• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar sizce bu takım nasıl bizim eve aldım çeyizime de alsam mı?

iyi günlerde kullan canım. aynısını arkadaşım kullanıyor. çok memnun. görüntüsü de gayet güzel bence.
günaydın hanımlaar kapanış ve açılış benden :)

günaydınnn kızlarrrrrr

günaydın şekerlerr!!
dilşadcım dün iş çıkışı bim e uğradım. dediğin gibi çok basit duruyor.saatin ortasına kağıdı yapıştırmışlar. almadım tabii. ama kelebekli saatim çook güzel olduu

enimsecim bu sabah naılsın.düzeldi mi aranız nişanlınla

canım onuyla on beşi arası demişlerdi bugün on dördü sesimi çıkarmıyorum beklemedeyim on altısında gelmemiş olursa cazgırlık yapacağım:)

iyi günlerde kullan canım. aynısını arkadaşım kullanıyor. çok memnun. görüntüsü de gayet güzel bence.

günaydın şekerlerr!!
dilşadcım dün iş çıkışı bim e uğradım. dediğin gibi çok basit duruyor.saatin ortasına kağıdı yapıştırmışlar. almadım tabii. ama kelebekli saatim çook güzel olduu

canım sitesinden bakınca belli oluyordu zaten bir de ben zaten sevmem böyle meyveli sebzeli seyleri kelebekli saatini güle güle kullan tatlım :nazar:

kızlar yatak ölçünüzü ne aldınız. ben 1.60x2.00 aldım. nevresim takımı alacağım netten ama 2.00 den baaşlıyor. normal nevresim ölçüsü nedir var mı bilen ?

kızlar yatak ölçünüzü ne aldınız. ben 1.60x2.00 aldım. nevresim takımı alacağım netten ama 2.00 den baaşlıyor. normal nevresim ölçüsü nedir var mı bilen ?

Canım ben de 1.60-2.00 aldım. Bildiğim kadarıyla nevresim takımları artık hep 2.00-2.20 çalışılıyor. Ama emin değilim. Ben daha önce aldım bir sürü nevresim hepsi öyle.

günaydın şekerlerr!!

tatlım bugun konusmadık daha dun aksam evı aradı annemı annemle konusutular annemmde verıyımmı mıneyı diyince oda musıtse ver demıs normalde o sorardı napıo mıne die neyse ben hiç tavız vermedım ne cnm ne askım hiç bişi demedım normal konustum bı kac kere o canım dedı öle işte

tatlım bugun konusmadık daha dun aksam evı aradı annemı annemle konusutular annemmde verıyımmı mıneyı diyince oda musıtse ver demıs normalde o sorardı napıo mıne die neyse ben hiç tavız vermedım ne cnm ne askım hiç bişi demedım normal konustum bı kac kere o canım dedı öle işte

Bu erkeklerin hepsi mi böyle ya. Yapıyorlar yapıyorlar sonra hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar.

canım benim yatağım 150*200 samimi olalaım aşkımla :) nevresimlerin büyük olması normal ama denk geliyor merak etme için rahat olsun zaten toplar biraz

canım o zaten senle konuşmak için evi aramıştır anne bahane ama erkekliğe laf sürdürmüyorlar işte efeleniyorlar biraz sıkma canını bizde sık sık birbirimize giriyoruz :) düğün önü oluyor bunlar

Back