yaa moralimi bozmayıneyvahedigeldismile
şekerler ben de bellonanın iyi olmadığını - problem çıkarttığını duymuştum. kız kardeşim yıllar önce almıştı ve yatak 3 ay içinde çöktü.
ben idaş aldım. annemler de idaş kullanıyor çok da memnunlar
ben almadım phılıps almayı düşünüyodum modelini yazarsan onada bakarım
canım yaa sen düşünme iyi olsun sen düzgün kullanırsan bişe olmaz artık tepinme üstünde hihoyyyt:teytey:
bugun sinirli bi gun gecırıyorum aksam eve gıdıcem duşumu alıp en hafıf yemeklerı yıyıp cıkıcam balkona yanımada kımseyı almıcam kafamı dınıcem bu aksam yıne dısarı cıkıcaktım ufak tefek işler için cok sınırlendım bıraktım hepsini tek basıma yaptıgım halde yınede çok güzel karsılık alıyorum ne güzel dünya
tuyacım malzemesi çok süper değil ama fiyatına göre çok iyi benim hatamdan kırıldı ama suyu boşaltıktan sonra çok iyi kurut canım koku yapabiliyor
ehh işte kullanmanıza bağlı artık hihoyyytdelikafaduldenorasını bilemicem artık naparızsositososito
bende kendmi çok yalnız hissedıorum..Bitse gitse artık herşeyden bende çok sıkıldım senağlama
az kaldı canım sabret kafana takmamaya çalış
bende kendmi çok yalnız hissedıorum..Bitse gitse artık herşeyden bende çok sıkıldım senağlama
ehh işte kullanmanıza bağlı artık hihoyyytdelikafadulden
o zaman hemen çökecek desene delikafaduldennaniknanik ay çok kötü bi kız oldum:jeyyar:
cnm hafta sonu bakıp yazarım sana ama gerçekten çok memnun kalırsın fiyatıda 650 lira gibi bişeydiben almadım phılıps almayı düşünüyodum modelini yazarsan onada bakarım
:roflol:ehh işte kullanmanıza bağlı artık hihoyyytdelikafadulden
o zaman hemen çökecek desene delikafaduldennaniknanik ay çok kötü bi kız oldum:jeyyar:
kötü kedi şerafettin seni amann giden yatak olsun bi tekk canımmm :jeyyar:
cnm hafta sonu bakıp yazarım sana ama gerçekten çok memnun kalırsın fiyatıda 650 lira gibi bişeydi
tamam canım da pekde uygun değilmiş hani a.s
evet cnm koku yapabilir. beni tiksindiren şey kıl tüy onları toplamak lazım onu da naylonla yaparım artık sen nası temizliosun
çok uygun deil ama değer gerçekten zamanla toz alma işin bile azalıor:roflol:
tamam canım da pekde uygun değilmiş hani a.s
:roflol:
ohh sefam olsunhihoyyyt
canım onları topluyor biz süpürdükten sonra hiç kalmıyor ilk süpürdüğünde sende çok şaşıracaksın
canlarım herşeyle ince ince biz ilgileniyoruz herkes de üstümüze yıkıo nasılsa yapıo diye bence o yüzden böle hissediyoruz. ben de öle hissediyordum ne zamanki çoğunu halledip küçük şeyleri yapmayı nişanlıma bıraktım orda rahatladım biras[/QUOTE
olabilir :)Çok üzgünüm çoook
cnm okudum yazıyı allah korusun yaw insanın içi karrıyor böle şeylerle bilmiyorumkismilekızlarr astrolojiye ınananlar varmııı
Cumhuriyet Portal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?