:tomato: kesinlikle yaaa azcık evimizde oturalım hiç deilse dimi :roflol:kıyamet kopmasına filan diil de en çok bu kadar konuşup herşeyi ince ince düşünüp son dakka kala evlenememeye yanarım kafamçokkarıştı:a015::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:tomato: kesinlikle yaaa azcık evimizde oturalım hiç deilse dimi :roflol:kıyamet kopmasına filan diil de en çok bu kadar konuşup herşeyi ince ince düşünüp son dakka kala evlenememeye yanarım kafamçokkarıştı:a015::roflol:
kızlar ben kaçar görüşmek üzere opuyorumnanaktan
Allah korusun yaaa
kızlar ben kaçar görüşmek üzere opuyorumnanaktan
ayyy çok kötü oldumm enimsecim nasıl bi yazı o yaa((
banda senın gibi arastırma ruhu olan bı arkadasım gönderdı entresan bence ilk verıdıgm devam meteor yagcakmıs ya dedım bılmıorum ben ınanmam böle seylere yanı ınanılması günah olan seyler bunlar gelecegı ögrenmek bılmek bılemıorum belkı dogrudur ama yıne ben inanlardan dglm herseyı habersız yasamayı tercıh ederım aslında mantıga bakarsan ınsan gelecegını bıldıgı halde yasaması ne zevk verır nede saglıklıdır olabılcek seylerı düşününce kafayı yeme raddesine bıle gelır mesela suan senın korkun gıbı
hay Allah çok güldürdün beni canım yaa. Allah korusunnkıyamet kopmasına filan diil de en çok bu kadar konuşup herşeyi ince ince düşünüp son dakka kala evlenememeye yanarım kafamçokkarıştı:a015::roflol:
nie orda kalıon cnm
:tomato: kesinlikle yaaa azcık evimizde oturalım hiç deilse dimi :roflol:
hay Allah çok güldürdün beni canım yaa. Allah korusunn
annemler düğün hazırlığı yapmak için memlekete taşındı canım. evi taşıyınca bana da 1 yatak 1 yorgan kaldı :))
nişanlım da razı gelmedi tek kalmama. e evde de eşya olmayınca ben de evlerine taşındım.
kızlar bu suya çeken süpürgeyi ben baba evimde kullanıyorum kendi evime toz torbalı aldım. suya çeken süpürge biraz zahmetli ama süpperr temizliyor biz kirli suyu dökerken altına bi süzgeç koyuyoruz bütün pislik ona akıyor hoop çöp kutusuna elimizi bile sürmüyoruz bizimki rowenta memnunuz ama ben beko toz torbalı şirin bişi aldım daha hafif kullanımı daha pratik diye.
Anladım cnm ALlah kolaylık verisn
bencede mavii peri haklı
olacak bişi varsa önceden bılınmemesi daha ii eger günah olmasaydı hayatımız dumduz olurdu cıkan duvarı bılırdık neye uzulecegımızı bılırdık belkıde daha 10 yasındayken kımınle evleneceğimizi bılırdık halıyle bu hayattan zevk alırmıydınız bence hyrr
ahh ahh biran önce o gün gelse keşke canım.kızlar yaa az kaldı inşallah bu stresli günleri gülerek anacağız geçen yeni evlenen amcamın kızı dediki o kadar koşturdum durdum düğün salonuna girdiğim anda herşey bitti o sıkıntı stresten eser kalmadı diyor inşallah bizde öyle hissedeceğiz
kızlar bu suya çeken süpürgeyi ben baba evimde kullanıyorum kendi evime toz torbalı aldım. suya çeken süpürge biraz zahmetli ama süpperr temizliyor biz kirli suyu dökerken altına bi süzgeç koyuyoruz bütün pislik ona akıyor hoop çöp kutusuna elimizi bile sürmüyoruz bizimki rowenta memnunuz ama ben beko toz torbalı şirin bişi aldım daha hafif kullanımı daha pratik diye.
çok sıcakkkkkkkkkkkkk