bazen para olsada aradığını bulamıyorsun öylede bi durum var görüp beğendiğini almak en mantıklısı kısa zamana sıkştrdınmı gerçekten olmuyor
vereliniortak evet canım ama benimki de çok mu yayvan olacak en az 2 sene kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazen para olsada aradığını bulamıyorsun öylede bi durum var görüp beğendiğini almak en mantıklısı kısa zamana sıkştrdınmı gerçekten olmuyor
o iki seneyi hiç anlamıycaksın inan 15 yıllık bi ilişkim ve 3 yıllık bi nişanlılığım var inan dönüp baktığımda ne kadar çabuk geçmiş diyorum geçmiyor gibi geli,yor ama geçiyor cnm bir an önce başla bencevereliniortak evet canım ama benimki de çok mu yayvan olacak en az 2 sene kaydirigubbakcemile3
o iki seneyi hiç anlamıycaksın inan 15 yıllık bi ilişkim ve 3 yıllık bi nişanlılığım var inan dönüp baktığımda ne kadar çabuk geçmiş diyorum geçmiyor gibi geli,yor ama geçiyor cnm bir an önce başla bence
evt cnm uzun oldu ama çok şükür sorunsuz geçti bunca zaman. nişanlıklık süresi içinde ailelerden de hiç bir sorun çıkmadı bu günlere geldikayy ciddi misin canım?canına tak demedi mi hem ilişki yılı hem nişanlılık ikiside çok uzunn akannehir
evt cnm uzun oldu ama çok şükür sorunsuz geçti bunca zaman. nişanlıklık süresi içinde ailelerden de hiç bir sorun çıkmadı bu günlere geldikevimiz olmasını bekledik zor sahip olduğumuz için herşeyin değerini öyle biliyoruzki guclubacismile
sohbet :)hop hop ne oluyor orda.:)
sohbet :)
dimi ya valla daha şimdiden yarın gün nasıl biticek die düşünmeye başladım susuzluk öldürüyorrrrrr mafoldumbenSohbetinize doyum olmuyor heee:)
Valla haklısın canım, al al bitmiyor ya. Yine eksikler çıkıveriyor. Offfmafoldumben
Bu arada nescafe fincanları da çok şekermiş, bayıldım.
aynen bende öyle düşündüm canım ama emre oğlu emre garip olur sanki de çoçuğuma tembihleyeceğim kesin emre koysun adını torunumun aileden emre eksik olmasın kaydirigubbakcemile5
Valla canım şu anda heyecandan çok stres var zaman iyice yaklaştıkça daha çok heyecan olacak. Valla canım eklemiştim daha önceki sayfalarda, bakayım da sayfa numarasını göndereyim sana.
mrb cnm ilk kez görüyorum seni burda opuyorumnanaktan
o iki seneyi hiç anlamıycaksın inan 15 yıllık bi ilişkim ve 3 yıllık bi nişanlılığım var inan dönüp baktığımda ne kadar çabuk geçmiş diyorum geçmiyor gibi geli,yor ama geçiyor cnm bir an önce başla bence
Ayyy, bulamadım ya.
ii geceler cnmValla Allah çalışanlara güç versin. Dışarda oldu mu hiç çekilmiyor. Evde olunca yat kalk,uyu, bir şeyler yapıyorsun.Ama sıcakta çok zor oruçlu oruçlu.
Neyse kızlar ben yavaş yavaş çıkıyorum. Öptüm hepinizi.
Valla Allah çalışanlara güç versin. Dışarda oldu mu hiç çekilmiyor. Evde olunca yat kalk,uyu, bir şeyler yapıyorsun.Ama sıcakta çok zor oruçlu oruçlu.
Neyse kızlar ben yavaş yavaş çıkıyorum. Öptüm hepinizi.
iyi geceleerr Şeniz
görüşmek üzeree
artık hep tepenizdeyim bende çenemden bıkana kadar kaydirigubbakcemile3
hannecim hoş geldin