Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha ha ha. O önemli değil canım, samimi olunur her şekilde merak etmekaydirigubbakcemile3
canım o zaten senle konuşmak için evi aramıştır anne bahane ama erkekliğe laf sürdürmüyorlar işte efeleniyorlar biraz sıkma canını bizde sık sık birbirimize giriyoruz :) düğün önü oluyor bunlar
hımm, mantıklı olanı yapmışsınız canım.öyle tabi hehehehe şaka bi yana 160 lık baza odamızı daraltacaktı çok geniş değil çünkü. baza 150 lik olunca yatak da doğal olarak öle oldu
enimsem ismini açık ediyorsun kıs.yok kusum her cuma arar annemınormaldede o sorar napıo mine die bu sefer sormadı annemde mineyi verıyımmı konuscanmı diyince müsaitse ver demıs
amannn takmıcam kafama
Kızlar bu arada çeyize kaç tane nevresim, kaç tane pike aldınız?
Uyku seti vs.
anladım canım. sen hala çok kızgınsın ben de öyle olduğum zaman içimden bişi demek gelmez. ikimiz de sinirliyken isimlerimizle hitab ederiz. çok gıcık bir durumdur.tatlım bugun konusmadık daha dun aksam evı aradı annemı annemle konusutular annemmde verıyımmı mıneyı diyince oda musıtse ver demıs normalde o sorardı napıo mıne die neyse ben hiç tavız vermedım ne cnm ne askım hiç bişi demedım normal konustum bı kac kere o canım dedı öle işte
teşeşkkür ederim canımCanım ben de 1.60-2.00 aldım. Bildiğim kadarıyla nevresim takımları artık hep 2.00-2.20 çalışılıyor. Ama emin değilim. Ben daha önce aldım bir sürü nevresim hepsi öyle.
mersi şeker. :))canım benim yatağım 150*200 samimi olalaım aşkımla :) nevresimlerin büyük olması normal ama denk geliyor merak etme için rahat olsun zaten toplar biraz
Hımm, sağ ol tatlım. Ya ben nedense şu dört mevsim setlerden almamışım hiç çeyizime içinde ne var bu setin canım?canım ben uyku seti almadım sağlıksız geliyor bana hele de kaloriferli evlerde terletmekten başka bir işe yaramıyor görüntü ne kadar güzel olsa da...
dört mevsim setlerden var 4 tane (birini kayınvalidem getirdi bohçada)
nevresim 5 takım yine birini kayınvalidem bohçada getirdi
1 battaniye 1 de yatak örtüm var ama öyle pullu mullu tüllerden istemedim yine içine yorgan falan konulabilir cinsten dört mevsim yani
rica ederim canım.anladım canım. sen hala çok kızgınsın ben de öyle olduğum zaman içimden bişi demek gelmez. ikimiz de sinirliyken isimlerimizle hitab ederiz. çok gıcık bir durumdur.
teşeşkkür ederim canım
mersi şeker. :))
editledim sekerler sizde adımı editleyınn![]()
editledim sekerler sizde adımı editleyınn![]()
tık tııııkkk.. kızlar ben geldim :)
Hoş geldinnn.tık tııııkkk.. kızlar ben geldim :)
kaydirigubbakcemile3canım profil resminde görünüyor
Hımm, sağ ol tatlım. Ya ben nedense şu dört mevsim setlerden almamışım hiç çeyizime içinde ne var bu setin canım?
rica ederim canım.
hoşgeldin undomiel nerelerdesin
canım pike takımı ama iki katlı içine yorgan ya da battaniye geçirebilmen için.yanında hazır yorgan da veriyorlar beyaz. kışın içine koyuyorsun yazın pike takımı gibi kullanıyorsun çarşafı 2 yastık kılıfı var baza eteği var. yatak örtüsü olarak aldığım dört mevsimde 4 yastık kılıfı var dışına koymak için de var yani onda.