hoşgedın tuya
canım benim on günü geçtiği için özür grubunda oluyor tutuyorum ben ama inşallah sende olmaz
inş olmaz canım ben bellona önermiyorum o bakımdan yatak için bir numara işbir yatak :hooray:
ya işleri çok yoğun tek başına koşturmaca anlıyorum ama daha en başında dedimki düğün hazırlıklarını düşünme ama ben dediğimde de yapılacak bişe var sen gel tamam dedi zaten bişe alınacaksa ben beğeniyorum sadece gidip alıyoruzz geçen hafta beyaz eşyalarımızı aldık paranın bi kısmını bu cumaya kadar veririz demiştik ya parasını bile beraber hazırladık öğlen konuşuyoruz akşama ne yapıcaz diye demez mi bişemi yapcaktık yaahu konuştuğumuz şeyi bile unutuyoo hep hatırlatıcakmıyımm
ya ben de bellona almıcaktım ama pedli filandı hoşuma gitti yatması filan umarım sorun çıkmaz
hoşgeldin tuya bende bellona alacağım inşallah sorun yaşamayız hayırlı olsun bu arada canım
çıkarmazz :))))ya ben de bellona almıcaktım ama pedli filandı hoşuma gitti yatması filan umarım sorun çıkmaz
sanırım hepsi böle benneyaptımki
bugun sinirli bi gun gecırıyorum aksam eve gıdıcem duşumu alıp en hafıf yemeklerı yıyıp cıkıcam balkona yanımada kımseyı almıcam kafamı dınıcem bu aksam yıne dısarı cıkıcaktım ufak tefek işler için cok sınırlendım bıraktım hepsini tek basıma yaptıgım halde yınede çok güzel karsılık alıyorum ne güzel dünya
çıkarmazz :))))
saol cnm:))
ben fakirin bi süpürgesini aldım acaip memnunum modelin ismi aklımda diil şimdi ama almayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim hem sulu hem kuru kullanılıor içine parfüm atıp içerdeki havayıda temizleyebiliorsunz çekiş gücü mükemmel küçücük yerden ne tozlar çıkarıor :teytey:
güle güle kullan canım :)))
bugun sinirli bi gun gecırıyorum aksam eve gıdıcem duşumu alıp en hafıf yemeklerı yıyıp cıkıcam balkona yanımada kımseyı almıcam kafamı dınıcem bu aksam yıne dısarı cıkıcaktım ufak tefek işler için cok sınırlendım bıraktım hepsini tek basıma yaptıgım halde yınede çok güzel karsılık alıyorum ne güzel dünya
canım bende eve bu süpürgenin bir alt modelini almıştım güzel süpürüyor yalnız ben ayağını kırdım kötü oldu
ben fakirin bi süpürgesini aldım acaip memnunum modelin ismi aklımda diil şimdi ama almayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim hem sulu hem kuru kullanılıor içine parfüm atıp içerdeki havayıda temizleyebiliorsunz çekiş gücü mükemmel küçücük yerden ne tozlar çıkarıor :teytey:
şekerler ben de bellonanın iyi olmadığını - problem çıkarttığını duymuştum. kız kardeşim yıllar önce almıştı ve yatak 3 ay içinde çöktü.
ben idaş aldım. annemler de idaş kullanıyor çok da memnunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?