekleniyo bende aldığımı ekliyim isterseniz
kullanışlı gelmiyor bana o yüzden nedense sevemedim. görünüş güzel. güle güle kullan hannecim.
![]()
bende bunu aldım kızlar
borcu falan bitti gerçi 3 taksitle almıştım kışın.
bu arada bende de 2 adet uyku seti, 3 adet battaniye, 6 adet de nevresim var yeter herhalde daha alamam
borç borç bıktım iice.![]()