• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canım bizde ailler çok fazla karışmıyoo daha çok kendimiz yapıyoruz çok sıkışmadıkça aillerden bişe almadık kendimiz yapmaya çalışıyoruz ama daha ev için pek bişe yapmadık ama sanmıyorum nişanlım fazla karıştırmak istemiyoo aileleri

hımm anladım canım sağol bayanssulusmile genelde aileler karışmaz zaten ya da bazısının çook karışır

ben yatak alınca sölicem demiştim bellona no stress yatağını aldım almak isteyenler düşünebilir

hımm anladım canım sağol bayanssulusmile genelde aileler karışmaz zaten ya da bazısının çook karışır

aman karışmasınlar yaa zaten büyük problemler böyle çııkıyoo

ben yatak alınca sölicem demiştim bellona no stress yatağını aldım almak isteyenler düşünebilir

düşünürüzz canım :)))

benimki de bellona offset flex yatakta çöküntüler oluştu 1 sende sanki 100 kiloyum kaydirigubbakcemile3 servis çağırdım 15 gün içinde gelcekler ama değişim yapmıyorlarmış tamire alcaklarmış mış :hulya:

benimki de bellona offset flex yatakta çöküntüler oluştu 1 sende sanki 100 kiloyum kaydirigubbakcemile3 servis çağırdım 15 gün içinde gelcekler ama değişim yapmıyorlarmış tamire alcaklarmış mış :hulya:

hadi ya üzüldüm bak hemen öle deforme oluosa yandık.

Back