canım işim vardı yeni bakabildim ilaçtan olabilir canım benimde öyle oldu ama lekelenmeler halen daha devam ediyor
anladım tatlımmmm bu sene ramazanı yiyecez sanırım böle ufak lekelerle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım işim vardı yeni bakabildim ilaçtan olabilir canım benimde öyle oldu ama lekelenmeler halen daha devam ediyor
ben bursalıyım cnm buyrunnnnnnnnnkızlar arnızda bursalı olan varmıydı ??
ben bursalıyım cnm buyrunnnnnnnnn
hoşgeldin tuya
hoş geldinnn
canım bizde ailler çok fazla karışmıyoo daha çok kendimiz yapıyoruz çok sıkışmadıkça aillerden bişe almadık kendimiz yapmaya çalışıyoruz ama daha ev için pek bişe yapmadık ama sanmıyorum nişanlım fazla karıştırmak istemiyoo aileleri
evt cnm bursada oturuyorumbursada mı oturuyodun canım ?
hımm anladım canım sağol bayanssulusmile genelde aileler karışmaz zaten ya da bazısının çook karışır
ben yatak alınca sölicem demiştim bellona no stress yatağını aldım almak isteyenler düşünebilir
ben yatak alınca sölicem demiştim bellona no stress yatağını aldım almak isteyenler düşünebilir
evt cnm bursada oturuyorum
tmm cnmcanım ben seni ekleyeyim özelden konuşuruz bişeler sorucam şimdi burada karışmayalım :)))
anladım tatlımmmm bu sene ramazanı yiyecez sanırım böle ufak lekelerle
benimki de bellona offset flex yatakta çöküntüler oluştu 1 sende sanki 100 kiloyum kaydirigubbakcemile3 servis çağırdım 15 gün içinde gelcekler ama değişim yapmıyorlarmış tamire alcaklarmış mış :hulya: