• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

vereliniortak evet canım ama benimki de çok mu yayvan olacak en az 2 sene kaydirigubbakcemile3
o iki seneyi hiç anlamıycaksın inan 15 yıllık bi ilişkim ve 3 yıllık bi nişanlılığım var inan dönüp baktığımda ne kadar çabuk geçmiş diyorum geçmiyor gibi geli,yor ama geçiyor cnm bir an önce başla bence

o iki seneyi hiç anlamıycaksın inan 15 yıllık bi ilişkim ve 3 yıllık bi nişanlılığım var inan dönüp baktığımda ne kadar çabuk geçmiş diyorum geçmiyor gibi geli,yor ama geçiyor cnm bir an önce başla bence

ayy ciddi misin canım?:nazar: canına tak demedi mi hem ilişki yılı hem nişanlılık ikiside çok uzunn akannehir

ayy ciddi misin canım?:nazar: canına tak demedi mi hem ilişki yılı hem nişanlılık ikiside çok uzunn akannehir
evt cnm uzun oldu ama çok şükür sorunsuz geçti bunca zaman. nişanlıklık süresi içinde ailelerden de hiç bir sorun çıkmadı bu günlere geldik :nazar: evimiz olmasını bekledik zor sahip olduğumuz için herşeyin değerini öyle biliyoruzki guclubacismile

evt cnm uzun oldu ama çok şükür sorunsuz geçti bunca zaman. nişanlıklık süresi içinde ailelerden de hiç bir sorun çıkmadı bu günlere geldik :nazar: evimiz olmasını bekledik zor sahip olduğumuz için herşeyin değerini öyle biliyoruzki guclubacismile

ayy ne güzel canım sonra seninle konuşalım bol bol çok öptüm opuyorumnanaktan

Valla Allah çalışanlara güç versin. Dışarda oldu mu hiç çekilmiyor. Evde olunca yat kalk,uyu, bir şeyler yapıyorsun.Ama sıcakta çok zor oruçlu oruçlu.
Neyse kızlar ben yavaş yavaş çıkıyorum. Öptüm hepinizi.

Valla haklısın canım, al al bitmiyor ya. Yine eksikler çıkıveriyor. Offfmafoldumben
Bu arada nescafe fincanları da çok şekermiş, bayıldım.

çok teşekkürler canımcımopuyorumnanaktan
gerçekten öyle, tam çeyiz faslı bitti diyordum ki halaaa çamaşırlık ve ütü masasını almayı unutmuşum yahuukafamçokkarıştı bir gün bitecek ama inanıyorum kaydirigubbakcemile3

aynen bende öyle düşündüm canım ama emre oğlu emre garip olur sanki de çoçuğuma tembihleyeceğim kesin emre koysun adını torunumun aileden emre eksik olmasın kaydirigubbakcemile5

hehe şaka tabi kimse de başta nişanlım kabul etmez böyle bişeyi ama napalım senin dediğin gibi yaparız artıkkaydirigubbakcemile3

Valla canım şu anda heyecandan çok stres var zaman iyice yaklaştıkça daha çok heyecan olacak. Valla canım eklemiştim daha önceki sayfalarda, bakayım da sayfa numarasını göndereyim sana.

ayy şu meşhur evlilik stresine girdin demek bende ufaktan gricem sanırım az kavgayla atlatsak bari bu sert dönemii :Saruboceq:

mrb cnm ilk kez görüyorum seni burda opuyorumnanaktan

aslında bi ara bi ceee demiş gitmiştim ondan görmemiş olman normal
normalde sohbet bölümündeyim ben çeyiz hazırlığı yapan kızlar gibi bi başlığı vardı topiğimizin gamyoncuiremsu
diğer kızlara sordum sana da sorayım sen ne zamanın gelinisin bakalım nasıl gidiyo hazırlıklar opuyorumnanaktan

15 sene miii akannehir maşallah :nazar: bunca yıl size bişey olmamış daha da kimse bişey yapamaz maşallah maşallah :nazar:

Ayyy, bulamadım ya.

olsun canım önemli değil ben karıştırırım şimdi :icecream:

Valla Allah çalışanlara güç versin. Dışarda oldu mu hiç çekilmiyor. Evde olunca yat kalk,uyu, bir şeyler yapıyorsun.Ama sıcakta çok zor oruçlu oruçlu.
Neyse kızlar ben yavaş yavaş çıkıyorum. Öptüm hepinizi.

iyi geceleerr Şeniz
görüşmek üzeree
artık hep tepenizdeyim bende çenemden bıkana kadar kaydirigubbakcemile3

Back