• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

şekerler ben de bellonanın iyi olmadığını - problem çıkarttığını duymuştum. kız kardeşim yıllar önce almıştı ve yatak 3 ay içinde çöktü.
ben idaş aldım. annemler de idaş kullanıyor çok da memnunlar

ben almadım phılıps almayı düşünüyodum modelini yazarsan onada bakarım

benim arkadaş phılıps aldı şu yeni modellerinden arıza çıkmış hemen 1 ay içinde. temizlemesinden korkmuosan sulu süpürge süper temizlior. bizde ihlas vardı ama 2 milyar fiyatı oldugu için ondan almadım

tuyacım malzemesi çok süper değil ama fiyatına göre çok iyi benim hatamdan kırıldı ama suyu boşaltıktan sonra çok iyi kurut canım koku yapabiliyor

bugun sinirli bi gun gecırıyorum aksam eve gıdıcem duşumu alıp en hafıf yemeklerı yıyıp cıkıcam balkona yanımada kımseyı almıcam kafamı dınıcem bu aksam yıne dısarı cıkıcaktım ufak tefek işler için cok sınırlendım bıraktım hepsini tek basıma yaptıgım halde yınede çok güzel karsılık alıyorum ne güzel dünya

bende kendmi çok yalnız hissedıorum..Bitse gitse artık herşeyden bende çok sıkıldım senağlama

tuyacım malzemesi çok süper değil ama fiyatına göre çok iyi benim hatamdan kırıldı ama suyu boşaltıktan sonra çok iyi kurut canım koku yapabiliyor

evet cnm koku yapabilir. beni tiksindiren şey kıl tüy onları toplamak lazım onu da naylonla yaparım artık sen nası temizliosun

aynen ya tatlım katılıyorum hem tek başına uğraş hemde surat yee neysee valla git eve dinle kafanı :)))bende geleyim mi[/QUOTE]

az kaldı canım sabret kafana takmamaya çalış

bende kendmi çok yalnız hissedıorum..Bitse gitse artık herşeyden bende çok sıkıldım senağlama

inşş canlarım saolunn öpüyorum hepiniziii

canlarım herşeyle ince ince biz ilgileniyoruz herkes de üstümüze yıkıo nasılsa yapıo diye bence o yüzden böle hissediyoruz. ben de öle hissediyordum ne zamanki çoğunu halledip küçük şeyleri yapmayı nişanlıma bıraktım orda rahatladım biras

ehh işte kullanmanıza bağlı artık hihoyyytdelikafadulden

o zaman hemen çökecek desene delikafaduldennaniknanik ay çok kötü bi kız oldum:jeyyar:
:roflol:

kötü kedi şerafettin seni amann giden yatak olsun bi tekk canımmm :jeyyar:
cnm hafta sonu bakıp yazarım sana ama gerçekten çok memnun kalırsın fiyatıda 650 lira gibi bişeydi

tamam canım da pekde uygun değilmiş hani a.s

canlarım herşeyle ince ince biz ilgileniyoruz herkes de üstümüze yıkıo nasılsa yapıo diye bence o yüzden böle hissediyoruz. ben de öle hissediyordum ne zamanki çoğunu halledip küçük şeyleri yapmayı nişanlıma bıraktım orda rahatladım biras[/QUOTE

olabilir :)Çok üzgünüm çoook

Back