Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel undocum az kalmış işlerin darısı başımıza inşallah
hoş geldin undo a.s.
tmm onuda degıstırdımm![]()
undocum hoşgeldın cnmm
günaydın kızlar iyi h.sonları
bişey sorucam merak ettim
bütün 1 evin perdeleri kaç haftada dikiliyo??
evet canım baya az kaldı işlerim... bugün cem ile ikea'ya gidip bir takım eksiklerimizi alıcaz. malum kira evi olduğundan çok abartılı şeyler almak istemedik. ikeanın kağıt aydınlatmaları var koridorlara falan onlardan alıcaz.
bu arada dün perde şiparişimi de verdim. önümüzdeki hafta cumartesi takılacak perdelerimde
hoşbuldum tatlımm
hoşbuldum canımmmmm.. çok özledim senii
valla ben siparişini verdim 1 haftada gelicek benim perdeler.![]()
hayırlı olsun undocum bende yatak odası ve mutfak perdelerinin siparişini verdim haftaya gelir inşallah diğerlerinide bu hafta vereceğiz pazartesi çeyizleri götüreceğiz yerleştirmeye başlayacağım artık
sanayi de yaptırdım ben bir fabrikada çalıştığım için oraları ii biliorum da :)
sanayi de yaptırdım ben bir fabrikada çalıştığım için oraları ii biliorum da :)
kuzum marjinal bir çalışma olmuş seninki... sen burdan bunun ticaretine de başlarsın :D
canım benim kolay gelsin... biz geçen hafta sonu annem ben ve cem deli gibi temizlik yapıp çeyiz yerleştirdik. allahtan bizde öle çeyiz serme ona buna gösterme gibi bir adet yok da herşey yerli yerine kalktı.. ama bütün aldıklarımı yıka ütüle ya da kurut yerli yerine koy çok yoruldum inan ki...
sağolsun sevgili kayınvalideciğim de gelmediği için sadece annem ben ve sizden iyi olmasın çok yakın bir kız arkadaşım ve annesi yardım etti...şimdi sadece ufak tefek işlerimiz kaldı
canım yaa haftaya bende bunları yapacağım hemde tek başıma başka şehirde olduğu için tek gideceğim kayınvalidemdende yardım isteyemem gelen gidenleri çok anaanne rahatsız hepsini nişanlımla yapacağız artık işlerini halletmişsin tatlım çok sevindim senin adına
bitanem valla yakın olsak atlar gelir yardım ederim artık bu konuda uzman oldumev temizleme ütü yapma eşya yerleştime konusunda... ama 2 gün ölü gibi yattım desem yeridir