canım moralinin bozulmazsını hiçbirimiz istemeyiz. ama yorumları göz önünde bulundur istersen . sonuçta para veriyoruz.yaa moralimi bozmayıneyvahedigeldismile
kızlarr astrolojiye ınananlar varmııı
Cumhuriyet Portal
inşş:teytey:kızlar yaa az kaldı inşallah bu stresli günleri gülerek anacağız geçen yeni evlenen amcamın kızı dediki o kadar koşturdum durdum düğün salonuna girdiğim anda herşey bitti o sıkıntı stresten eser kalmadı diyor inşallah bizde öyle hissedeceğiz
dorudur cnm suyun içindeki tozları nasıl alıosun
canım moralinin bozulmazsını hiçbirimiz istemeyiz. ama yorumları göz önünde bulundur istersen . sonuçta para veriyoruz.
doru dion cnm her zman önemsiorum görüşlerinizi ama aldım artık
canım ben eehh inanlardanım :))kızlarr astrolojiye ınananlar varmııı
Cumhuriyet Portal
hımmmmbenneyaptımkiçok uygun deil ama değer gerçekten zamanla toz alma işin bile azalıor
:roflol:
kötü kedi şerafettin seni amann giden yatak olsun bi tekk canımmm :jeyyar:
ohh sefam olsunhihoyyyt
ohhhhhhhhhhhihoyyyt
canım büyük parçaları alıp atıyorum halıların tüylerini felaket çekiyor suyunuda döküyorum
[
doru dion cnm her zman önemsiorum görüşlerinizi ama aldım artık
hayırlııs olsun canım. ben bugün yazılanları algılayamıyorum sanıırm yorgunluktan artık.
araştırma içindesin sanmıştım
valla bılmıorum ama cnmm benım ruh halım gayet iyi sorun bende degıll psikolojık sorunu olan nişanlımmm ok kızdırdı bugun benı ve üzdüruh halimiz ondan mı kötü acaba enimsecim ?
canım ben eehh inanlardanım :))
hımmmmbenneyaptımki
ohhhhhhhhhhhihoyyyt
belli cnm bı kaç gundur merkure takıldın tam anlayamadım muhabbeti ama bi merkür gezıo ortadaa
of valla şu 29 gün geçse de artık evimde yaşamaya başlasam
ayyy çok kötü oldumm enimsecim nasıl bi yazı o yaa((
ben de nişanlıma dedim artık bugün. şu eşyalarımız gelse de ben de evimizde yaşamaya başlasam.
halaa kayınvalidemlerdeyim şekerler. sağolsunlar çok iyiler ama anne evimdeki gibi rahat davranamıyorum doğal olarak(
kıyamet kopmasına filan diil de en çok bu kadar konuşup herşeyi ince ince düşünüp son dakka kala evlenememeye yanarım kafamçokkarıştı:a015::roflol:
valla bılmıorum ama cnmm benım ruh halım gayet iyi sorun bende degıll psikolojık sorunu olan nişanlımmm ok kızdırdı bugun benı ve üzdü
ahh enimsee beni güldürdün yaa nişanlına çok kızdın şimdi suçu ona atıyosun sakin ol bebişim yaa bizimki aradı şimdi diyorum ki yaptığının farkındamısın diye ne yaptım diyoo ahh bıraktım ben artık yaa ne hali varsa görsünn anlatıyorum öyle algılıyoo iştee delikafadulden
canım merkür olayı şu kızlardan bir dediki merkür geri gidiyomuş problem falan ordan kaynaklanıyo diye sinirli olmamız falan hihoyyyt anlıyacağın suç merkürün :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?