• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

sanayi dediğin neresi kuzum ya nası bi dükkan

sanayi dükkan değil canım üretim atölyelerinin küçük çaplı fabrikaların bulunduğu organize alan :) vay be ansiklopedik bir açıklama gibi oldu :) ben mobilya fabrikasının muhasebesine bakıyordum .... ticaret diye bir yer hazırlayıp satıyor bunları ordan almıştım

kızlar bende cıkıyorumm midemmm cok agrıo sabahtan beri kıvranıorummm öptm hepinizi eve gidicem

Geçmiş olsun canım.

sanayi dükkan değil canım üretim atölyelerinin küçük çaplı fabrikaların bulunduğu organize alan :) vay be ansiklopedik bir açıklama gibi oldu :) ben mobilya fabrikasının muhasebesine bakıyordum .... ticaret diye bir yer hazırlayıp satıyor bunları ordan almıştım

kaydirigubbakcemile3
Ne güzel halletmişsin o işi de canım.

evet canım tam çekmece boyunda sağa sola kayma olmayacak on liraya almıştım fiyatı da uygundu.

işte bunun aynısı

Son düzenleme:
slmm kızlarr opuyorumnanaktan
bugün dayanamayıp aldığım nevresim takımımı ekliyorum internette 110,00 tl'ye düşmüş 1 adet microfiber yastık hediyelii

çok güzel canım ağır ve şık sengözlerimebaksanab :jeyyar: :içelim: Şeniz :hooray: :ecrin_bebek:

Back